- Konu Sahibi tafi
-
- #2.181
Haklısın bacaklar çok kalın
Med sen bizimle dalga mı geçiyorsunHarika görünüyorsun
MedceziR, bence de harika incelmişsin, maşallah. 10 kilo derken ameliyat öncesindeki kilona göre mi 10 kilo? yada ameliyat sonrası ilkgünden sonra mı 10 kilo? Çünkü ameliyat sonras ödemler nedeniyle kilo artıyor, yani bende öyle oldu. 13 Şubat ameliyat günü 65 kilo idim yaklaşık olark 3, 5 kilo yağ alındı. Ameliyatin 4.günü 72 kilogramdım şimdi 64 kilogramım fakat hiç 64 görünmüyorum 57 falan görünüyorum. Sana ameliyat öncesi fotoğrafımı atamam çünkü eşim bunu istemez fakat şu anki fotoğrafımı paylaşım eğer bunu nasılyapacağımı anlatırsan.Bu arada biz İzmirli bayanlar bir yerde buluşup kahve içemez miyiz?
Nevom ameliyat öncesini negatiflediğim için farkedilmiyor mu acep? Görmüyon mu filden halliceyim
Sonrası için de, evet fark var ama işte benim tam olarak beklentim bu değil. Ya bacaklar bende takıntı haline geldi..Ne kadar incelirse incelsin beni tatmin etmeyecek sanırım..
Solgarın ürününü kullandım canım..Tüm eczanelerde var zaten..ananas hapı haricinde bol bol taze ananas ta tükettim ben..Sabah akşam..
Ayrıca maydonoz suyu içtim çok..
Ama hala ödemliyim o ayrı :)
Bakin ishte. Ben bunlardan kurtulmak istiyorum.
İlk halini boş ver son hali bayağı güzel olmuşCanım bacakların yarısı kadar incelse sen dahada ince olsun istersin
kurtulursunuz umarımda resim biraz fazla cesur olmamışmı.Bakin ishte. Ben bunlardan kurtulmak istiyorum.
Evet nevom, dediğim gibi bende takıntı oldu artık bu durum..piskolocik vaka :)
Canım biz bayanlar hep öyleyiz 40 bedenden sonra 38 oluruz beğenmeyiz36 beden oluruz onuda beğenmeyiz Bunun sonu gelmez
36 yı anca rüyamda göreceğim için, 36 ya çalan 38 olayım yeter bana
hatta 40 olayım ama bacaklarım incelsin yeterki
Bakin ishte. Ben bunlardan kurtulmak istiyorum.
Sen mi kesicen beni jelo
Yemin ederim 2 saattir ağlıyodum bak güldürdün beni..
Olur, bir daha oyle yaparim. Bashka resim koymam. Inshallah iyi olur hepinize de amelyatlarinizda basharilar dilerim.arkadaşım açıktan koymuşsun resmini özel albüm yap istersendoktorla görüşütün mü hiç mutlaka sana yol gösterecektir umarım sıkıntından kurtulursun
Olur, bir daha oyle yaparim. Bashka resim koymam. Inshallah iyi olur hepinize de amelyatlarinizda basharilar dilerim.
Canim senide bir suredir takip ediyorum. Kime ve hangi teknikle lipo oldugunu yazar misin?
Ben lazer lipo dusunuyorum hizli iyilesmek icin ama cok da fazlam var. Klasik mi olsam bilemedim
canım ben cok memnunum..kosuyolu medıpolde prof nacı beye vaser lıpo yaptrdm cok ıyı oldu...ben dıyette yaptım ıkı ayda 9 kılo verdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?