Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın bacaklar çok kalın
Med sen bizimle dalga mı geçiyorsunHarika görünüyorsun

Nevom ameliyat öncesini negatiflediğim için farkedilmiyor mu acep? Görmüyon mu filden halliceyim

Sonrası için de, evet fark var ama işte benim tam olarak beklentim bu değil. Ya bacaklar bende takıntı haline geldi..Ne kadar incelirse incelsin beni tatmin etmeyecek sanırım..

MedceziR, bence de harika incelmişsin, maşallah. 10 kilo derken ameliyat öncesindeki kilona göre mi 10 kilo? yada ameliyat sonrası ilkgünden sonra mı 10 kilo? Çünkü ameliyat sonras ödemler nedeniyle kilo artıyor, yani bende öyle oldu. 13 Şubat ameliyat günü 65 kilo idim yaklaşık olark 3, 5 kilo yağ alındı. Ameliyatin 4.günü 72 kilogramdım şimdi 64 kilogramım fakat hiç 64 görünmüyorum 57 falan görünüyorum. Sana ameliyat öncesi fotoğrafımı atamam çünkü eşim bunu istemez fakat şu anki fotoğrafımı paylaşım eğer bunu nasılyapacağımı anlatırsan.Bu arada biz İzmirli bayanlar bir yerde buluşup kahve içemez miyiz?

Ameliyat öncesi kiloma göre 10 kg..Yani 9.5 kg civarı..

Ameliyat sonrası 4-5 kg ödem oldu bende..Rahat 70 kg üzeriydim..

İlk halini boş ver son hali bayağı güzel olmuşCanım bacakların yarısı kadar incelse sen dahada ince olsun istersin

Solgarın ürününü kullandım canım..Tüm eczanelerde var zaten..ananas hapı haricinde bol bol taze ananas ta tükettim ben..Sabah akşam..
Ayrıca maydonoz suyu içtim çok..

Ama hala ödemliyim o ayrı :)

Yukaridaki siyah beyaz resimdeki de senmisin??? Sensen eger ikincisinde harikasin!!!! Ama bakin, bir shey taakildi kafama. 10 kq verirsem zaten incelirim. Lipoya falan ihtiyacim kalmaz ki. Eger boyle iradeliysem neden lipo yaptirayim ki? Yani, 10 kq atmaniza sebeb lipomu, ananas ve yuruyushmu? Ben her gun en az 2-3 km yuruyorum. Bacaklarim agriyor bazen. Amma hich kilo vermiyorum. Yemek de pek yemem. Yagsiz, shekersiz.

Sorry ya. Neqativleek bilmiyorum. Hem benim problemli 2 bolge var yani. Karin ve pubis. Burda boyle koymak yasakmi? Ben bilmiyordum. Amma yani anlatmak istedim ki, doktora gitmemim sebebi bu. Ve bu gitmeyecekse sonunda chok uzulurum. Chok korkuyorum zaten. Geceleri hep kabus goruyorum.

Canım biz bayanlar hep öyleyiz 40 bedenden sonra 38 oluruz beğenmeyiz36 beden oluruz onuda beğenmeyizBunun sonu gelmez

36 yı anca rüyamda göreceğim için, 36 ya çalan 38 olayım yeter bana
hatta 40 olayım ama bacaklarım incelsin yeterki

36 yı anca rüyamda göreceğim için, 36 ya çalan 38 olayım yeter bana
hatta 40 olayım ama bacaklarım incelsin yeterki

Ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum üst 38 alt 40 Yani üstle alt farklıGerçi alt kısmın biraz daha büyük olması zayıf gösteriyorAma sen bayağı sıkı görünüyorsun

Bakin ishte. Ben bunlardan kurtulmak istiyorum.

arkadaşım açıktan koymuşsun resmini özel albüm yap istersen doktorla görüşütün mü hiç mutlaka sana yol gösterecektir umarım sıkıntından kurtulursun

arkadaşım açıktan koymuşsun resmini özel albüm yap istersen doktorla görüşütün mü hiç mutlaka sana yol gösterecektir umarım sıkıntından kurtulursun
Olur, bir daha oyle yaparim. Bashka resim koymam. Inshallah iyi olur hepinize de amelyatlarinizda basharilar dilerim.

Olur, bir daha oyle yaparim. Bashka resim koymam. Inshallah iyi olur hepinize de amelyatlarinizda basharilar dilerim.

herkes koyabiliyor canım var özel albüm yeri senin öncesi sonrası yaparsın sende istersendoktorla görüş fikir al mutlaka kolay gelsin

Canim senide bir suredir takip ediyorum. Kime ve hangi teknikle lipo oldugunu yazar misin?
Ben lazer lipo dusunuyorum hizli iyilesmek icin ama cok da fazlam var. Klasik mi olsam bilemedim

canım ben cok memnunum..kosuyolu medıpolde prof nacı beye vaser lıpo yaptrdm cok ıyı oldu...ben dıyette yaptım ıkı ayda 9 kılo verdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…