- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
geri vermez biz bu konuyu daha önce konuştuk sanırım dimi ?Parayı geri vermeyecek mi yani?
O 6600 benim için çok fazla ama. Bigün evlenirsem diye bi kenarda tuttuğum paramdı. Bu kadar mı vicdansız? Ne şartlarda verdiğimi biliyor, ailemin haberi olmadığınıda biliyor. Ama sonuçta ailesi bilinen insanlar, babam abisini uzaktan tanıyor, bu kadar çirkinleşmek istemiyorum ama eğer 15inde vermezse bunlara başvurmak zorunda kalırım. O kadar parayı onda bırakacak kadar zengin değilim ki olsam bile ondan alır gider ihtiyacı olan insanlara veririm daha iyi. Ayın 15inde tekrar yazıcam msj, daha sert bi dille. Maaşı 12 bin olan birinin benim paramı verebiliyor olması lazım, bikaç ay az gitsin kahve içmeye
o adam borcunu da kapamaz bence o parayla, yer içer ezer. borcunu kapama derdinde olsa çalışır çabalar, millete salça olmaz.Büyük borçları olan bir adam size borcunu ödemez, eline o kadar para geçerse bankaya olan borcunu kapatır.
inşallah yanılmam ama o paranın geri ödenmesi hiç mümkün görünmüyor.
açıkçası bu saatten sonra vermeyeceği para için adamla muhattap olduğuna değmez. hakkımı helal etmem o ayrıBen olsam düşünemem böyle.
Giden paraya ayrı, elin kumarcısının benim sayemde 1 ay rahat etmesine ayrı üzülürüm.
Arkadaşımın eşi de öyle. Adam dünyaya borçlu. Eline 3 kuruş geçince gidip en pahalı viskiyi alıyor. Hani en iyi ihtimalle dedimo adam borcunu da kapamaz bence o parayla, yer içer ezer. borcunu kapama derdinde olsa çalışır çabalar, millete salça olmaz.
Linclik bi sey var. Konu açtı. Para istiyor vereyim mi dedi. Toplandık hepimiz. Verme diye yalvardık. Dinlemedi gitti verdi parayi.Linclik bir sey yok ki. 6600 liraya birini tanimis oldunuz iste,azicik pahali ama olsun,butun omrunuzu de vermis olabilirdiniz neticede. Gecmis olsun
Ben konuyu açtığımda ona çoktan tamam veririm demiştim. O yüzden geri dönüşü olmadı. Zaten yeterince kötüyüm lütfen bu kadar acımasız olmayınLinclik bi sey var. Konu açtı. Para istiyor vereyim mi dedi. Toplandık hepimiz. Verme diye yalvardık. Dinlemedi gitti verdi parayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?