Linçlemeden cevap verir misiniz :(

sudiknaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
8
-1
1
21
Arkadaşlar merhaba 19 yaşındayım 10 gün önce erkek arkadaşım ile çok yanlış bir şey yaptım bunun yanlış bir şey olduğunu biliyorum anal sex yaptım ama dayanamadım 5 dakika bile sürmedi son defa yaptığında boşaldın mı dedim evet dedi hamile kalınmayacağını biliyorum reglim düzensiz oluyor sivilce hapı kullandığımdan dolayı ve aradan 5 gün geçti regl olmayalı korkmamı gerektirecek bir durum var mıdır ?

Son düzenleme:
Burda kadınlar kaç ay , yıl çocuk sahibi olmak için neler sarf ediyorlar sen biliyor musun?
Bilemezsin bilmediğin için sevgilini tatmin etmek için kendi sağlığından olucaksin bu beni ilgilendirmez tabi ama buraya gelip saçma sapan konular açmayın lütfen ben ve benim gibiler anne olmak için can atarken senin açtığın saçma konuları okumak zorunda değiller ayrıca analdan çocuk mu olur hiç mi okulda ogrenmedin çocuk nasıl olur diye leylekler getirmiyor o kafadan çık rahmin nerde olduğunu da öğren ayy neyse sinirlerim bozuldu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…