Bugün söyledi, genel yapalım istersen dedi, ama onda da işte döndürmemiz zor olabilir d,iyor..Sırt ta olacak benim bu sefer. Sedasyonda kendin uyguluyorsun talimatları, hatırlamasan da :)
Ya ben bide panik atağım..Dişimi çektirirken bile beni uyutun diyen insanım
Onun stresi sardı şimdi, bakalım yarın ne olacak.
_MedceziR_ döndürmek neden zor olsun bana ne kadar cok işlem yapıldı sen biliyorsun banada sırt komple yapıldı ön tarafada cok işlem yapıldı genitale yapıldı yani operasyon sırası neydi nasıldı bilmiyorıum ama oldu yani tabi ki dr un yanında kaç kişi oluyor bilmiyorum sonuçta bi ekip oluyor orda bu kadar stres yapmana degermi genel anestezi al rahatça yaptır stres de yapmazsın
Korkma 2 güne toparlıyosun kendini bu stresten daha kolay olur toparlanmanOyle mi diyosun? Off valla nolcak benim bu sedasyon korkum bilmem..yarın bi konusayım bakalım..genelin de travması zor iste..kendine gelemiyosun uzun sure..
Ameliyat sonrasi 1,5_2 beden küçüldüm, kilo olatakta 50_53 arası gidip geliyorum şu an 36 bedenim, kilomda oynamalar olmadı durumumdan son derece memnunum.PEGANUM canım sen uzun süre önce lazer lipoliz oldun durumun nasılhiç kilo aldınmı
Arkadaşlar; nasıl foto görebilirim? Aslında eski bir üyeyim ama beceremedim bir türlü.Lazerlipo canım..sırt ve arka simitleri gördünüz ya, oraya işlem olacak komple..Ama yanlara ve karna da girin dicem :)
Senin neyin kaldı allahsen lipo olacak, her tarafın germe olmuş gibi maşallah..Platese başla yeterlidir..Gayet iyi durumdasın şu an.
Tboz beni de izlemeye alır mısın?İzlemeye aldım
Resimlerin var mıAmeliyat sonrasi 1,5_2 beden küçüldüm, kilo olatakta 50_53 arası gidip geliyorum şu an 36 bedenim, kilomda oynamalar olmadı durumumdan son derece memnunum.
Muhtemelen amelyatın bitmek üzeredir, merakla bekliyoruz haberleriniGiriyorum kızlar ameliyata..genel anestezi olucak..
Dualarını eksik etmeyin
Giriyorum kızlar ameliyata..genel anestezi olucak..
Dualarını eksik etmeyin
Gecmiş olsun evet malesef sırt kötü inşallah kısa sürede toparlanırsınKızlar 13.30 da cıktım..bu sefer cidden fena dayak yedim..sırt kotuymus..
Uyucam biraz.
Kızlar 13.30 da cıktım..bu sefer cidden fena dayak yedim..sırt kotuymus..
Uyucam biraz.
Cok gecmis olsunKızlar 13.30 da cıktım..bu sefer cidden fena dayak yedim..sırt kotuymus..
Uyucam biraz.
Malesef uzun sürüyor sen de 1 ay ben diyim 2 ay belki daha uzun ama hep iyileşme hissediosun günden güneKizlar benim lipo 3 hafta oldubel ve sirt ama hala yapilan yerler cok hassas, ne zaman geciyor bu uyusukluk ve sislik?
Gecmiş olsun evet malesef sırt kötü inşallah kısa sürede toparlanırsın
uyu dinlen canım
Cok gecmis olsun
Kizlar benim lipo 3 hafta oldubel ve sirt ama hala yapilan yerler cok hassas, ne zaman geciyor bu uyusukluk ve sislik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?