- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
onun hesabına eft yapmadıysanız kanıtlama ihtimaliniz yok diye biliyorum.Şu parayı almam için yardım edin ne söyleyebilirim ne yapabilirim, paramı alıyım ondan sonra döversiniz söz
Allah iyiligini versin boleynLinclik bi sey var. Konu açtı. Para istiyor vereyim mi dedi. Toplandık hepimiz. Verme diye yalvardık. Dinlemedi gitti verdi parayi.
Mesleği herşeyi kaldırabilcek bi meslek değil. Rezil olmaktan korkmaz mı yani? Ailesine ya da çalıştığı kuruma? Bu kadar fazla parayı onun insafına bırakmak istemiyorum, böyle bi aptallık üstüne parayı alamazsam kaldıramam bunuBorç isteme mesajları delil sayılmaz diye biliyorum, ben de yazabilirim buradan 6 trilyon borç istiyorum diye, para elden verildiyse ispat edilmesi zor, üstelik adam mesleği icabı kanunları biliyor bir şey tutturamazsınız, insafına kalmış ki ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum o para gelmez gibi görünüyor, çirkinleşirim demişsiniz, adamın işine gelir.
Mesajlar kanıt sayilir mi. ?Kanun bu konuda nasıl işliyor. bugün bir avukata sorun bir uğrayın akil isteyin. Ona göre bir yol cizmek lazim. Mesajlar kanıt olsa bile mahkeme ne zaman sonuclanir bilemem. Ailenin haberi yoktu sanırım bi de o var.Şu parayı almam için yardım edin ne söyleyebilirim ne yapabilirim, paramı alıyım ondan sonra döversiniz söz
Ne is yapiyor bu sahis?Mesleği herşeyi kaldırabilcek bi meslek değil. Rezil olmaktan korkmaz mı yani? Ailesine ya da çalıştığı kuruma? Bu kadar fazla parayı onun insafına bırakmak istemiyorum, böyle bi aptallık üstüne parayı alamazsam kaldıramam bunu
Evet ailemin haberi yok. Öğrenseler reddederler beni. Onu korkutmam lazım öyle istemem lazım parayı, ailem bilmiyor geri yerine koymam lazım parayı hemen gönder desem ya da ailene söylemek zorundayım desem offf offffMesajlar kanıt sayilir mi. ?Kanun bu konuda nasıl işliyor. bugün bir avukata sorun bir uğrayın akil isteyin. Ona göre bir yol cizmek lazim. Mesajlar kanıt olsa bile mahkeme ne zaman sonuclanir bilemem. Ailenin haberi yoktu sanırım bi de o var.
Sanki benim param gitti. O kadar dokundu bana yani. Verme diye çok yalvardık. Zoruma gittiAllah iyiligini versin boleyn
Simdi soruyor vermez mi parayi diye
E vermez yani. Dost aci soyler bizimki o hesap
Savcı. Nasıl olduysa artık.. bu vicdanla adamın yaptığı mesleğe bak..Ne is yapiyor bu sahis?
Tabi gördü karşısında salak birini borcu ne kadar erteleyebilirsem o kadar iyi dedi.Sizin eski konularınızı bilmiyorum ama okuduğum yorumlardan anladığım, boşanmış ve sevgi arayışında biri olduğunuz. Bu boşluktan dolayı, işte böyle zor durumlara düşüyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim, muhtemelen kumar tutkusu yüzünden boşanmış biri ile nasıl böyle hayaller kurabildiniz? Allahtan adam sizi kendinden kurtarmış. Şükredin, inşallah paranızı da alırsınız ama ocak ayına vs ötelemek istemesi bana ödemeyecek ya da süründüre süründüre parayı ödeyecek izlenimi verdi.
Belki savci bile degildir o da yalandır.Savcı. Nasıl olduysa artık.. bu vicdanla adamın yaptığı mesleğe bak..
Oha adam savciymis yaSanki benim param gitti. O kadar dokundu bana yani. Verme diye çok yalvardık. Zoruma gitti
Yok ondan eminim. Çalıştığı yer belli, ortak tanıdıklarımız var benim yaşadığım şehirde görev yapıyodu zaten ordan tanıyodum kendisini.Belki savci bile degildir o da yalandır.
Kimi kime şikayet edicem şimdi benOha adam savciymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?