Slm kızlar bende 4 gün önce hem klasık lipo hemde burun estetıgı oldum Ankara'da tek sıkıntım burun tıkanıklıgı belım göbegım basenlerım çok güzel olmuş ağrım olmadı çok şükür artık bel oylumum var :))
kime oldunuz ? bır de cok gecmıs olsun ıkı haftaya duzelırsınız burun tıkanıklıgı cok normal ama gecıcek emın olun:) suan ödem var kan pıhtıları var nefes alsanız anormal olur zaten :) 2 hafta sabır:))
esraesraesra
Tam 8 gun kechti. Hala daha shishmanim(
Chok teshekkur ederim. Su ile ilgili dogru soyluyorsunuz. Malesef ichmiyoorum. Daha chok chay, meyva suyu falan. Amma yarindan su ichicem. Ananasi da sevmesem yemege chalishacagim. Bu agrilarim gitsin ve 3 hafta daha kechsin de. Korsemi cikarayim. Amma chikarinca daha chok canim yaniyor.Çok geçmiş olsun...Günde 2 lt su için ve de ödemlerin geçmesi için ananas yiyin. Ameliyatınız daha çok yeni, sonuç almanız için beklemeniz gerekir. Topik'i geriye doğru okursanız bu tarz ameliyatları geçirmişler olarak bayağı detaylı paylaşımlarda bulunduk.
Aaa korse chikinca odem artiyormushmu? Bilmiyordum. Ben de dun 2 saaat korsemi chikardim ve tekrar giydiyimde korse chok sikti(( ben de neden boyle oldu diye uzuluyordum.Bugün 6.günüm banyo yaptım korseyı çıkartıp yıkadım lipo yaptırdıgım yerler şişti keske korsemi çıkartmasaydım 6 saatlık çıkartmam ödemimi arttırdı((
Çok güzel duruyordu heryerım halbuki
Aaa korse chikinca odem artiyormushmu? Bilmiyordum. Ben de dun 2 saaat korsemi chikardim ve tekrar giydiyimde korse chok sikti(( ben de neden boyle oldu diye uzuluyordum.
Benim doktorum 1 haftadan sonra gunde. 2 saat chikara bileceyimi soylemishdi. Amma bi daha chikarmam. Iyi ki havalar da soguk, her gun dush alma geregi de duymuyorum. Bu arada, su ichme konusunda ( shey ogrendim. Yalniz icheriginde natrium az olan su iyi gelir. Yani su natrium az icherirse o orqanizmadan cabuk chikar. Aksi taktirde chikmaz ve fazla shishkinlik yapar.O yuzden 3 hafta boyunca çıkartmamamız duş alınca 15 dkk geri giymemiz lazımmış zaten hata ettim bende(
selam kızlar cumartesi günü lipo oldum ödemim çok ve korse taktiğimda katlanma oluyor oturduğumda acaba iz kalır mı? çukur oluşur mu?
Benim doktorum 1 haftadan sonra gunde. 2 saat chikara bileceyimi soylemishdi. Amma bi daha chikarmam. Iyi ki havalar da soguk, her gun dush alma geregi de duymuyorum. Bu arada, su ichme konusunda ( shey ogrendim. Yalniz icheriginde natrium az olan su iyi gelir. Yani su natrium az icherirse o orqanizmadan cabuk chikar. Aksi taktirde chikmaz ve fazla shishkinlik yapar.
Qaliba ne takarsan kat olushur. Sadece gelinliklerin altindan giyilen korseyi takarsak belki kat olushmaz(korsede kat yapıyor ama dört parçalı bir korse bana taktıkları ve 10 gün takacağım söylendi ondan sonra sanırım takmayacağım iz oluşur mu acaba kat izi falan olmasından çekiniyorum çalışırken ister istemez katlanıyor
11 nisanda 2. Ay bitecek bende. Şu anki şikayetim ise çok kaşınıyorum dokular iyileştiği için mi bilmiyorum. Bir de 2 tane sezeryan dişi var bende karnım düm düz fakat tam dikiş üstünde kasıs gibi birşey var zamanla ne olucak bilmiyorum. Benim gibi kaşınan var mı? Ya da 2 sezeryanı olan? Herkese sevgiler.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?