ben 1 sene oldu olalı ve bende toplam basenden 1litre yağ alındı sonuçtan memnunum tabi ama alındıktan sonra spor yapmak önemli yürüş etin kendini toplamı acısından ben 3 hafta korse giydim bi kaçgün oturup kalkarken sıkıntım oldu agrıdı ama cok değil.ama herşeye değer cünki artık o yanlardan cıkan yağlarım yok dümdüz oldu pantolanlarım bol geldi başta ödem şişlik oluyor 1 2 aya bişeyciğiniz kalmıyor cok farkediyor basenlerin şekli hemen alındıktan sonra belli oluyor ki cünki ordaki yağlar gidiyor sadece ödem oluyor onun içinde kızlar benden tavsiye ihmale gelmez bol bol su içmenizzzz yoksa hafif bünyede degesizlik oluyor sıvı tüketimi cok önemli daha sonrada yürüş yada evde aletli spor yapın şuanda ben cok memnunumm süperr olduu:)
tekrar merhaba ank32. peki yaptırdıktan sonra çok az yağ alınmış falan diye moralin bozuldu mu? sonra yavaş yavaş ödemler inince mi daha mutlu oldun? ameliyat sonrasını çok merak ediyorum. değmeyecek bir ameliyat olmak istemiyorum da. ameliyatın tam sonucunu sen ne zaman hissettin? bir ay sonra mı mesela? ilk olduktan sonra ile bir ay sonrasında çok fark oluyor mu?
sanırım biraz sabırlı olmak gerekiyor. ne güzel inşallah herkes senin kadar şanslı olur ank32.
mrb bütün yazılarınızı okudum gercekten okurken bile heycanlanıyorum bende lipo yaptırmak istiyorum fakat suan kıbrısta oldugum için hiç bişe yaptıramıyorum burda öle bi amelyat olsam canlı cıkamam ,)) oyüzden yaz sonunu bekliyorum 21 yasımdayım 1.74 boy 58 kiloyum fakat basen bölgem alakasız yani göbegim dümdüz ama basen ve iç bacaklarımdan nefret ediyorum lipo olan arkadaslar bu basenin tamamen dümdüz yapabilirlermi?
Selam arkadaslar,
Bende lipo olmayi dusunuyorum ic bacak basen gobek bel sirt be ust kollar diye ama ne kadar fiyat cikar diye dusunuyorum ve arastirma yaparken, Kolombiya estetik ameliyatlarinda cok iyiymis ve butun kolombiyali kizlar daha kucuk yastan ameliyat olmaya baslarlarmis falan filan yazilar okudum, ve ozellile kolombiyali kizlar cok cok guzel diyorlardi, Herneyse bende kolombiya da bi hastane ile gorustum bi kac fotograf istedi ve fiyat bildirimi yapicaklari yakinda fiyatlarin dusuk oldugu bir ulkeymis ama kalite stadartlari iyiymis ve saglik turizmi cok gelismis bu ulkede...
Aranizda hic kolombiyada lipo yaptiran yada herhangi estetik ameliyat olan tanidiginiz varmi???
hala arastirmadayim cunki ben Canada da yasiyorum, aslinda Colombia bana baya uzak onun yerine Turkiye ye de gelebilirim ama Colombia aklima yatiyor gibi...
canım vucüt ölcülerin aynı benim gibi benimde boyum 174 ve 61 kiloyum ama ben olduğum lipoyu 70 kiloydum basenler aynen senin gibi yanlardan ne yaparsam yapayım gitmiyodu bende lipo oldum ve olduk hemen sonra gözle görülür biçimde dümdüz oldular 2 ay içinde ödemlerde gitti sadece bol su içmek ve spor yada yürüş yapmak gerekiyor sıkılaşması için tabi 1 ay korse giydim şuan 1 yıl geçti üstünden dümdüz ve tekrar felanda ordan bi cıkıntı olmadı allaha şükür ben cok memnunum canım doktorumda cok iyi bir doktordu zühtü demir tavsiye ediyorum bence hiç düşünme ne yaparsan yap zayıflasanda o yanlar gitmiyor ben cok denedim en son aldırdım kurtuldum sende vakit gecirmeden ol derim canım
aynen dogru diyosun pilatese gidiyorum spora gidiyorum hiç bi sekilde gitmiyo basen iç bacaklarıda aldırcam insallah aslında yaptırmısken heryere bi el atsınlar ,))) cogu yerde okudum amelyat olduktan bikac yıl sonra cukurlasmalar oluyo diyolar bitek ondan korkuyorum
vallaha canım bende cukur felan olmadı 1 sene oldu ben bide cok kilolu değilim zaten kilo alırsam olurmu cukur onu henüz bilmiyorum ama bacakta selilüt varsa selilütler biraz azalıyor ama tamamen gitmiyor ondan dolayı belki cukurluk felan olabiliyodur benim basenlerim dümdüz ve öyle artık kottan etekten cıkmıyor onun için mutluyum iyi bir doktor yapmasıda önemli tabi her doktora bu zamanda güvenilmez neler duyup karşılaşıyoruz vede sende rahatsız olduğun bütün yerlerini doktoruna söyle bi kerede hepsinden kurtul nasılsa onun için yatacaksın sonradan neden yaptırmadım diye pişman olma derim masrafta tek olur
ben zaten doktora gittiimde tek tek anlatcam herseyi suan istnbulda hiç bi doktorla görüsemedim 4 yıldr kıbrıstaım sen doktorunun adını ve yerini söyleyebilirmisn bana yaza geldiimde görüsiyim.basenlerimi iç bacaklarıma yaptrmak istiyorum onlarlada alt bacaklarıma hafif calf yaptımak istiyorum yüzümede biraz yanak ve dudak yaptrmak istiorum olmusken herseyi yaptırıyım ,)))
Arkadaşlar liposuction yaptıran 3 arkadaşım var vücutları dalga dalga ama beeeen lazer lipoliz yaptırdım,neredeyse tüm vücuduma ertesi gün işime gittim üstelik,lazer le tüm yağlar sıvılaştırıldığı için dalgalanma olmuyor,morarma çok az,kanamasız bir operasyondu,çok memnunum,yaptırmayı düşünenler için adres:ankara onep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?