- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
- Konu Sahibi tafi
-
- #2.161
Mutlaka bir açıklaması vardır. Daha ödemlerin olabilir. Ne kadar oldu sen ameliyat olalı? Yemene dikkat ettin mi? Kaç kg yağ alındı senden? Umutsuzluğa kapılma bakalım doktorun ne diyecek?
agrılatım kalmadı morluklatrımda nerdeyse bıttı .. ama kımse bana zayıfladıgımı soylemıyorbende ıncelmeyı farketmıyorum acıkcası tum pantolanlarım aynı oluyor hıcbırı bol gelmıyor.... cok mutlu dıılım.. bu hafta dr kontrolune gıdıcem bakalım doktorum ne dıcek amelıya kılomdan asagıda dusemedım .. bılmıyorum nıye bole oldu...
selam ne zaman oldunuz lazer lipoyu bende kalasik ve lazer lipo oldum ikisinde de 3.aydan önce sonuç göremedim tartıda hep fazla çıktımlazer lipo yapan doktorum boğazını kes yürüyüşe başla dediğinde başladım ödemler gidince farkı görürsünüz mutlaka zaten bir kaç ay sonra doktorunuz öncesi sonrasını gösterir farkı bariz görürüsünüz
merhaba jelesec ben 12 subatta oldum ercan bey yaptı amelıyatımı.. yuruyuslere basladı dedı ama havalar kotu gıdıyor bıturlu baslaymadım yedıklerıme dıkkat edıyorum ama.. amelıyattan sonra 6 kılo fazla cıkmıstım sımdı amelıyat kıloma dustum ama hıcbı pantolonum bol gelmıyor ercan bey 1 ayda ınceldıgını farkedersın demıstı ama kımse bana zayıflamıssın demıyor3.5 lt aldıgını soyledı ercan bey ama bende hıc kılo kaybı yok henuz
doktorumuz aynı bu aradazaten öyle çok büyük fark mümkün değil hemen olmaz amma çok ödemin olmuş ben 4.kilo çıkmıştım ağlamıştım sinirden,bu ameliyatlardan sonraki süreç sabırla beklemek canım zaten sana kimse çok zayıflamışsın demez bekleme bunu sen zaman geçince tartıda göreceksin
Ben 7. haftamı bugün bitiriyorum..Tartıda 10 kilo azım şu an..
Nasıl oldu, ne ara oldu inanın bilmiyorum, hipotroid hastasıyım bir de.
Dün doktorumla görüştüm..Ameliyattan önce ödeme bağlı kilomun fazla olduğunu söyledi..Yani tek mantıklı açıklaması bu..
Çok tuz tüketirdim..Ama haddinden fazla..
Tuzu tamamen sıfırladım, maydonoz suları, ananas hapları derken, geçmişten kalan ödemler de gitti sanırım..
İncelmeye gelince; 1 beden fark var şuan. Ama kim 10 kg verse zaten beden değişikliği olur. Ben bacaklarımda beklediğim incelmeyi göremiyorum hala.
Doktorun verdiği zamanı bekleyeceğim, beklentimi yine göremezsem beni 2. operasyona alacak arkadaşlar.
Aslında foto koymakla koymamak arasında gidip geliyorum, ameliyat öncesi fotolarım çıplak çünkü. Ama fark var. Kamufle edip öyle koymaya çalışıcam..
Eki Görüntüle 1017920 Eki Görüntüle 1017921
Eki Görüntüle 1017919 Eki Görüntüle 1017922 Eki Görüntüle 1017923
Görüldüğü gibi bacaklar hala kalın :)
medcezir super gorunuyorsunnbence ıkı beden farketmıs ayrıca bacaklar hıcte kalın degıl... 10 kılo başlıbaşına harıka zaten.. bacaklarda ınanılmaz ıncelmiş.. inşallah bende senın gıbı guzel sonuclar alabılırım...
Çorapla anca bu kadar ince görünüyorlar :)
Çıplak halleri daha kalın :)
Benim beklentim tam olarak bu değil dediğim gibi.
10 kg yu kim varsa incelme olur zira.
ananas hapı olarak ne kullanıyosun medcezır?
Çorapla anca bu kadar ince görünüyorlar :)
Çıplak halleri daha kalın :)
Benim beklentim tam olarak bu değil dediğim gibi.
10 kg yu kim varsa incelme olur zira.
medcezir lameliyat yerine kilo vermeni öneririm..estetiğe karşı değilim benimde burnum estetik.:)tekrar kilo alındığında liposuktion yapılan yerlerde yağ alındığından çıkur gibi oluyormuş:26:
Canım ben çoktan oldum ameliyat
Benim derdim kilo değildi zaten..30 senedir incelmek bilmeyen bacaklarımdı :)
Bir de klasik lipo değil, lazerlipo oldum ben.
sen araştırma yapmışsındır zaten..bacaklarını kalın bulmadım açıkçası..bundan incede çalı gibi olur..
İşte biraz daha..5-6 cm daha gitseler çok mutlu olucam :)
Bakalım, 2. ayıma henüz girmedim, 3-4 ay bekleyeceğiz tam sonuç için..
Dün doktorumla görüştüm..Ameliyattan önce ödeme bağlı kilomun fazla olduğunu söyledi..Yani tek mantıklı açıklaması bu..
Tuzu tamamen sıfırladım, maydonoz suları, ananas hapları derken, geçmişten kalan ödemler de gitti sanırım..
İncelmeye gelince; 1 beden fark var şuan. Ama kim 10 kg verse zaten beden değişikliği olur. Ben bacaklarımda beklediğim incelmeyi göremiyorum hala.
Doktorun verdiği zamanı bekleyeceğim, beklentimi yine göremezsem beni 2. operasyona alacak arkadaşlar.
Aslında foto koymakla koymamak arasında gidip geliyorum, ameliyat öncesi fotolarım çıplak çünkü. Ama fark var. Kamufle edip öyle koymaya çalışıcam..
Eki Görüntüle 1017927 Eki Görüntüle 1017926
Eki Görüntüle 1017923 Eki Görüntüle 1017925 Eki Görüntüle 1017922
doktorların işi ne zor yahu9.kilo verdin ameliyat sonrası bi memnun ol medo 3.ay sonra bacaklar da incelir incelmez ise izmire gelirim hallederiz
Eki Görüntüle 1017927 Eki Görüntüle 1017926
Eki Görüntüle 1017923 Eki Görüntüle 1017925 Eki Görüntüle 1017922
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?