Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba incelme kacıncı aydan sonra basladı acaba bnde 16 eylülde lipödemim vardı tüm bacak liposuction oldum ama hala incelme göremedim dha erken oldugunu dşünüypeum ama yınede içim rahatlamıyoLipödem Liposuction oldu kardeşim yaklaşık bir seneye yakın oldu şuan çok çok iyi durumda ve herşey yolunda doğru doktoru bulmak önemli geçmeyen bir şey değil herkese şifalar dilerim öneride bulunabilirim
Merhaba incelme kacıncı aydan sonra basladı acaba bnde 16 eylülde lipödemim vardı tüm bacak liposuction oldum ama hala incelme göremedim dha erken oldugunu dşünüypeum ama yınede içim rahatlamıyon
Merhaba kardeşiniz hangi doktora ameliyat oldu. Bende oldum 6 ay oldu ve hiç memnun değilim kilomda çok değildi 56 160 boy ama başarısız bir operasyon oldu çok üzgünümLipödem Liposuction oldu kardeşim yaklaşık bir seneye yakın oldu şuan çok çok iyi durumda ve herşey yolunda doğru doktoru bulmak önemli geçmeyen bir şey değil herkese şifalar dilerim öneride bulunabilirim
Maalesef bir kaç gün içinde incelme görmediyseniz umudunuzu kırmak istemem ama pek bir fark olmuyorMerhaba incelme kacıncı aydan sonra basladı acaba bnde 16 eylülde lipödemim vardı tüm bacak liposuction oldum ama hala incelme göremedim dha erken oldugunu dşünüypeum ama yınede içim rahatlamıyo
Yaa ben konyada oldum ama baldrlarmda şuan şişliği hissedeblıyorum ve istedgm incelmeyi göremedm malesefMaalesef bir kaç gün içinde incelme görmediyseniz umudunuzu kırmak istemem ama pek bir fark olmuyor
Bence evinize lenf drenaj aleti alın ben ameliyat sonrası hemen mld masaj yaptırdım 6 seans o ödem için çok çok iyi geliyorYaa ben konyada oldum ama baldrlarmda şuan şişliği hissedeblıyorum ve istedgm incelmeyi göremedm malesef![]()
Siz hangi doktora oldunuzYaa ben konyada oldum ama baldrlarmda şuan şişliği hissedeblıyorum ve istedgm incelmeyi göremedm malesef![]()
15 seyans lenf drenaj masajına grdim ben ama szn dedgnz nasıl bir sey acaba bide bikac gün içinde incelme görmedysenz demiştinz ya yukarda o dedgnz kalıcı bi incelıkmi yoksa amelıyat sorası ödemden önceki incelıkmi tam olarak anlayamadm bn amelıyattan cıktıgmda ödemlerim olusmadan bacaklarım gayet ince görünüyordu sonrdan şişti sertlesti o incelık kayboldu yani doktorumda zamanla ödem atıldıkca incelecegni söyledi sizin kasdettgnz tam olarak neBence evinize lenf drenaj aleti alın ben ameliyat sonrası hemen mld masaj yaptırdım 6 seans o ödem için çok çok iyi geliyor
Dr.Muhammet kayapınarSiz hangi doktora oldunuz
Merhaba, hangi Doktora Amelyat oldu acaba kardasiniz? Bende cok kararsizimLipödem Liposuction oldu kardeşim yaklaşık bir seneye yakın oldu şuan çok çok iyi durumda ve herşey yolunda doğru doktoru bulmak önemli geçmeyen bir şey değil herkese şifalar dilerim öneride bulunabilirim