Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amelyatima 7 gun kaldi, doktorum hich bir hab, medikament alma dedi, amma bebim bashagrilarim ve oksurek olduruyor, hap almadan munkun deyil. shimdi kotu sonucu olmazmi?

memnun kaldım canım benim ki normal lipodu aralık 17sinde ameliyat oldum ilk gunum kötüydü bir haftada iyi olursun ben basen bacak içi bel yanı diz içinden olmustum morluklar 2 hafta içinde geçiyor bol su içmen lazım ödemlerini atman için herşey iyi giderken süpriz bi şekilde hamile kaldım şuan ikıizlere hamileyim :) ama yaptırdgım için pişman olmadım iyikide yaptırmısım diyorum

merhaba arkadaşlar

4 gün önce lazerli lipo ve liposuction oldum. diz içi ve basen bölgemden. suanda korse giyiyorum 3 hafta boyunca giyecekmişim.

suanda agrım yok ama sızlama gibi acılarım var. bölgelerin üzerine yatamıyorum, düz yatıyorum. 1 hafta apranax içecekmişi acım olsun olmasın.

korseden dolayı yürüyüşüm bozuk. şişlik ve morluklar var. ayrıca tabii hissizlikte var.

ben 56 kg yum 30 yaşındayım..

basen bölgem ve diz içlerim orantısız genişti toplamda 1 lt bile yag cıkmadı. suanda kendıme baktıgımda bile inanılmaz konturumun düzeldiğini görebiliyorum.
1 ay sonra daha net sonuc ortaya cıkarmıs.

bana haftaya masaja baslamamı ve 1 ay sonrada bir merkezde lpg veya kavitasyon vs baslamamı önerdi.

Sevgili Leymer,
Dr. ismini paylaşabilir misin?
teşekkürler

Selamlar,

Doktorumun ismi Murat Türegün. Reklam amaçlı değil ama ğek çok arkadaşımız verdiği için bende cevaplamakta çekinmedim. Ben birinci ayımı bitirdim. Görenler halime ianamıyor. Ki daha yanlarımda hala ödem ve sertlik var. Tam acılar bitmedi ama 2 senedir giremediğim 36 pantolonunun içine cuk diye giriyorum. 64 kilo ile girdim, deli gibi yiyorum. Bogazımı tutamıyprum bu aralar içki de var. Doğru yapmıyorum ama yarın son artık. Ona rağmen şu anda 59 kiloyum. Umarım sende dilediğine kavuşursun.

Deneyimli kizlar yardim edin 3.haftam dalgalanma tam gaz. Igrencim. Nisanlimin askerden gelmesine 1 ay kaldi ne zaman duzeliyo bu dalgalanma

Avukatguclu selam bende dun vaser lipo oldum kilolu degilim.ama bir diyet programida istiyorumm aslinda.ne diyeti yaptin diyetisyene gittin mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Idya2009 benimde dun oldu operasyon bende de dalgalanma var insallah gecee

Idya2009 benimde dun oldu operasyon bende de dalgalanma var insallah gecee

Umarim duzeliriz. Korkum klasik lipodaki gibi bu dalgalanmanin kalici olmasi.. deneyimli kizlar ne zaman kurtuldunuz bu durumdan. Gobegimde ceviz gibi sislikler varr ((

Ben eski halim.gibiyim.su an fazla cikinti yoktu ama.onceki klasik lipo mdan cokme vardi basenimde

Bestes selam.bende dun oldum lipo sen hangi dr a oldun acaba

Isim vermeyi dogru bulmuyorum..istanbulda unlu bir cerraha oldum.

Doktorum 1hafta sobra masaja basla haftada 2 3 yaptir dedi. Sizde masaj deneyimi olan varmidir? Korseyi cikarip yapilacak dimi masaj?

Dun tumesan usulla lipocuction oldum. Oluyorum. Yerimden kalkamiyorum. Oncesinde doktorum 2 saat sonra chika bilirsiniz demishdi. Amma sabaha kadar yerimden kalkamadim. Her yerim agriyor. Karin, bel ve pubis bolgesinden oldum. Kilom 4 kq artdi. Belim incelmish, amma karnim oncekinden daha byuk qaliba. Odem bashladi. Daha bacaklarimin ust kisimlarinda. Bu gece madride donmem lazim. Nasil donucem bilemiyorum. Kotuyum. Agrilar kach gune hafifler? Gecher demiyorum, sadece hafifler diyorum. Doktorum 4 litre yag aldigini soyledi.

4.gun hafifliyo canim. Gecmiyo zaten 3 . 4 hafta boyunca. Cok zor olucak senin icin. Ben 2. Gece kustum ve bayildim oyuzden dikkat et kendine.

öncelikle geçmiş olsun.
bende araştırma yapıyorum. malum yaza 3 ay var ve artık biraz daha kendime güvenli tatile çıkmak istiyorum. son 1 senede özellikle yağlanma oldu. hap vs de kullandım, 2-3 sene önce fayda ediyordu lakin artık haplarda hikaye. işin iyi tarafı bacaklarımda ve basenlerim iyi durumda fakat benim de karın ve bel bölgemde yakşalık 4-5 litre yağ var. hanımefendiden yola çıkarak sormak istediğim bir soru var ; neden kimse ücret yazmıyor ?! yasak mı acaba fiyat paylaşmak ? malum en büyük 2 faktörden biri bu (diğeri sağlık elbette) yoksa bütçe sıkıntısı olmasa adı geçen çok önemli doktorlar var bu sektörde, illa ki halledilir lakin ödenen meblağ önemli. hele ki bu operasyon sağlık için değil de lüx içinse.
kısacası benim de araştırmalarım sonucu 4-5 litre, karın ve bel bölgemde yağlanma mevcut ve ben maliyet tecrübelerinizi öğrenmek isterim, yaptıran ve benim gibi araştırmalar sonucu elinde veri olan arkadaşlarımdan.
şimdiden teşekkür ederim

4 bin lira benim. Bel gobek mide

4 bin lira benim. Bel gobek mide

merhaba ldya,
vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.
sormamda sakınca var mı ; kime yaptırdın ve operasyon gerçekleşeli ne kadar oldu, kaç litre yağ alındı ?

bu arada dalgalanmalardan bahsetmiştin geçen günlerde hatırladığım kadarıyla. umarım daha iyisindir. 1 ay da geçermi bilmiyorum lakin tahmin ettiğim kadarıyla o şişlikler ödemdir. hani basit bir yağ alma operasyonu zannediyoruz ama aslında bildiğin ameliyat bu ve bir kaç saatte vucudun hazırlıklı olmadığı dışarıdan bir tepkiye maruz kalıyor, ister istemez yıpranmalar oluyor ve vucut o bölgelerde kanı pıhtılaştırarak savunmasız kalmasını engelliyor. yani kısacası bu tepkiler bence normal. bana kalırsa sen operasyonu yapan doktora danış yada başka bir cildiyeciye git durumu anlat, ona göre belki krem verir belki bir ilaç yazar vs. madem acelen var bence vakit kaybetme, nacizane tavsiyem.

Rica ederim. Guner uysala oldum ameliyatimi 3mart da. 48 kiloyla girdim 1.300 gr yag alindi. Suan 46 kiloyum.Guner bey ogrenciysen klasik lipo ucreti aliyo.
Detayli anlatmam gerekirse once sedasyon oldum yani yari uyaniktim hatta kanul belimde hareket ederken gidiklandigim icin guldugumu hatirliyorum. Kafami kaldirip karnima baktigmi hatirliyorum.
Sonra tam ameliyat bitti dikislerim atilirken tamamen uyanik ve bilincliydim.kaldirdilar beni dinlenme odasina kadar yurudum ama yururken inanilmaz bi serumlu kan akisi oldi ped ve korse olmasina ragmen bacaklarindan oluk oluk yere akiyodu ( beni kan tutar)
Bakamamaya calistim. Sonrasinda pedim degisti yemek yedim kalktim eve gttim yarim saat icinde.
Evde hemen uyudum agrim yoktu ama uyandigimda karnimda apartman tasiyorum gibi bi agirlik kaslarim yirtilmis gibi bi agri vardi.
Hapsuramiyodum bile yataktan kalkmaya kas gucum olmadigindan wcye vs kucakta gittim 3 gun boyunca. Ilk gunun aksami pedlerimi degistirmek icin annem korsemi acti acar acmaz gobek deligimden kan geldi ben onu gorunce kulaklarim cinlamaya basladi ve bayildim. 2. Gun gece 3 4 civari uyanip kustum sanirim narkozu attim.
Cok zorlu 4 gunun ardindan 5. Gun oturup kalkabiliodum.
Suan belimde uyusukluk devam ediyo. Odemlerim azaliyo sanirim. Senle konustuktan sonra guner beyi aradim masaj ve 9 bardak su onerdi. Deneyimim bu kadar. Baska sorun olursa seve seve burdayim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…