Linçlemeden cevap verir misiniz :(

sudiknaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
8
-1
1
21
Arkadaşlar merhaba 19 yaşındayım 10 gün önce erkek arkadaşım ile çok yanlış bir şey yaptım bunun yanlış bir şey olduğunu biliyorum anal sex yaptım ama dayanamadım 5 dakika bile sürmedi son defa yaptığında boşaldın mı dedim evet dedi hamile kalınmayacağını biliyorum reglim düzensiz oluyor sivilce hapı kullandığımdan dolayı ve aradan 5 gün geçti regl olmayalı korkmamı gerektirecek bir durum var mıdır ?

Son düzenleme:
Analdan tabiki hamile kalamazsiniz ama bagirsaklariniz mahv olunca doktor peşine duşersiniz hem erkek hastalik kapar hemde siz buyuk sorunlar yaşarsiniz hijyenik degil çunki bagirsak yani ordan dişkinizi yapiyorsunuz

Bu ne ola ki

Eeewww, sen bu üslubu kendine nasıl yakıştırdın çiçeğim. Soruna gelecek olursan gebelik imkansız.
İnanın bilmiyorum. Yaptığım şeyin doğru olmadığını biliyorum cahilliğime salaklığıma veriyorum. Ama regl olamadım düzensiz de oluyorum zaten regl olmam için önerebileceğiniz bir şey var mı

Canım cinsellik yaşamanı eleştirecek değiliz. İstediğini yaparsın kimsenin sana bunu nasıl yaparsın demeye hakkı yok yetişkin bir kadınsın. Ama koyduğunda demen ne kadar doğru ki

Analdan tabiki hamile kalamazsiniz ama bagirsaklariniz mahv olunca doktor peşine duşersiniz hem erkek hastalik kapar hemde siz buyuk sorunlar yaşarsiniz hijyenik degil çunki bagirsak yani ordan dişkinizi yapiyorsunuz
İlk defa böyle bir şey yaşadım ve son Yani bir daha asla böyle bir şey olmayacak. Sadece regl olmamam beni biraz korkuttu

İlk defa böyle bir şey yaşadım ve son Yani bir daha asla böyle bir şey olmayacak. Sadece regl olmamam beni biraz korkuttu
Normal cinsellik yaṣamadiysaniz hamile degilsiniz stresden ve hamile kalmamak için kullandiginiz ilaçdan adetiniz geçikti gelicektir sokulmesi için ada çayi içe bilirsin.Ha birde tavsiye erkekler için sokmak için delik olsun yeter onlara hiç birşey olmaz ama sen hem rahmini hem bagirsaklarini mahv edersin rahmine enfeksiyon bagirsaklarindada yirtilma filan olur birdaha izin verme kendi hayatin kendi kararin ama senin iyiligin için söyluyorum.

Biliyorum bir daha böyle bir şey olmaz zaten dediğim gibi yaptım bir salaklık. Kullandığım ilaçlar sivilce hapları normalde de reglim böyle düzensiz gecikince korktum tabi halen de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…