bence kesinlikle lazerlipo canım,ben ikisini de yaptırmış biri olarak lazerlipodan çok memnun kaldım,belki Dr un elbecerisiyle de ilgilidir,bilmiyorum ama son teknoloji lazerlipo sonuçta.Arkadaşlar selam.
Ben burun deviyasyon ve lipo olmak istiyorum.
Burun ameliyatı olacakken erteledim. ama bu kasım da artık olmam lazım. Sol taraftan nefes alamıyorum çünkü.
bir de menopoz dan kilo aldım. Rejim de yapamıyorum.
Boy 150. kilo 51. Basen var. İç bacak var. Simit var. Yani yok yok
Bunlardan kurtulmak için lipo olmak istiyorum. Ama kime ve lazer mi normal lipo mu kararsızım. Lazer olanlar pek fark olmadı diyor. Normal olanlar sarkma oldu diyor. Ne yapmalıyım lütfen doktor önerileri ve lazer mi normal mi yardım istiyorum.
Canım sakın mete aksuyu seçme , ben ışık dolgusu yaptırmıştım çok kötü işlem yaptı sağ gözüm 4 aydır çok şiş ve çok ağrıyo, bu kadar basit bi işlemde bile başarısız oldu, yaptığı bazı burun ameliyatlarının da kötü olduğuna sonradan şahit oldum.. Kendine daha iyi bir dr bul, sakın kendini Mete Aksu ya emanet etme benden sana tavsiye..Medcezir fotoların süper görünüyor..!! Benim doktrlarım serhat tuncer ve mete aksu hangisi olcak bilmiırum ama bnmde aklım çok çok karışık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
B
bence kesinlikle lazerlipo canım,ben ikisini de yaptırmış biri olarak lazerlipodan çok memnun kaldım,belki Dr un elbecerisiyle de ilgilidir,bilmiyorum ama son teknoloji lazerlipo sonuçta.
Pazarlama taktigimidir bilmem ama lazer lipo yaptirmis biri olarak bence dogru yöntem diyorum.Botox için gittiğim estetik cerrah liposuction da düşünüyorum deyince inceledi vucudumu. Ve normal lipo yaparız sana dedi. Çok iyi olur, tam lipo luksun dedi. Lazer daha iyi değilmi dediğimde pazarlama taktiği onlar, normal lipodan şaşma dedi bana
Alminaminam seninle daha öncede yazışmıştık başka topiklerde.Pazarlama taktigimidir bilmem ama lazer lipo yaptirmis biri olarak bence dogru yöntem diyorum.
Canım doktorda öncesi çekildi.lipodan iki hafta sonra almanyaya geldim.daha hala korse giyiyorum.ıkı ay daha giymem gerekıyor .tekrar gittigimde çekilir sanırım.karın germe ve meme kücültme icin gidecegım.Alminaminam seninle daha öncede yazışmıştık başka topiklerde.
Senin önce/sonra resimlerin varmı? Varsa gönderebilirmisin?
Anladım..... nezaman gideceksin?Canım doktorda öncesi çekildi.lipodan iki hafta sonra almanyaya geldim.daha hala korse giyiyorum.ıkı ay daha giymem gerekıyor .tekrar gittigimde çekilir sanırım.karın germe ve meme kücültme icin gidecegım.
Kasım gibi herhalde.ama birazda tereddütlüyüm.çocugumda küçük .nasıl olur bilemiyorumAnladım..... nezaman gideceksin?
Evet lazer pazarlama tekniği olarak sık kullanılıyor gerçekten,çoğu durumda benim de Aklıma yatmıyor,burnu da herşeyide lazerle yapıyoruz diyorlar,ama ısı sonuçta ve yağ eritmek için kullanılması bence çok mantıklı.Ben çok memnun kaldım,armut gibiydim resmen ve şu anda kendime inanamıyorum,boyum bile daha uzn görünüyor sanki popom yükseldi,seneler önce klasik lipo da oldum ve sonuç tam bir fiyaskoydu,bence lazerlipoyla araştır derim:)Botox için gittiğim estetik cerrah liposuction da düşünüyorum deyince inceledi vucudumu. Ve normal lipo yaparız sana dedi. Çok iyi olur, tam lipo luksun dedi. Lazer daha iyi değilmi dediğimde pazarlama taktiği onlar, normal lipodan şaşma dedi bana
Kilon çok fazla değil,lazerlipoyla bu sıkıntılardan kurtulursun bence,klasik liposakşın dalgalanma kaçınılmaz bence,sonuçta bir kanüllerin ileri geri parçalanıyor yağlar,ama lazerlipoda eritildiği için pürüzsüz oluyor,bence klasik liposakşında hüsrana uğrama ihtimalin yüksekArkadaşlar selam.
Ben burun deviyasyon ve lipo olmak istiyorum.
Burun ameliyatı olacakken erteledim. ama bu kasım da artık olmam lazım. Sol taraftan nefes alamıyorum çünkü.
bir de menopoz dan kilo aldım. Rejim de yapamıyorum.
Boy 150. kilo 51. Basen var. İç bacak var. Simit var. Yani yok yok
Bunlardan kurtulmak için lipo olmak istiyorum. Ama kime ve lazer mi normal lipo mu kararsızım. Lazer olanlar pek fark olmadı diyor. Normal olanlar sarkma oldu diyor. Ne yapmalıyım lütfen doktor önerileri ve lazer mi normal mi yardım istiyorum.
Canım Antalya 'da lazerlipo yapan yoksa kesinlikle İstanbul'a gelmelisin,ben yaklaşık 2 ay önce Alper Tuncel'e lazerlipo yaptırdım ve çok memnunum,İstanbul'a gelebilirsen tavsiye ederim.Arkadaşlar liposuction ameliyatı olanlar yazablilr mi? 2 ay sonraki için düşünüyorum Dr çok sicak ama antalya daiyi Dr varsa paylasir misiniz?
Sen nerelerine lipo yaptirdin canim.nekadar aldilar ve kac kilo verdin ?Evet lazer pazarlama tekniği olarak sık kullanılıyor gerçekten,çoğu durumda benim de Aklıma yatmıyor,burnu da herşeyide lazerle yapıyoruz diyorlar,ama ısı sonuçta ve yağ eritmek için kullanılması bence çok mantıklı.Ben çok memnun kaldım,armut gibiydim resmen ve şu anda kendime inanamıyorum,boyum bile daha uzn görünüyor sanki popom yükseldi,seneler önce klasik lipo da oldum ve sonuç tam bir fiyaskoydu,bence lazerlipoyla araştır derim:)
Kilon çok fazla değil,lazerlipoyla bu sıkıntılardan kurtulursun bence,klasik liposakşın dalgalanma kaçınılmaz bence,sonuçta bir kanüllerin ileri geri parçalanıyor yağlar,ama lazerlipoda eritildiği için pürüzsüz oluyor,bence klasik liposakşında hüsrana uğrama ihtimalin yüksek
Canım benim sadece basen bölgem vardı,4500 tl ödedim,bide klasik liposakşın ben olsam o parayı asla vermemLazer lipo nerelerine yaptırdın.birde fiyat ne kadar tuttu? Bana normal lipo 7.500 tl. Dendi
Canım ben basen bölgeme yaptırdım,iyi bir diyet de yaptım tabi aynı zamanda,5 kilo verdim,normalde de veriyordum bu kiloyu ama basenlerim gitmiyordu,şimdi direk basenimden vermiş gibi oldumSen nerelerine lipo yaptirdin canim.nekadar aldilar ve kac kilo verdin ?
Canım ben basen bölgeme yaptırdım,iyi bir diyet de yaptım tabi aynı zamanda,5 kilo verdim,normalde de veriyordum bu kiloyu ama basenlerim gitmiyordu,şimdi direk basenimden vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?