Linç etmeyin evime sürekli birşey alan Kv

Ben sizin yerinizde olsam "Allah razı olsun anne. Bize o kadar bol veriyorsun, Allah kesene bereket versin. Ama bize fazla geliyor. Rızan varsa ihtiyacı olan biri ile paylaşmak isterim" diye rızasını alır ona göre dagatirdim. Madem vermeye kararli. 🤷‍♀️

Arkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.

Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.

evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorum 🤷‍♀️ Kendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah

Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
Demek çok şey alıyorlar he,vay terbiyesizler 😁

Çikolatadan gideceksiniz hanımlar, değer mi 50 gr çikolata için:KK14:
O normal bir çikolata değil, onun bir ismi var. "Godiva". :KK20: Konu sahibi bu yorumu okuyunca çok üzülecek, kaç para verdi ve diğerleriyle aynı kefeye kondu çikolatası.

Ya Hu!
İnsan 'çikolatamı kp yedi, hem de Godiva markaydı' diye dertlendiğini hatırlar da
bu konuyu bari açmaz.
Çok ilginç gerçekten,
hayretler içerisinde okudum.
Allah hepimizi kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın.
Ne büyük markaymış yaaa kimse alıp yiyemez o çikolatadan hee hey allahım ya 🤦‍♀️

Dilin mi yok?
Biz 2 kişiyiz anne çok geliyor bittiği zaman alaym demekte ne var gözünü sevim??
Ayrıca öp başına koy sizi masraftan kurtarıyolar

Size gerçekten yaranamaz insanlar.
Kayınbabanız dolabınızdaki çikolatayı yedi diye kıyamet kopmuştu, şimdi tereyağı, zeytinyağı alıyorlar diye olay yaratıyorsunuz.

Yani bir kez daha şaşırdım çünkü sizin o meşhur pahalı ve kıymetli "GODIVA" çikolatanızın yerine daha pahalı şeyler almışlar, terbiyesizlik etmişler. :)

Ağzınız var, diliniz var, "teşekkür ederiz ama bunlar çok fazla boş yere masraf etmeyin ziyan oluyor" diyebilirsiniz.
Hafızanıza hayran kaldım :KK52:

Ay ben anlıyorum seni.
Benim eski eşin ailesi de böyleydi.
O temizlik ürünlerini kullana kullana bitirememiştim.
Bizde onlara gittiğimizde dolu dolu yollarlardı. Ben söylüyordum yiyemiyoruz hepsini var hala diye ama at buzluğa bişey olmaz derdi. Birde surat asarlardı.

Kp 1 kere ucuzluk cikolatanızı yemiş diye nasıl engel olabilirim diye konu açmışsın..
Şimdi de linç etmeyin diye konu açtın ama lincin alasını yedin valla...
Buraya konu açmaya bile gerek yok, ben olsam fazla gelmeye başlayınca bitirince alalım sizden demiştim çoktan ama eşime derdim sen söyle diye...Basit bişey..

O çikolata da heryerde bulunan bişey yese nolur

abartmayın konu sahıbı
cok fazla gelıyorsa bızde bozuluyor bıtıremıyoruz sızde kalsın bızde bıterse sızden alırız koyacak yerım yok dersınız
yıne de getırıyorsa ıhtıyac sahıbıne dagıtırsınız ne olacak ?

Benim esimin ailesi de kendi ailemde oyle. Cok rahat bir maddi durumumuz varken. Ama kiyamiyorlar. Bende anne siz vermeyin ben bitince soylerim isterim diyorum. Ara ara pirinc getirelim mi vs diye soruyorlar, eksikse olur diyorum hala varsa bitti diyorum. Fazla getirmeyin sizdekini gelip gidince yiyoruz diyorum bitiyor gidiyor. Bence siz ne kadar rahat olur reddederseniz onlarda durumu normallestirir ihtiyaci oldugunda ister der

Arkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.

Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.

evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorum 🤷‍♀️ Kendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah

Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
tamamen engellemeyin.ben de komsularima dagitiyorum onlar getirdikce gida urunlerini.temizlik malzemelerini de ailenize filan goturun bi de gosterin evde stok oldugunu almasinlar diye.

Aranız iyiyse gidin sarılın bi "annemm güzel kalpli annem sen bize kıyamayıp alıyorsun ama bitiremiyoruz hepsi ziyan oluyor günaha giriyorum atınca, yoğurdu peyniri biz alalım siz de önümüz de ki 1 yıl temizlik malzemesi almayın bitince söyleyeyim size" gibi hoş kırılmayacağı bir konuşma yapın

2 kisi kilo kilo pwyniri nasil tuketebilirsiniz ki?
Bozulmayacak bir sey olsa amenna. Size aldik deyince bor parca kesip alin. Yazik bozuluyor bitiremiyoruz bize fazla geliyor diye acik acik soyleyin.
Cope gida atmak zoeunda kaldigim zaman vicdanim asiri rahatsiz oluyor benim.

Back
X