Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1.aydan sonra yuruyuslere basladım haftada3 gun ve diyet yapıyorum evet.. cay olarakta dr'umun bir tarıfı var onu ıcıyorum hafatada 3 gun. cm olarak hiç ölçmedim.. kıyafetlerımden anlıyorum zaten ınceldıgımı... alt bacak yaptırmadım ben. beklentım daha fazlaydı belkı oyzden memnun degılım ama tabıkı gozle gorulur bır ınceleme var.

2 sorum var, cevaplarsaniz cok tesekur ederim. Amelyatdan sora yedikleriniz cikar ya, ne dersiniz bilmiyorum. Idrarmi? Cok ozur dilerim, ama amelyattan bugune kadar bende siyah-yesil oldu hep. Bi de son 3-4 gunde dikis yerlerim acimaya basladi sasdim kaldim(( neden olsun ki? Sizde oldumu boyle hic? Amelyatimdan tam 17 gun gecti.

birsey sormamda sakinca var mı ?
ben çok arastırıyorum lakin sizin de bakıs açinizi bilmek isterim.
net olarak laserlipo ile normal liposuction arasında ne fark var operasyon sırası ve sonrası için ?!

Arkadaşlar iki fotoğraf arasındaki kilo farkı ne kadardır sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lazer lipo yapılan bir bölgeye tekrardan lipo yapılamıyo çünkü orayı yakıyomuş ve lazerle her yere giriliyo yanı gıdıyada bileğede fakat normal lipoyla gıdıya girilmiyo..

Bitanesi daha ince ve sıkı görünüyor bence

2. Fotoğraf ameliyat sonrası

2. Fotoğraf ameliyat sonrası

Aynı bluzla çekilirseniz daha net görürüz farkı..Bence gayet güzel bir fark var..

Sadece bel ve göbek bölgesinden mi olmuştunuz?

Vento doktorun kim? Bnce hmn ara ve paylaş onunla ancak o yönlendrir seni

Merhaba arkadaşlar,
Bir hayli kapsamlı liposuction vücut şekillendirme denen ameliyatı geçirdim. Dizden göğüsaltına kadar (dr.umun tabiriyle) dokunulmadık yerim kalmadı.
7.5 litre yağ alınmış. Bir kısmı, popoma, basen yanlarına, ağız kenarlarına, elmacık bölgesine,kaşlara enjekte edildi. 3. gün kontrole gittim, doktorum iyi buldu.
Güzellik göreceli bir kavram malum. Acele etmeyin, doktorunuzla aynı fikirde olduğunuzdan emin olun.
Herkese bol şans...

Pazartesi aynı kıyafetle çeşilirim sevgli arkadaşım.

Malesef doktorumla yuzyuze gorusemiyorum. Ama sordugum her soruya da iyi olucak diyor. O yuzden bana sizin fikirleriniz daha onemli. Mesela bel bolgemde sadece 4 sm incelme var. Belimde sag taraf guzel, sol taraf dalgali. Bugun 21 gun, amma ben sadece amelyata kadarki halimdeyim. Her aksham da. 1 saat durmadan yuruyorum. Bilemedim.

Soldaki 68kg, sağdaki 63kg, 2 ay önce bel, karın, basen bölgesinden amel. Oldum. Azda olsa şişim bazı bölgelerde hala hissizlik var ve çok kaşınıyorum bazen öyle kaşıyorum ki kanadığı bile oluyor. .

Buda alınanların bir kısmı

Guzel. Bi de. Diyet spor yaparak 60 falan olsan muhteshem!

Ahh o diyet işi çok zor. Şimdi hafta içi diyet hafta sonu normal yeme yapmaya çalışıyorum.

Guzel. Bi de. Diyet spor yaparak 60 falan olsan muhteshem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…