Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ameliyatimdan 15. Gun gechti. Shishler biraz indi. Amma hala ameliyat oncesi halime bile donemedim. Inceldiyim hich soylenemez. Karnim duz falan degil. Kashiniyorum. Hem de chok. Agrilarim gechti sayilir. Kizlar, hich 70 kiloyla amelyata giren oldumu? Karnim hep shish kalirmi? Chok korkuyorum. Amelyat sonrasi chok fena oldum. Chektigim acilara deymezse diye chok korkuyorum(

Ne dediğinizi anlamak için 2 kere okudum, şu kelimeleri Türkçe yazsak?

Evet ben neredeyse 70 kiloyla girdim. 68 kg civarlarındaydım. Şu an 58 kg yum. 2.5 ay oldu operasyon olalı..Henüz çok erken bir dönemdesiniz. Kof şişlik vücudunuzdan gidecek..Ödemler de zamanla azalacak.

Ozur dilerim, bende turkish srift yok( sizi takip ettim, evet cok kilo vermissiniz. Aslinda zamaninda iyi moral de verdiniz. Tesekur ederim. Siz diyet de yaptiniz qalib, ben kan degerlerimin asagi olmasi nedeniyle pek yapamiyorum. Insallah dediginiz gibi olur. Bu forumu okudum, her kes yaralarindan sivi akmis dedi. Bende kanullerin hepsinde dikis var ve hic sivi akmadi. Simdi o sivi icimde mi kaldi? Korse giymis halde karnimi olcdum. Eskisinden 6 sm chok( insallah duzelir. Her gun tam 10 km yuruyorum. Insallah ishe yarar.

Ben hiç diyet yapmadım..Yapsaydım sonuç daha iyi olurdu sanırım.
O sıvı benden de hiç gelmedi, endişe etmeyin.

Yalnız doktorunuz spora çok erken başlatmış..3-4. haftadan sonra başlasaydınız daha iyi olurdu sanki..Bir de 10 km çok fazla. Bu kadar ağır yürüyüş bu dönemde ödemlerinizi arttırabilir:26:

Ayrıca ben hiç spor da yapmadım..Üşengeçliğim ve tembelliğimden

biraz gec oldu sanirim lakin yeni okuma firsati buldum. detaylar için çok tesekkur ederim. eline emeğine sağilık.
sormamda sakinca yoksa, yaşın kaç ?

Sevgili deeplydisturbed,
Cevabın için teşekkür ederim. Senin kaçıncı ayın? Benim hala bacağımın bazı bölgeleri ve belimin arkası hissiz senşn durumun nasıl?

merhaba ciaridas bende senden birgün sonra yaptırmışım 12 şubatta oldum amelıyatımı,
benımde bazı bolgerımde halla hıssızlık var ama cok degıl.. o bolgelerde hafıf kasınmalar devam edıyor. ama genel olarak agrılarım ve kasınmalarım bıttı.
ben suankı sonuctan cok memnun degılım acıkcası bekledıgım bıgı deıl en azından dr.um en az 3 ay gecsın dıyor ama şu halımden cokta farkedcegını sanmıyorum.. ama yınede umutla beklıcem...

Cok tesekkur ederim. Insallah sizin kadar guzel sonuclar alirim.

Guzel kizlar, ben turk degilm ve o yuzden bir sey sormak isterim. Simit ve basen bolge nere?

Arkadaşlar mrb bende vaser lipo için gün aldım.. Bnm sorunum bacak basen ve altbacak.. Alt bacaktan yağ aldıran oldumu? Ne kdr inceldi baldırlar özellikle diz içindeki o yumrular.. Senelerdir elbse etek giyinemiyorum ayrıca 12 nisanda ameliyatım cokmu gec kaldım sizce haziran 20 gbi nişanım olcak o zmna kadar ödemler gider mi? Lütfeeen bna cvp verirmisnz kızlar ?? Çok tesekkürler şimdiden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorlarınız kim kızlar lütfn pylşırmsnz

Guzel kizlar, ben turk degilm ve o yuzden bir sey sormak isterim. Simit ve basen bolge nere?

Turk değilsin fakat Türkçen benden iyi :)

simit, göbek ve bel bölgesidir. çocukların denize veya havuza girerken bellerine taktıkları şişme plastikten esinlenilmiştir.
basen ise poponun yan tarafı, belinin altı ! arkadan bakıldığında kalçanın normalden geniş göründüğü bölge !
capisce ?!

Doktorlarınız kim kızlar lütfn pylşırmsnz

doktor ve fiyatlar lütfen. benim kafam çok karıştı. sadece bel ve karın bölgem yağlı. bu bölgeler için fiyat araştırması yapıyorum ve aynı bölge için 4000 ile 12000 arası fiyat aldım !

Cok tesekkur ederim. Insallah sizin kadar guzel sonuclar alirim.

Umarım istediğiniz gibi olur...

1 ay daha erken olsaydınız 3 ay geçmiş olur ve sonucunuz tam otururdu..Sonucun büyük bir kısmı nişanınıza yetişir, ancak ödemleriniz tam olarak inmeyebilir.

doktor ve fiyatlar lütfen. benim kafam çok karıştı. sadece bel ve karın bölgem yağlı. bu bölgeler için fiyat araştırması yapıyorum ve aynı bölge için 4000 ile 12000 arası fiyat aldım !

Benim doktorum Nejdet Şişman..

lazerliponun fiyat aralığı 4-6 bin lira arasıdır(birden fazla bölge dahi olsa). 12 bin lira nedir yahu?..Fazla uçmasın doktorlar mümkünse. Sadece para kısmı düşünülmemeli bu işte.

Son düzenleme:
Cok tesekur ederim)) ben ispanim, bir kac yil Turkiyede yasadim ve calisdim. Dili iyi oyrendim) ama smit derken ben yediyiniz smit anladim. Basen de anlayamadim. Simdi bildim.

Bu eski yazdiklarinizi buldum. Ustunden 1 ay kibi gecmis. O gunden bu yana bacaklarinizda incelme olmusmu, yoksa hala istediyiniz bu deyilmi?

Medcezir fotoların süper görünüyor..!! Benim doktrlarım serhat tuncer ve mete aksu hangisi olcak bilmiırum ama bnmde aklım çok çok karışık

yaprak08 merhaba, bende 12 subatta dızıcı dızustı basen ve ıc bacak ve belarkasından lazer lıposuctıon yaptırdım.. tam 2 ay oldu amelıyat olalı artık sonuclandı gıbı şişliklerimin inmesi. benım vucudum cok fazla odem yaptı, amelıyat sonrası 6 kılo fazlam vardı kı 3 lt kadar yag alındıgını dusunursel yaklasık 9 kılo odem tutmus vucudum amelıyat kıloma ınmem 1 ayı buldu nerdeyse 2. ayın sonunda suan 3 kılo daha azım amelıyat kıloma gore. 2 ayda sende ıncelmeyı cok çok rahatlıkla hıssedersın.. agrılara gelınce 3-4 gun gercekten g zorlanıyor ınsan. ama sonrasında hergun daha ıyıye gıttıgını hıssedıyosun.. ben tam bekledıgım sonucu almış olmasamda yınede ıyıkı yaptırdım dıyorum.. sende cok fazla sıkıntı yapma guzel olacak...

Öncelikle çok teseklür ederim cvp verdgn için dr bnada söyledi ödemlerin çok olcağını.. Peki sınrasnda diyet ve spor yaptınmı?ödem atıcı caylar fln etkili olmadımı?alt bacalta incelme oldumu?doktorm oraya pek giremiceni sölüyo?peki ndn tam olarak memnun değilsin?toplmda kaç cm inceldi?14 nisanda amelytm çok heyecanlıyımm

a-leaf mrb .. 14 nisanda bacak basen ve popodan vaser lipo yapılcak bnada.. Sende alt bacağa girmişlermiydi?? Bnm baldırlarmda hafif tombik.. Şuan nasılsın kg verdnmi ?kaçcm incelme oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…