• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lipödem Liposuction

sarikiz34

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
Lipödem Liposuction oldu kardeşim yaklaşık bir seneye yakın oldu şuan çok çok iyi durumda ve herşey yolunda doğru doktoru bulmak önemli geçmeyen bir şey değil herkese şifalar dilerim öneride bulunabilirim

Lipödem Liposuction oldu kardeşim yaklaşık bir seneye yakın oldu şuan çok çok iyi durumda ve herşey yolunda doğru doktoru bulmak önemli geçmeyen bir şey değil herkese şifalar dilerim öneride bulunabilirim
Merhaba incelme kacıncı aydan sonra basladı acaba bnde 16 eylülde lipödemim vardı tüm bacak liposuction oldum ama hala incelme göremedim dha erken oldugunu dşünüypeum ama yınede içim rahatlamıyo

Normalde hemen o farkı görüyorsunuz sizin çok yeni ama yine de hemen görmeniz gerekirdi hangi doktor yaptı acaba

Merhaba kardeşiniz hangi doktora ameliyat oldu. Bende oldum 6 ay oldu ve hiç memnun değilim kilomda çok değildi 56 160 boy ama başarısız bir operasyon oldu çok üzgünüm

Merhaba incelme kacıncı aydan sonra basladı acaba bnde 16 eylülde lipödemim vardı tüm bacak liposuction oldum ama hala incelme göremedim dha erken oldugunu dşünüypeum ama yınede içim rahatlamıyo
Maalesef bir kaç gün içinde incelme görmediyseniz umudunuzu kırmak istemem ama pek bir fark olmuyor

Maalesef bir kaç gün içinde incelme görmediyseniz umudunuzu kırmak istemem ama pek bir fark olmuyor
Yaa ben konyada oldum ama baldrlarmda şuan şişliği hissedeblıyorum ve istedgm incelmeyi göremedm malesef😢

Yaa ben konyada oldum ama baldrlarmda şuan şişliği hissedeblıyorum ve istedgm incelmeyi göremedm malesef😢
Bence evinize lenf drenaj aleti alın ben ameliyat sonrası hemen mld masaj yaptırdım 6 seans o ödem için çok çok iyi geliyor

Bence evinize lenf drenaj aleti alın ben ameliyat sonrası hemen mld masaj yaptırdım 6 seans o ödem için çok çok iyi geliyor
15 seyans lenf drenaj masajına grdim ben ama szn dedgnz nasıl bir sey acaba bide bikac gün içinde incelme görmedysenz demiştinz ya yukarda o dedgnz kalıcı bi incelıkmi yoksa amelıyat sorası ödemden önceki incelıkmi tam olarak anlayamadm bn amelıyattan cıktıgmda ödemlerim olusmadan bacaklarım gayet ince görünüyordu sonrdan şişti sertlesti o incelık kayboldu yani doktorumda zamanla ödem atıldıkca incelecegni söyledi sizin kasdettgnz tam olarak ne

Merhaba, hangi Doktora Amelyat oldu acaba kardasiniz? Bende cok kararsizim
Doktor konusunda…

Back
X