- Konu Sahibi limonluseker
-
Aaa beğendin mi peki?
Beni ve sinema günlüğü topiğinde izleyen herkesi çok etkilemişti.
Sen nasıl buldun canım? :))
Ne soracaksın, merak ettim.
noi albinoi filmini izlemek isteyenler lütfen bu yorumu okumayın
ben filmi tam bitiremedim canım ya tam sonuna geldim film bozuldu bende çok sinir oldumsonunu sana sorayım dedim çığdan ölenlerin resimlerini tvde görüyodu tam orda bozuldu sonrasında ne oluyo :106:
Ya başka şekilde izleme şansın yok mu ki? :26:
Esas vurucu nokta orası zaten. :/
Orda çocuğun duruşu, bakışı, ekranda karşısına çıkan haber karşısındaki tavrı, o an devreye giren acı dolu müzik görmeye değer.(
İlla da sonunu söyle diyor musun hala?
Ama zaten orayı görmüş. Daha ne detayı olsun. Spoiler olmadı bence.
Zararı olmaz.
Blue Valentine'i izledin mi Maritsa?
Ağır bir dramdı benim için. Tokat gibi gelmişti.
http://www.imdb.com/title/tt1120985/
Bir de avatarından yola çıkarak never let me go'yu izledin mi ve izlediysen beğendin mi diye sormak istiyorum. :))
Ben kitabını okudum ve çok etkilendim atmosferinden.
Filmi de indirdim ama henüz izlemedim. :))
Eva Mendes mi diyorsun canımiçim almıyor o kadını.Sevemedim gitti
Karamsarsan şu an ,uzak dur bu tarz filmlerden .Never beni asla bıraymayı, sonra izlersin .
Ghajini
Fanaa
Lagaan
bodyguard 2011 (Teri meri diye bir şarkısı var, çok hoşuma gitti :) bu yüzden izlemeye karar verdim. olumlu yorumlar almış ...)
black
paint it yellow
bunlar izlemeyi düşündüklerim... arkadaşından liste alabilirsen çok sevinirim. çünkü netten izlemiyorum, beğendiğim filmlerin dvd lerini almaya çalışıyorum. gereksiz almayayım...
komedi, dediğiniz gibi, kesinlikle ince esprilerden oluşmalı. bel altı esprileri pek sevmesem de, gerçekten orjinal bir espri ise yine severim.
yerli filmleri ben çok sevemiyorum, eşim alt yazı okumak istemediği için gidiyoruz.
gidip de pişman olmadıklarım; Babam ve oğlum, kabadayı ve eşkıya filmleri idi...
av mevsimi de güzeldi ama filmin yarısında olayı çözünce, kalanı pek tat vermedi. ama oyunculuklar ve çekim kalitesi çok iyiydi.
yabancı filmler de orjinal sesiyle izlenmeli. seslendirme olunca tadı kalmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?