5000 en fazla 6000 olmalı biraz fazla gibi ama. Arkadaşlar daha iyi bilirler gerçi. Doktoruna göre değişiyor rakamlar.İsim yapmış doktorlar daha pahalı doğal olarak. Ama kanmayın. Karar vermek çok zor sakın acele etmeyin. 10 drla falan görüşüp bilgi alın.Sizce simit basen ve göbek için 7 bin nasıl bi fiyat
Klasik lipo içinse denizer in dediği gibi fazla olabilir. Lazer yada vaser için iyi fiyat bence. Bende çok araştirdim. Tek bölge 4-4,5 bin sonra her artan bölgeye 1-1,5 bin iyi fiyat bence.Sizce simit basen ve göbek için 7 bin nasıl bi fiyat
Bu fiyatı eser aydogdu istıyor5000 en fazla 6000 olmalı biraz fazla gibi ama. Arkadaşlar daha iyi bilirler gerçi. Doktoruna göre değişiyor rakamlar.İsim yapmış doktorlar daha pahalı doğal olarak. Ama kanmayın. Karar vermek çok zor sakın acele etmeyin. 10 drla falan görüşüp bilgi alın.
Doktoru bilmiyorum ama adını çok duydum. Meşhur yani. Bence görüşmelere devam edin.Bu fiyatı eser aydogdu istıyor
Canim ameliyatin nasil gecti nasilsin su an dun olmusun ameliyatini inslalah iyisindir haberlerini bekliyoruz kendine iyi bakCanım salıya alındı benim..Epey yoğunmuş bu hafta..Zaten korkuyorum pööff :)
Canim ameliyatin nasil gecti nasilsin su an dun olmusun ameliyatini inslalah iyisindir haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak
Medcezir ben kacirdim sanirim..senin bacaktaki sertlikler için mi olucksin ameliyat?bi ara bundan bahsediodun galiba..
Benim bildiğim istanbuldada 7000 in altı pek görmedimkızlar karada fıyatlar uçmuş 7000 den aşağı inen yok burda yaptıran varmıı???
Cnm bu kacinci ameliyat her seferinde kac litre alindi kac kiloydun ve su an kac kilosunYok canım sırt ve bel için olucam bu sefer :)
Cnm bu kacinci ameliyat her seferinde kac litre alindi kac kiloydun ve su an kac kilosun
canım cok soruyorum kusura bakma ama az zamanım kaldı yaptırmak ıcın ..sunu merak edıyorum yanı ben mesela sızın gıbı en az 4-5 lıtre aldırmalıyım ben bel basen gobekten amelıyat olacagım...mesela bu bolgelerden tekrar bı ay sonra herhangı bırını yetersız bulursam tekrar aynı bolgeden amelıyat olabılırmıyım..olursam sayet 2. amelıyatta kac lıtre aldırabılırım...bıde ben ankaradakı doktorlara guvenmedım sızı bayadır takıp edıyorum ızmıre gelmeyı dusunuyorum acaba bırebır doktorunuzla gıttıgınızde benım durumuda sorup fıyat alabılırmısınızBenim bu 3. olacak..
ilk ameliyatta bacaklara yüklendik..ama sol bacağımın kas oranı farklıymış, bir tık daha kalın kaldı, 2. operasyonu o minik düzeltme için oldum..
Doktorum sırt ve arka simitlere de girelim dediğinde "hayııırrrrr ordan çekeceğinizi bacaklardan çekin" dedim
Ama sırt ve arka simitler kötü..onlara el atılacak şimdi..
iki ameliyatta ortalama 4 ltreye yakın çekildi..ilk operasyonda 10 kg kadar verdim ama şu an 4-5 kg sunu geri aldım..Neden demeyin hep yedim
Dikkat etmek gerekiyor biraz beslenmeye..
canım cok soruyorum kusura bakma ama az zamanım kaldı yaptırmak ıcın ..sunu merak edıyorum yanı ben mesela sızın gıbı en az 4-5 lıtre aldırmalıyım ben bel basen gobekten amelıyat olacagım...mesela bu bolgelerden tekrar bı ay sonra herhangı bırını yetersız bulursam tekrar aynı bolgeden amelıyat olabılırmıyım..olursam sayet 2. amelıyatta kac lıtre aldırabılırım...bıde ben ankaradakı doktorlara guvenmedım sızı bayadır takıp edıyorum ızmıre gelmeyı dusunuyorum acaba bırebır doktorunuzla gıttıgınızde benım durumuda sorup fıyat alabılırmısınız
Canim ben doktoruma sordum da ayni bolgeye hemen vaser lipo yapamam en az 8/9 ay gecmesi gerek dedi dokularin iyilesmesi icin once olamam mi yani ? Sen ayni bacaktan 3 ay sonrami oldun ?Benim doktorumun fiyatları 4-6 bin arasında değişiyor..Fakat bahsettiğin 3 bölgeden 4-5 litre almaz..O konuda biraz titiz :)
Yine seni birebir görüp değerlendirmesi gerekecektir.
Operasyon sonra en az 3 ay beklemen gerekir 2. operasyon için..
Canim ben doktoruma sordum da ayni bolgeye hemen vaser lipo yapamam en az 8/9 ay gecmesi gerek dedi dokularin iyilesmesi icin once olamam mi yani ? Sen ayni bacaktan 3 ay sonrami oldun ?
Ay saol sorarsan iyi olur kafam karisti eger once yapilabilirse daha iyi tabiYok kuzum ben 1 sene sonra oldum..ama en az 3 ay beklemem gerektigini soylemisti..vaserle lazer degisik olabilir mi ya da ben aynı bolge farklı bolge olayını mı karıstırdım acaba? Pazartesi bi sorayım nejdet beye..
cnm senın 4 lıtre hangı bolgeden alındıBenim doktorumun fiyatları 4-6 bin arasında değişiyor..Fakat bahsettiğin 3 bölgeden 4-5 litre almaz..O konuda biraz titiz :)
Yine seni birebir görüp değerlendirmesi gerekecektir.
Operasyon sonra en az 3 ay beklemen gerekir 2. operasyon için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?