Hayırlı olsun canım. Umarım bir daha ihtiyaç duymazsın
teşekkrler canım:)) inş...ama ihtiyac uyacağımı sanmıyorum canım
ebuss canım doktorundan memnun kaldın mı?Bende aynı doktora yaptırmayı düşünüyorum...Birde senin ki smart lipo mu oluyor?ben sadece üstbacak basen düşünüyorum.Ne zaman işe dönebilirim bi fikrin var mı?Morluklar ne zaman geçiyor?soru çok oldu ama :)
Sevgili Leymer,
Dr. ismini paylaşabilir misin?
teşekkürler
Idya2009 benimde dun oldu operasyon bende de dalgalanma var insallah gecee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dun tumesan usulla lipocuction oldum. Oluyorum. Yerimden kalkamiyorum. Oncesinde doktorum 2 saat sonra chika bilirsiniz demishdi. Amma sabaha kadar yerimden kalkamadim. Her yerim agriyor. Karin, bel ve pubis bolgesinden oldum. Kilom 4 kq artdi. Belim incelmish, amma karnim oncekinden daha byuk qaliba. Odem bashladi. Daha bacaklarimin ust kisimlarinda. Bu gece madride donmem lazim. Nasil donucem bilemiyorum. Kotuyum. Agrilar kach gune hafifler? Gecher demiyorum, sadece hafifler diyorum. Doktorum 4 litre yag aldigini soyledi.
Dun tumesan usulla lipocuction oldum. Oluyorum. Yerimden kalkamiyorum. Oncesinde doktorum 2 saat sonra chika bilirsiniz demishdi. Amma sabaha kadar yerimden kalkamadim. Her yerim agriyor. Karin, bel ve pubis bolgesinden oldum. Kilom 4 kq artdi. Belim incelmish, amma karnim oncekinden daha byuk qaliba. Odem bashladi. Daha bacaklarimin ust kisimlarinda. Bu gece madride donmem lazim. Nasil donucem bilemiyorum. Kotuyum. Agrilar kach gune hafifler? Gecher demiyorum, sadece hafifler diyorum. Doktorum 4 litre yag aldigini soyledi.
öncelikle geçmiş olsun.
bende araştırma yapıyorum. malum yaza 3 ay var ve artık biraz daha kendime güvenli tatile çıkmak istiyorum. son 1 senede özellikle yağlanma oldu. hap vs de kullandım, 2-3 sene önce fayda ediyordu lakin artık haplarda hikaye. işin iyi tarafı bacaklarımda ve basenlerim iyi durumda fakat benim de karın ve bel bölgemde yakşalık 4-5 litre yağ var. hanımefendiden yola çıkarak sormak istediğim bir soru var ; neden kimse ücret yazmıyor ?! yasak mı acaba fiyat paylaşmak ? malum en büyük 2 faktörden biri bu (diğeri sağlık elbette) yoksa bütçe sıkıntısı olmasa adı geçen çok önemli doktorlar var bu sektörde, illa ki halledilir lakin ödenen meblağ önemli. hele ki bu operasyon sağlık için değil de lüx içinse.
kısacası benim de araştırmalarım sonucu 4-5 litre, karın ve bel bölgemde yağlanma mevcut ve ben maliyet tecrübelerinizi öğrenmek isterim, yaptıran ve benim gibi araştırmalar sonucu elinde veri olan arkadaşlarımdan.
şimdiden teşekkür ederim
4 bin lira benim. Bel gobek mide
merhaba ldya,
vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.
sormamda sakınca var mı ; kime yaptırdın ve operasyon gerçekleşeli ne kadar oldu, kaç litre yağ alındı ?
bu arada dalgalanmalardan bahsetmiştin geçen günlerde hatırladığım kadarıyla. umarım daha iyisindir. 1 ay da geçermi bilmiyorum lakin tahmin ettiğim kadarıyla o şişlikler ödemdir. hani basit bir yağ alma operasyonu zannediyoruz ama aslında bildiğin ameliyat bu ve bir kaç saatte vucudun hazırlıklı olmadığı dışarıdan bir tepkiye maruz kalıyor, ister istemez yıpranmalar oluyor ve vucut o bölgelerde kanı pıhtılaştırarak savunmasız kalmasını engelliyor. yani kısacası bu tepkiler bence normal. bana kalırsa sen operasyonu yapan doktora danış yada başka bir cildiyeciye git durumu anlat, ona göre belki krem verir belki bir ilaç yazar vs. madem acelen var bence vakit kaybetme, nacizane tavsiyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?