Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm sadece bacaklardan 4lt aliniyo peki 3bolgeden neden5 litre alinmiyor

Bir defada alınmadıgını soylemistim. İlk seferinde 2.5 lt alındı..ikincide 1.300 cc kadar..Bir defada almıyor. Hastaya gore de degisir..en dogru kararı doktor verir..doktorla gorusurseniz daha saglıklı olur.

S
Bir defada alınmadıgını soylemistim. İlk seferinde 2.5 lt alındı..ikincide 1.300 cc kadar..Bir defada almıyor. Hastaya gore de degisir..en dogru kararı doktor verir..doktorla gorusurseniz daha saglıklı olur.
4lt sadece senin bacaklardanmı aldı doktorun

MeDceZir ne haber? Ameliyat bu haftaya ertelenmişti sanırım, inşallah bu da sonuncusu olur ve çok iyi sonuç alırsın cnm, şimdiden geçmiş olsun. Bu arada hematom ne oldu düzelme oldu mu?

Canım benim merhaba..iyiyim..korkuyorum :) biliyorsunuz bende sedasyon fobisi var..doktor genel yapmam artık diyor..

Evet bu hafta hatta yarındı..fakat ameliyathane cok yogunmus..carsamba saat 10.30 da olacak..umarım sonraki 1 haftalık sureci sıkıntısız atlatırım ve umarım sedasyonda uyanmam

Yok canım uyanmassın merak etme ben bütün ameliyatlarımı sedasyonla oldum ve ben de buna çok alıştım, hiç birinde uyanmadım, neler yapmışım neler söylemişim refakatçı arakadşım anlatıyordu ben hiç bir şey hatırlamıyorum....Eüer uyansan bile acı hissetmessin, uyuşturuyorlar çünkü ve hemen tekrar uyuturlar merak etme ama uyancağını sanmam.

Ay icimi rahatlattın yine canım..2. De uyanmısım ama hatırlamıyorum..o kadar cok ben uyanıgım bayıltın beni demisim ki genele gecmisler..

Doktorum bu sefer dinlemicem seni dedi..Ben de gercekten bilincli olarak uyanırsam "besiktas" derim anlarsınız bilincimin yerine geldigini dedim

PEGANUM canım sen uzun süre önce lazer lipoliz oldun durumun nasılhiç kilo aldınmı

Ben ilk liposaksini olurken Ahmet Seyhan'da uyanmistim ve damaklarim birbirine vuruyordu titriyordum. Konustum dr az kaldi falan dedi. Bedenimin alt tarafina bakmaya calistim arada ortu vardi góremedim. Sonra az dalmisim yine uyandim ellerimi bagladiklarini anladim. Çok fenaydi. O yuzden belkide ameliyati kisa kesti. Bazi yerler cok cikintili kalmisti. Sol bacagim, sol basenim daha yagli kalmisti. Arka bacaga hic dokunulmamisti. Bekledigim sonucu gorememistim. Ama simdi daha dikkatli doktorlar. Helede Nejdet bey. İcin rahat olsun canim. O çok özenli bir doktor. Eminim ona göre değerlendirir. İnsallah tüm yaglarindan kurtulursun yarin

Ayy korkutma beni
Liposakşın genel anesteziyle oluyor..Belki ameliyatın bitimine yakın uyandırmışlardır seni canım, çünkü bana 2. operasyonda dikişler atılırken öyle yaptılar..Erken uyandırmaya çalıştılar..

Canım benim basen vebacak oldugu icin belden uyuşturdular. Epidural anestezi yani. Sedasyonlada uyuttular. Ama üst tarafım uyusuk değildi. Uyandım bi süre sonra ıslaklik farketmistim çiş yapmışım farkında degildim. ayaklarim beton gibiydi hareket ettiremiyodum daha sonra can geldi.

Offf of, uyanmak istemiyorum ya

doktorunuza ısrar edın o zaman genel anestezıyı cunku cok korkuyorsunuz ..gercı sedasyonla cok nadır uyanan gordum canım ama sen bılırsn

Bugün söyledi, genel yapalım istersen dedi, ama onda da işte döndürmemiz zor olabilir d,iyor..Sırt ta olacak benim bu sefer. Sedasyonda kendin uyguluyorsun talimatları, hatırlamasan da :)

Ya ben bide panik atağım..Dişimi çektirirken bile beni uyutun diyen insanım

Onun stresi sardı şimdi, bakalım yarın ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…