Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geçen ay Alper Tuncel'e basen bölgeme lazerlipo yaptırdım,4500 tl verdim,çook eskiden klasik lipo yaptırmıştım,ikisi karşılaştırılamaz,lazerlipodan çok memnun kaldım,1 ayda 10 cm inceldim basenlerim,drum daha da incelecek dedi,bakalım..

B
bence kesinlikle lazerlipo canım,ben ikisini de yaptırmış biri olarak lazerlipodan çok memnun kaldım,belki Dr un elbecerisiyle de ilgilidir,bilmiyorum ama son teknoloji lazerlipo sonuçta.

Canım sakın mete aksuyu seçme , ben ışık dolgusu yaptırmıştım çok kötü işlem yaptı sağ gözüm 4 aydır çok şiş ve çok ağrıyo, bu kadar basit bi işlemde bile başarısız oldu, yaptığı bazı burun ameliyatlarının da kötü olduğuna sonradan şahit oldum.. Kendine daha iyi bir dr bul, sakın kendini Mete Aksu ya emanet etme benden sana tavsiye..

Selam arkadaslar.Ben 27 agustos ve 29 agustosta liposaksin yaptirdim.ilkinde bacak arkasi popo ve sirt ikincisinde bacak ön kismi basen ve karin bölgesinden oldum.ameliyattan buyana bir ay oldu ve hala vücudumda acilar var.sisliklerim ve ugusukluklarim tam gecmedi.ilk hafta baya sikintili gecti.ücüncü haftadan sonra hafif hafif yan yatmaya basladim.su anda tam düzelmemis olsamda sonuc beni mutlu ediyor.ilk haftadan itibaren gözle görülür kilo kaybim oldu.su anda 10 kg zayiflamis durumdayim.kiyafetlerim olmuyorlar.normal yolla bukiloyu verseydim bukadar zayif görünemezdim.daha öncede 10 kilo vermisligim olmustu ama karnimda sirtimda hep bir kat kaliyodu.sira geldi karnimi gerdirmeye.iki cocuktan sonra baya bi deformasyon var cünkü.bir cesaret karin germe ve gögüs kücültme yapabilirsem ne ala..

B

bence kesinlikle lazerlipo canım,ben ikisini de yaptırmış biri olarak lazerlipodan çok memnun kaldım,belki Dr un elbecerisiyle de ilgilidir,bilmiyorum ama son teknoloji lazerlipo sonuçta.

Botox için gittiğim estetik cerrah liposuction da düşünüyorum deyince inceledi vucudumu. Ve normal lipo yaparız sana dedi. Çok iyi olur, tam lipo luksun dedi. Lazer daha iyi değilmi dediğimde pazarlama taktiği onlar, normal lipodan şaşma dedi bana

Ben lazer lipoliz yaptıranı gördüm. Bence pazarlama felan değil, süper olmuş hem girilen yerlerde süper. Tabiiki herkes kendi bilir.

Pazarlama taktigimidir bilmem ama lazer lipo yaptirmis biri olarak bence dogru yöntem diyorum.

Pazarlama taktigimidir bilmem ama lazer lipo yaptirmis biri olarak bence dogru yöntem diyorum.
Alminaminam seninle daha öncede yazışmıştık başka topiklerde.

Senin önce/sonra resimlerin varmı? Varsa gönderebilirmisin?

Alminaminam seninle daha öncede yazışmıştık başka topiklerde.

Senin önce/sonra resimlerin varmı? Varsa gönderebilirmisin?
Canım doktorda öncesi çekildi.lipodan iki hafta sonra almanyaya geldim.daha hala korse giyiyorum.ıkı ay daha giymem gerekıyor .tekrar gittigimde çekilir sanırım.karın germe ve meme kücültme icin gidecegım.

Canım doktorda öncesi çekildi.lipodan iki hafta sonra almanyaya geldim.daha hala korse giyiyorum.ıkı ay daha giymem gerekıyor .tekrar gittigimde çekilir sanırım.karın germe ve meme kücültme icin gidecegım.
Anladım..... nezaman gideceksin?

Belki hastaya göre değişir hangi yöntemin uygulanabileceği ama ben 2 yöntemi de denemiş biri olarak lazerlipo diyorum başka da bişey demiyorum

Evet lazer pazarlama tekniği olarak sık kullanılıyor gerçekten,çoğu durumda benim de Aklıma yatmıyor,burnu da herşeyide lazerle yapıyoruz diyorlar,ama ısı sonuçta ve yağ eritmek için kullanılması bence çok mantıklı.Ben çok memnun kaldım,armut gibiydim resmen ve şu anda kendime inanamıyorum,boyum bile daha uzn görünüyor sanki popom yükseldi,seneler önce klasik lipo da oldum ve sonuç tam bir fiyaskoydu,bence lazerlipoyla araştır derim:)

Kilon çok fazla değil,lazerlipoyla bu sıkıntılardan kurtulursun bence,klasik liposakşın dalgalanma kaçınılmaz bence,sonuçta bir kanüllerin ileri geri parçalanıyor yağlar,ama lazerlipoda eritildiği için pürüzsüz oluyor,bence klasik liposakşında hüsrana uğrama ihtimalin yüksek

Arkadaşlar liposuction ameliyatı olanlar yazablilr mi? 2 ay sonraki için düşünüyorum Dr çok sicak ama antalya daiyi Dr varsa paylasir misiniz?
Canım Antalya 'da lazerlipo yapan yoksa kesinlikle İstanbul'a gelmelisin,ben yaklaşık 2 ay önce Alper Tuncel'e lazerlipo yaptırdım ve çok memnunum,İstanbul'a gelebilirsen tavsiye ederim.

Sen nerelerine lipo yaptirdin canim.nekadar aldilar ve kac kilo verdin ?

Lazer lipo nerelerine yaptırdın.birde fiyat ne kadar tuttu? Bana normal lipo 7.500 tl. Dendi

Lazer lipo nerelerine yaptırdın.birde fiyat ne kadar tuttu? Bana normal lipo 7.500 tl. Dendi
Canım benim sadece basen bölgem vardı,4500 tl ödedim,bide klasik liposakşın ben olsam o parayı asla vermemSenin kaç bölgen var ki?

Sen nerelerine lipo yaptirdin canim.nekadar aldilar ve kac kilo verdin ?
Canım ben basen bölgeme yaptırdım,iyi bir diyet de yaptım tabi aynı zamanda,5 kilo verdim,normalde de veriyordum bu kiloyu ama basenlerim gitmiyordu,şimdi direk basenimden vermiş gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…