LiLapause'nin Çeyiz için aLdıkLarı

Hepicigini mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah canim. Paylastigin masa örtüsüne benzer modelden benim oturma odasi icin bi takimim var lilali keske resmini cekseymisim kaynanamin evinde beni bekler simdi :)

Canımm aminnn tşk ederimmmm =)

hepsini agiz tadiyla kullanin insallah guzel gunlerde

Çok tşk ederimmmmm...

Devaam ediioooruuummm

Başörtü , havLu , lif gibi şeyLeri tek tek çekemedim şöyLe bişey yaptım :

BaşörtüLerim...(50 tane)

Lif ve patikLer...(30 lif - 30 patik)

HavLuLarım...(50tane - dikiLmemişLer de var ayrıca)

Seccade...(10 tane)

El yapımı yatak örtüsü ve hazır aLınan nevresim...

Mutfak Takımı...

SiLikon Yastık...

Su BardakLarı...

Çay Bardağı...

GünLük Tencere...

İnekLi Su KapLarım

BorcamLar...

Çay Makinesi...

Sehpa...

Süpürge...(Arnica suLu-parfümLü)
Eki Görüntüle 293140

herşeyini güle güle kullanmayı nasıp etsın Rabbım hepsi çok güzeller benım dıkkatımı mutfak ortun cektı hazır mı onlar canım

Tatlım hepsi çokk çokk güzeller güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.. Bişe sorucam gübürlü nevresim takımını nerden kaça aldın annemde bana almak istiyo böle bişey ...

Tatlım hepsi çokk çokk güzeller güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.. Bişe sorucam gübürlü nevresim takımını nerden kaça aldın annemde bana almak istiyo böle bişey ...

Tşk ederimm cnmm...4.Leventte çeyizLerimi ALdığım mağazadan aLdık canım 220 TL gibi bişeydi başka şeyLer de aLdıgımız ıcın net hatırLamıorum fiyatını...

Inekli su kaplarina bayildim :) Hepsini güle güle kullan canim.

Çok tşk ederimmm

çetiklerini patiklerini de güle güle giy canım, benim de bir sürü var onlardan, yetmiyo gibi bi o kadar da kayınvalidem getirdi nişanda
inekli şişelerin de çok güzel, ben de alacağım onlardan

leopar desenli sehpanı çaycını çay bardaklarını ve süt kaplarına bayıldım lilammmm yaaa :)))) güzel günlerde kullanın inş.

çetiklerini patiklerini de güle güle giy canım, benim de bir sürü var onlardan, yetmiyo gibi bi o kadar da kayınvalidem getirdi nişanda
inekli şişelerin de çok güzel, ben de alacağım onlardan

Çook tşk ederim canımm sende güLe güLe giyersin inşş

leopar desenli sehpanı çaycını çay bardaklarını ve süt kaplarına bayıldım lilammmm yaaa :)))) güzel günlerde kullanın inş.

Tşk ederimm tatLımm benimmm..aLıcam sana da o şişeLerden

Teşkkr edrim canm

Rica ederim cnm ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…