Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmis olsun canim. Kurtuldun yaglarindan :)

Sagol canım benim
Sen de cabucak iyileseceksin insallah..
Aman valla bu sıkıntıya degdi mi bilmiyorum..1.8 ltre cekmis hain doktorum

tboz canım sen tum vucutla nasıl basettin yahu..bacaklar da cok zor..hele onlu arkalı olunca..ama sırt mahvetti beni..bir de o travmaya selulit ve labiaplasti oldun..kaldı ki selulit ameliyatının travması daha siddetli olurmus..

Yani şaka gibi..kendim su haldeyken seni dusunemiyorum..valla cesursun.

Cokkk cok gecmis olsun canim insallah bir an once toparlarnirsin hep aklimdaydin bugun giremedim foruma
Kendine dikkat et

delimmm:))))) ararım sende ne zaman istersen ara, canımcım hiç sorun değil seni severim biliyon

Benim 3 ay oldu bacaklar, dizlerde hala hassasiyet ve sert bi temas halinde acı var..Sabredeceksiniz maalesef.. :)
Yapmayin yaa o kadar sürer mi? Karin germeyi biliyorum duymustum zaten ama Lipo'yu kücümsemisim gercekten, ne kadar basit gibi anlatiliyor ama sirt lipo beni koca kesikten daha cok yordu agri bakimindan yani

Yapmayin yaa o kadar sürer mi? Karin germeyi biliyorum duymustum zaten ama Lipo'yu kücümsemisim gercekten, ne kadar basit gibi anlatiliyor ama sirt lipo beni koca kesikten daha cok yordu agri bakimindan yani
Ben de yeni sırt ve arka simit oldum..koca bacaklarda bu kadar zorlanmamıstım..

İcime fil oturmus gibi, ne yatabiliyorum ne kalkabillyorum. Ressama poz verir gibi kıpırdamadan oturuyorum saatlerdir..pöff

İcime fil oturmus gibi, ne yatabiliyorum ne kalkabillyorum. Ressama poz verir gibi kıpırdamadan oturuyorum saatlerdir..pöff
Benimde arka ve yan simit ve bel baya yormustu 3 gece zorlandim yatmakta, sirt agrisi uyutmuyordu ama buda gecti sabir canim. Tekrar gecmis olsun

Benimde arka ve yan simit ve bel baya yormustu 3 gece zorlandim yatmakta, sirt agrisi uyutmuyordu ama buda gecti sabir canim. Tekrar gecmis olsun

Tesekkur ederim canım

Sana da gecmis olsun..bundan sonrası odemlerin gitmesi ve incelme zamanı..

_MedceziR_ ne sen sor ne ben söyleyeyim :) bide göğüs vardı gıdık desen ayrı bilmiodum bi çıktım cenede kafam korseyle baglanmış sıkıca sırtta kolda hem göğüs acısı hem lipo selülitin acısı başkaydı zaten ben neyin acısını neydem cekiodum bilmiodum komadan cıkmış gibiydim 3 kişi zor kaldırıyodu beni acılar içinde bagırıyordum parmagımı oynatamıodum tam da dediğin gibi ressama poz verir gibi put gibi yatıodum öylece donuk halde sırtım hele felaketti ne diyim ki sonuca bakıorum acılar gecti unutuldu sonuc mutlu edince onlar göze gelmiyor ziyarete gelen arkadaslarım şaşkın bi şekilde bakıyodu bana hiç bişi dememişlerdi ben iyi olunca biz cok korktuk senin o halinden cok kötüydüm evet ama bi şekilde sabır dedim gecti

Çok geçmiş olsun medcezir canım. Atlattin bitti, 1,8 litre!!! Çok iyiiii, azıcık belinden ne bekliyorsun canım, baya çekmiş işte. Bel'i bilirimde sırtta çok zor bi yer. Acil şifalar diliyorum. Maşallah, bu sefer daha iyisin sanırım. Mutlu olman dileğiyle

Bende dikime girecegim arkadaslar. Dua edin bana. Yaralar açık kocakoca. Diger dikisler tuttu Allahtan korktugum kadar açılmadı da inşllah bu dikislerde tutar. Tekrar açılma riski varmış. İnsallah tekrar aynı seyleri yasamam. Dün Nejdet şişman beyefendiye resimleri attim yaralar temiz görünüyor dedi. Dilerim kolaylikla biter ve tutarlar. Dua edin görüsmek üzere.

ne zaman olacak dikimin? sitede durumunu en çok merak ettiğim sensin.bütün iyi dileklerim seninle.bol şans diliyorum.

Çagiracaklar canim bekliyorum iste. Ne zaman alirlarsa. Özel değil ya Allaha emanet... Çok tesekkür ederim canım.

Off bide meme vardı senin..Allahım ne büyük cesaret ya..Atlattın bitti canım..Valla şu anki halime bakıyorum da, seni cidden düşünemiyorum..

Canımın için çok sağolasın..Valla ne bilim bana az geldi :)
Deriyle kemik arasındaki her şeyi alın dedim ameliyathanede, "olur sinirleri ve damarları da alayım" dedi

Medcezir canim çok geçmiş olsun..bbutun vücudu yeniledin valla:)

Çok teşekkür ederim canım..Evet 3 kerede yenilendim..Bir defada atlatıp bitireydim iyiydi..

Denizim hadi hayırlısı, dualarımız seninle, haberdar etmeyi unutma..

_MedceziR_ benim iki bölgeden 1,6 litre çekilmesine rağmen değişimi gördün! Seninde eminim çok güzel olacak. Bakabildinmi son durumuna? Neticeni merakla bekliyorum :)

Tatlım sen incesin ya..benden daha fazla alınabilrdi..titizlendi gene :) bakalım 3 hafta sonra sekillenmeye baslar..

Bu arada denizle konustum..iyiymis..blr sıkıntı yok sadece wcye otururken acıyor dedi..o da normal..hastanedeymis suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…