- 14 Aralık 2010
- 244
- 168
- 303
- Konu Sahibi tafi
-
bende 3 ay oluyor yaptıralı.şimdilik hafif sarkma olmasına rağmen menmunum ki,ben sırt,mide,göbek ve bacak arasından aldırdım.tek şikayetim midemde iki kavis var umarım onlarda gider.artık pantolonum üzerinden can simidim yoookk..diyet yapmasam da dikkat ediyorum.pantolonlarım bollaştı ama bu sefer gögsüm büyüdü gibi geliyor.. neyse ben sorumu sorayım yaptıran hanımlaraaa...sonrasında ne yapıyorsunuz?tekrar eskısı gibi olmak istemiyorum.hatta 8 kilo vermek istiyorum.dr.um masaj yapmana gerek yok demişti.ama bazı dr.lar da tavsiye ediyor.81 kğ.dum 5 kğ yağ alındı.şimdi 74 kğ.dayım.makinalara giripte parada vermek istemiyorum.nerden baksan 800 tl yada yukarısı.sonra karın germede istiyorum ama korkuyorumda.ayrıca bademkraker den faa'dan cevap bekliyorum..
Arkadaşlar ben de bu 2 ay içinde liposuction yaptırmayı düşünüyorum karın bölgem için (karın değil göbek de denebilir, zira 6aylık hamile gibi duruyorum) fiyata göre belki basen de yaptırabilirim. yaptıran arkadaşlara sorularım var:
1-Ankara'da yaptıran memnun kalan var mı? Ankara değilse bile çok memnun kalıp doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
2-Fiyatlar değişiyor ama genel olarak fikir vermesi açısından bir iki örnek verebilecek var mı?
3-Boyum 1.72 kilom maalesef 77. gçen eylülde kadın hastalıkları ameliyatı oldum ve ardından 10-15 kilo kadar aldm ama diyetlere spora rağmen veremiyorum (yaş ilerledikçe zorlaşyomuş yahu) göbek kısmından kaç kilo yağ alınacağına doktor mu karar veriyor? tüm yağ alınıyor mu? belli bi oran var mı?
4- liposuction ve vaser yöntemi diye iki yöntemden bahsediliyor. yaptırıp farkından dolayı tavsiye ettiğiniz yöntem hangisi?
5-morarmalar illa ki geçecektir, önümüz kış bnm için sorun diilama sarkmalar ve kavisler kendini ne kdr sürede toparlıyor şişlikler ne zmn geçiyor?yağ aldırıp da şişlikten dolayı aynı durmayalım? bende de çok ödem toplar vücut ztn...
Cevaplayan arakdaşlara şimdiden tşkler...:80:
Merhaba;
ben yarın karın bölgem için laser liposuction olacağım. Ankara'da Dr.Taner Bahar.
son 6 aydır araştırma yapıyorum klasik liposuction yöntemini ilk günlerde eledim ciltte kontür bozuklukları olab,ileceği için Vaser içinde görüşme yaptım ancak Taner beyin uyguladığı yöntem Dünyada bu konuda şu an için gelinen son nokta yaptığım tüm dr görüşmeleri sonucun da yarın ameliyatımı hayırlısı ile olacağım. Taner beyle görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim çok cici bir insan ve yapılacak işlemi uzun uzun örneklerle anlatıyor.Ben kendisi ile 2 kez görüştüm aslında ilkinde kararımı vermiştim. :)
yarından sonra da olup biteni aktarırım artık.....
Ben Op. Dr. C. Özerk Demiralp'e liposuction yaptırdım morluk hiç olmadı istediğim sonucu da aldım.
Merhaba, doktor araştırması içine girmişsin anladığım kadarıyla:)benim sana tavsiyem şu olucaktır:Öncelikle şikayetlerini doktorunla paylaş ve doktorunla birebir otur konuş bunun için ben sana Dr. serkan Dinar'ı tavsiye edebilirim.Fiyatlarıda kimse görmeden cevaplayamıyor bende sennin gibi sır gibi saklıyorlar demiştim ama gerçekten öyleymiş...internet sitelerinden bulabilirsin serkan dinar'ı,ekip estetik altındaki kadroda serkan dinar..şimdiden iyi şanslarrr:))
benım doktorum nebil bozdoğan.kendisi ankarada..fiyat konusunda hastayı gormesı lazım.bana bıcılen fıyat korse dahil 4 bın lıra..gobek+simit+içbacak..toplam 4 lıtre yag alındı.65 kılo olarak gırdım boyum 171.. suan 61 kıloyum.ama sankı 7 8 kılo vermıs gıbıyım..tam 1 ay oldu..agrım sadece 3 gun oldu..tek sıkayetım gobek bolgesınde hafıf sarkma var ona da her gun masaj yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?