kızlar limon ve tuz kürünü genital bölgeye yapacaksanız dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var.
eskiden kadınlar başka çocugum olmasın diyerek doğum kontrol amaçlı vajinaya limon suyu sıkarlarmış.
limon tuz kürünü uygulayanlar yanlışlıkla vajinal bölgeye temas etmediğinden emin olsunlar
aksi takdirde tüylerden kurtulayım derken kısır kalabilirsiniz benden soylemesi
ne alakaymış acaba
vajinal bölgede ne yumurta var ne bir şey yumurtalıklara mı gidiyormuş o limon suyu da kısır yapacakmış
doktoruma soracağım ve bana eminim uzun uzun gülecek :)
antik kültürler ve doğum kontrolü - uludağ sözlük
Limon içerisinde yüklü miktarda sitrik asit bulunuyor. Sitrik asit de spermleri öldürebilen bir özelliğe sahip. Antik çağlarda kadınlar hamile kalmamak için, cinsel ilişkiye girmeden önce vajinalarını limon suyuyla yıkyorlarmış. Çünkü limon suyu sperme karşı vajinada bariyer görevi görüyormuş. Yahudilerin de Tevrat kitabında da bahsedildiği söylenen en popüler doğum kontrol yöntemleri buymuş.
Hrriyet
Yahoo! Groups
Radikal-çevrimiçi / Yaşam / AIDS'e limon suyu
http://tip.baskent.edu.tr/egitim/mezuniyetoncesi/calismagrp/ogrsmpzsnm14/14.P6.pdf
sana bir makale düzenlemek isterdim ama işim gücüm var. buralardan faydalanabilirsin. haaa ben buralardan duymamıstım onuda soyliyim. bizzat bunu yapan biri beni uyardı.
limon la tuzu kimin neresine süreceğini bilmedigimden olurmu olur yumurtalıklara yürür, herkes burda genç kız. genç yasta kısır kalıp tedavi aramasınlar..
evet doğru olabilir doğum kontrolüne yarıyor olabilir sitrik asit spermleri öldürüyor olabilir ama bu vajinadan geçip de yumurtalık kanalından geçip de yumurtaları öldürür mü bunu düşünmek beni güldürdü canım benim
işinle gücünle ilgilenseydin keşke bunları zaten ben dün sen söyledikten sonra araştırıp okumuştum uğraşmana gerek yoktu
illa işin ayrıntısına mı ineyimsperm öldürüo dio. sitrik asit dio. nie cocuk yapamıyorum diye düşünme. kısır mı oldum deme. sperm öldüren yumurtalıga da zarar verebilir.
saçma deyip gecemessin. insanların vebalini alamassın. herkes okur arastırır mantıklı bulur veya bulmaz kimseyi ilgilendirmez.
mantıklı bulan dikkat eder sacma bulan görmezden gelir.
bu bir felsefi düşünce değil ya da üzerine tartışılıp kabul edilecek bir şey değil, burada söz konusu olan tıp ve cevap ya zarar verirdir ya da vermezdir.
bence uzatmanın bir anlamı yok bunu mantıklı bulan saçma bulan diye ayrım olmamalı.
kulaktan dolma bilgilerle insanları bence galeyana getirmeyin.
senin o sitrik asit diyor diye öcü gibi bahsettiğin şeyi senin vücudun da üretiyor yağ yakımı sonucu karbonhidrat yakımı sonucu krebs döngüsü esnasında ve yumurta oluşumu esnasında da bu gibi faaliyetlerde bulunuyor vücut.
ben doktora sorayım dedim geçtim sen teyzeden haladan duyduğun lafla konuşuyorsun :)
bizim kızlarımız da saf değil kusura bakmayın tüyleri yok edeceğim diye vajinanın içine sürmez limonu insanları küçümsemeyin
daha da uzamasın bu okuyan herkes fikir sahibi olacaktır ve meraktan araştırıp öğrenecektir, teşekkür ederim işinizin gücünüzün arasında zaman ayırdığınız için, iyi günler :)
ilginç . ilk kez duydum
Bu bir felsefi düşünce değil. Kimse felsefi düşüncedir demedi yani. üzerine tartışıp yorum yapabileceğin bir kanıya varabileceğin bişey. Tıp da deney yapılır üzerine yorumlar yapılır deney ve gözlem önemlidir. Sonuçlar kaydedilir başka bir deneyle çürütülene kadar bu genel geçerdir bilgidir.
Bizzat uygulayan bir insandan duyup fikrimi paylaştım. Yani bizzat deney yapıp gözlemleyen sonuçlarını kaydedip paylaşan.
Buraki her insan doktor veyahut bilim insanı değil herkes gelip duyduklarını paylaşıyor araştırıp birbirleriyle fikir alışverişi yapıyorlar. Sende doktoruna bir sor ne soyluyor bilimsel açıklamalarıyla bizde öğrenmiş olalım. Sonuçta ben ne doktorum ne de bilim insanıyım.
İnsanları asla yanlış yönlendirmek istemem kimseyi asla aptal yerine koymam. Sonuçta limonun suyu akışkan bişeydir. Direk limon olarak kullanmayan olabilir limonu sıkıp içine tuz atıp sürebilirler. Limon istemedende olsa o bölgeye gidebilir. Kimsenin nasıl uygulama yaptığını bilemeyiz
burada söz konusu olan tıp ve cevap ya zarar verirdir ya da vermezdir ewet. Ben zarar verebilir kısmındayım. Herkes bunu göz önünde bulunudurur dikkat eder. daha da uzamasın bunu okuyan herkes fikir sahibi olacaktır ve meraktan araştırıp öğrenecektir sana katılıyorum.
Bilgi sahibi olduğun bir konuda görüşlerini önemserim ama başkasının fikirlerini sadece saçma bulduğun için eleştiremessin. Uzmanlık alanınsa başkaaa
arkadaşlar sadece bildiklerinize ekleyin araştırın soruşturun. duydum ve paylaşmak istedim. teşekkürler
bu arada bu kürü uyguladım sonuclarını gözlemliyorum. en kısa zamanda ilgili bölümde paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?