bende ilk aylarımda hergün 1 limon yedim üstüne de biraz tuz ekerdim (şimdi bile canım istedi valla)
doktoruma sorduğumda acıdan,asitten,tuzludan olabildiğince uzak durmamı söyledi hepsinden kaçtım fakat limondan kaçamadım offf ağzım sulandı....
ayrıcada bende ekşi şeyler yedim offf bi turşu suyu içerdim kana kana ama kızım değil oğlum olucak...:asigim:
sen yinede doktorunla görüş hayatım...
kızlar ben bi şey merak ediyorum.11 haftalık hamileyim.canım hiç tatlı çekmio bide ekşinin en hası limon istiyor günde 1 limon yiyorum.sizce zararı var mıdır?geçen gün birine anlattım bana demez mi yeme bi kadın çok yiyormuş çocuun derisi gelişmemiş asitten sinirlerim bozuldu.önüne de geçemiom bakın agzım sulandı bile:)günd 1 tane limonun gebelikte ne gibi zararları vardır bildiklerinizi paylaşırmısınız!!
aynı şikayet bendede var öksürmekten korkuyorum artık ama elimde içim çıkacak hem nezleyim.bi de sigarayı bıraktıktan sonra arttı.dr.um bana mikoral diye bi öksürük şurubu verdi okudum içinde ilk üç ay içinde tükeilemelidir diyo gebelerdeannemde koca karı ilacı yapıyor.tereyağı ile pekmezi ızıt sıcak sıcak kaşıkla.2 gündür onu yapıyorum sende bi dene istersen.hoş bi tatı yok ama korkuyorum öksürmekten bi şey olacak diye mecbur içiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?