Lingual Ortodonti lütfen yardım !!!!!

hnddgn10

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
7
7
29
Arkadaşlar benim 10 yaşındayken köpek dişimin Yanındaki azı Dişi çekilmişti . Çünkü damağım küçükmüş sağ tarafta mesela köpek dilim yukarıda ve Öne doğru çıkık.sol tarafta da aynı şey olmaması için dişimi çektiler. Diş hekimi daha sonra gel diş teli takacağız sana dedi . Ama salaklık ben de yaptırmadım . Gel zaman git zaman derken o Boşluk kapandı . Ama daha büyük bir sorun ortaya çıktı . O Boşluğu doldurmak için ortadaki tüm dişlerim sola kaydı . Yani dişlerim simetrik değil dudak çizgim iki dişin arasına değil bir dişinin tam ortasına geliyor .o kadar sinir bozucu ki fotoğraflarda hep ağzım Kapalı gülüyorum.
Yaşım da 21 oldu . Üniversite'de okuyorum ve bu zamanda da tellerin gözükmedi istemiyorum . Zaten özgüvenim düşük bir de tek takarsam iyice kendimi kötü hissedeceğim biliyorum.
Ben burada ve internette araştırırken lingual Tedaviyi gördüm ve o kadar sevindim ki . Ama konular yaklaşık 3-4 yıllık ve bahsedilen fiyatlar çok yüksek . Benim sizden ricam bu sürede illaki forumda bu Tedaviyi yaptıran veya çevresinden Görmüş,duymuş vardır.eski konularda 5.000 dolar gibi rakamlar konuşulmuş ama tabi bu fiyat 3-4 yıl önceki ve o zaman bu tedavisi bizim ülkemizde çok da Yaygın değildi . Şimdi umuyorum ki bu fiyatlar düşmüş olsun .lütfen bu tedavinin fiyatı hakkında aydınlatabilir misiniz beni ?