Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun cnm.hah şöyle yahu... nihayet sorularımıza cvp bulabildiğimiz bir arkadaşımız çıktı :)
göbek simit ve iç bacak demişsin. bacakların ne durumda merak ettim, var mı kontörel bi bozukluk??? ayrıca sarkma ne alemde? çizgi ya da dalga dalga kavis var mı yoksa sadece pelte bi görünüm mü? masaj işe yarıyor mu? spora ne zmn başlayabilirmişsin ne dedi doktor?mekik filan...?

eylülböceğiiii nerelerdesin?nasıl oldun?sonuç ne durumda? merak ediyoruz seniii :)

Merhaba;

arkadaşlar cuma günü ameliyat oldum tam 4 saat sürdü o gece hastanede kaldım ama neredeyse hiç ağrım olmadı sadece hareket etmek isterken biraz ama dayanılmayacak bişey değildi cumartesi eve geldim akşam gezmelere gittim pazartesi işe gittim vs vs.....
Sonuç; henüz 4 gün oldu hala şişlik var ama ameliyat öncesi otururken katlanan göbegim yok pazartesi öğlen kontrole gittim doktorum dümdüz bir karnın olacak dedi :) toplam 14 gün korse takacakmışım daha 10 gün var .
karnımın bu şiş haliyle bile inanılmaz bir motivasyonum oldu. Cumartesi 2. kontrole gideceğim
Bu arada çok az bir morluk oluştu
mutluyum mutluyum mutluyum :86:

selamlar geçmiş olsun boyun kilon kaçtı ne kadar yağ alındı öğrenebilir miyim

merhaba ;

boyum 1.67 kilom 62 tamamı karın ve belden 3 lt ye yakın yağ alındı. :)

cnm benim nihayet... geçmiş olsun. iyi olduğuna ve memnun olduğuna sevindim.
lakin burada hep 2-3 litreden max 4 litreden bahsedilmiş. benim bi 7-8 litreden aşağı çıkmaz herhalde :s en fazla 5 litre alıyorlarmış doğru mu?nedenini biliyor musun?
Ayrıca çok kızıyorum şu 3-5 kilo fazlası olup da yağ aldıranlara. boyu uzun olup da ayva göbek yüzünden lipo yaptıranlara... keşke benim de öyle olsa da rahatsızlıklarım olmasa da ben de o 3-5 kiloyu sporla versem
fiyat konusunda tüyo da verecek misin bize? ayrıca şişlik ne zaman geçecek onu da merak ettim :) tekrar geçmiş olsun sevgiler...

bu arada ameliyatı hangi hastanede yaptı ve yatış ücreti verdin mi? yoksa herşey içinde miydi? doktorun tavrı vs. daha aytıntılı yorum isteriz

Son düzenleme:

katılıyorum aynı dertten muzdaribiz benimde bi 7-8 litre aldırmam lazım neden alamıyolar alsınlar yaf

bu arada ameliyatı hangi hastanede yaptı ve yatış ücreti verdin mi? yoksa herşey içinde miydi? doktorun tavrı vs. daha aytıntılı yorum isteriz

tekrar selam;

aslında benim durumum ayva göbekten bayağı ileri bir durumdu kuzum inan ki
düşün incecik bacak ve kollar ama vücüdundaki tüm yağlar karın bölgende kocaman bir göbek hiç abartmıyorum bide sezeryen doğum yaptım oturunca katlanıyordu karmım 3 aylık hamile gibi doğal bir halim vardı.
3 lt meselesine gelirsek ben lazer liposuction yaptırdım doktorumun söylediği bu sistemde en fazla bu kadar alındığı.ayrıntısını bilmiyorum.
Ben güven hastanesinde oldum ameliyatımı söylemekte bir sakınca görmüyorum anestezi,oda ,dr,korse herşey dahil 5000 tl ödedim.Hastane çıkışında doktorumun şöförü beni evime kadar bıraktı bide :)
Taner beyin tavrına gelince gerçekten çok sıcak bir insan ameliyat öncesi çok rahattım hiç heyecen yapmadım taner beyin etkisi çoktur bunda .
sonraki kontrollerimdede çok candan davrandı.
şişliklerle ilgili ise yavaş yavaş geçiyor ben kıyafetlerimden anlıyorumartık ama geçen c.tesi 2.kontrole gittim taner bey hala çok şiş dümdüz karnın olacak dedi yani keyfim hepten yerinde

kısaca arkadaşlar kendi vücudunuzu sevmeniz onunla barışmanız açısında bende durum tam böyle çünkü tavsiye ederim hem bu ameliyatı hemde doktorumu 20 gün sonra tekrar kontrolüm var ayrıntıları verririm size :)))))

Bu ameliyatı aptıran arkadaşlar bide aldırdığınız yağ miktarının görüntünüzde ada bedenininzde ne kadar değişim sağladığını yazarsanıhepimiz için daha aydınlatıcı olur yani 5 kilo vrince bişi farketmiyorum ki 8 kilo verdim hala farketmedim ama 5 lite yağ alınınca beden olarak değişim oluyormuş snırım

canım, benım asıl sorun gobek ve simit bölgesi iç bacak kısmını "amelıyata gırmısken alsın" modunda yaptırdım,cok az aldı sanırım kı cok değişiklik yok..o yuzden senı o konuda yanlıs yonlendırmeyım..
benım vucudumda tek sorun gobek ve simit bölgesi idi.(hamıle gıbı ) kılom cok değildi.belımın en kalın yeri 97 ıdı.suan 90..belım ıse 83 cm ıdı suan 75..ama inanılmaz bır değişim var..
amelıyata 65 kılo gırdım.suan 60 kıloyum..26 hazıranda amelıyat oldum..gobek sarkması hala devam edıyor ama benı cok cok rahatsz etmıyor.oncekı halını düşününce şükür diyorum..hiç pişman olmadım amelıyat oldgma..doktorum başarılı ve gayet ılgılı..

pelin merhaba...forumda gezerken diz içi we üstünden yağ aldırdığını yazdgını gördüm..inan bana yıllrdır ben de bndann müzdaribim..yni dizlerim çok kalın we iç kısımları yana dogru çıkık sanırım liposuctionla bundan kurtulablirim..sen kime ve ne kadar ücrete lipo oldunn ve cidden değdi mi buna?ben sadece oralardan aldrmak istiorum böylece bacak daha düzgün görünür diye düşünüyorumm..beni biraaz bilgilendirebilir misin bnm için çok öneml. özel mesaj atıcaktım ama mesaj sayım yetersiz oldgu iiçin mecbur burdan sormak zorunda kaldım...

merhaba gokceee..
temmuz 1 de yaptırmıstım suanda 2 aya yakın odlu yaptıralı.. sımdıkı aklım olsa yıne yaptırırrım.. bacak yıne dummmduz olmuyor tabıkı.. sutun gıbı olmuyor ama cok toparladı..ama yıen dumduz deıl.. yanı o kısımın tamamen dumduz olacagını beklersen olmaz ama oldukca toplarma oldu.. en azındna artık etek gıyebılıorum.. o eskı carpık gorunum duzeldı o goze batan cıkıklık yok ama yıne soyluorum dumduz deıl :)
ankarada FB estetık Ferruh bıngole yaptırdım fıyatıda 1500 tl. kı bu kısımdan cok az bır yag alınıo oyuzden dıer yerlere gore daha uygun. 2 bacaktan toplasan 1 kg yag alınmadı.. buarada o ıc kısımlar ve dız kapagımın ustundende bıraz aldırttım orasıda cok yaglıydı lombur lombur duruyodu
o kısım hala war bı farkılılık goremıorum acıkcası o kısımda.. doktorun soledıgıne gore 3 aya kadar ıncelme dewam eder hatta 6. ayda artık tam sekle kavusur dedı..
ben pek sanmıoruma rtık ıncelecegını acıkcası.. metreyle olctum sadece 2 cm farkettı dız ıclerımde.. 2 ay oldu cok hafıf bı sıslık kaldı ama bellı belırsız
belkı o sısılıkde ınınce az bı ıncelme yada toparlama olur...
kı sole bı durumda war 2 ay oldu ve sag abcagımda hala bır agrı war.. tekrar gıdıp gostermeyı dusunuyorum bıseylere zararmı werıldı acaba bılmıorum bu kadar zaman sorna hala agrı olması normal deıl cnku..

bende yakın bir zamanda vücuduma göre çok büyük duran popomdan lipo+lazer lipo olacağım..muayene oldum..basen-kalça-simit-göbek-iç bacak hepsi 5000 tl dedi..biraz heyecan yapsamda o gün gelse de kurtulsam diyorum.
bu arada bir şey sormak istiyorum; kaç günde işe dönebildiniz?

ben cujmartesı yaptırdım pazrtesı ıse basladım ama ıznım yoktu
ılk 2 hafta cok zorlandım ısteyken.. uydurdum bacagımdan amelıyat oldum dıe bacaklarımı uzattım hep bı tabureye :)

ben cujmartesı yaptırdım pazrtesı ıse basladım ama ıznım yoktu
ılk 2 hafta cok zorlandım ısteyken.. uydurdum bacagımdan amelıyat oldum dıe bacaklarımı uzattım hep bı tabureye :)

bende öğretmenim 15 günlük şubat tatiline denk getirmeye çalışıcam...inşallah doktor güzel bi tarih ayarlar rahat rahat dinlenebilirim.. benim ki bel-basen komple olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…