Bu bir felsefi düşünce değil. Kimse felsefi düşüncedir demedi yani. üzerine tartışıp yorum yapabileceğin bir kanıya varabileceğin bişey. Tıp da deney yapılır üzerine yorumlar yapılır deney ve gözlem önemlidir. Sonuçlar kaydedilir başka bir deneyle çürütülene kadar bu genel geçerdir bilgidir.
Bizzat uygulayan bir insandan duyup fikrimi paylaştım. Yani bizzat deney yapıp gözlemleyen sonuçlarını kaydedip paylaşan.
Buraki her insan doktor veyahut bilim insanı değil herkes gelip duyduklarını paylaşıyor araştırıp birbirleriyle fikir alışverişi yapıyorlar. Sende doktoruna bir sor ne soyluyor bilimsel açıklamalarıyla bizde öğrenmiş olalım. Sonuçta ben ne doktorum ne de bilim insanıyım.
İnsanları asla yanlış yönlendirmek istemem kimseyi asla aptal yerine koymam. Sonuçta limonun suyu akışkan bişeydir. Direk limon olarak kullanmayan olabilir limonu sıkıp içine tuz atıp sürebilirler. Limon istemedende olsa o bölgeye gidebilir. Kimsenin nasıl uygulama yaptığını bilemeyiz
burada söz konusu olan tıp ve cevap ya zarar verirdir ya da vermezdir ewet. Ben zarar verebilir kısmındayım. Herkes bunu göz önünde bulunudurur dikkat eder. daha da uzamasın bunu okuyan herkes fikir sahibi olacaktır ve meraktan araştırıp öğrenecektir sana katılıyorum.
Bilgi sahibi olduğun bir konuda görüşlerini önemserim ama başkasının fikirlerini sadece saçma bulduğun için eleştiremessin. Uzmanlık alanınsa başkaaa
arkadaşlar sadece bildiklerinize ekleyin araştırın soruşturun. duydum ve paylaşmak istedim. teşekkürler

bu arada bu kürü uyguladım sonuclarını gözlemliyorum. en kısa zamanda ilgili bölümde paylaşıcam.