- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 957
- 688
- Konu Sahibi tafi
-
Benden 2 gün boyunca hatta 3 gün inanılmaz bir sızıntı oldu.Öyleki yatağa hasta bezi koyduk.Yani şöyle diyeyim , kilolarca kanlı su geldi desem yeridir.Şimdi sen "bende olmadı " deyince ben şüpheye düştüm.Smarlipoda böyle sıvı akması omuyor mu ? Bana smartlipo yapılmadı mı ?? Okuduklarımdan olduğu yazıyordu ama bilemiyorum ya ......acaba bana liposakşınla kombine bir şey yapıldı da o yüzden mi bu kadar incelme oldu ?Rosen selam
Bende operasyon sonrası çok hafif kanama oldu ama çok çok azdı.Daha sonra herhangi bir kanama olmadı.Sen lipo sonrası beslenme konusunda neler yaptın Yani çok mu dikkat ettin yoksa normal beslenme ye devam mı ettin?
Benden 2 gün boyunca hatta 3 gün inanılmaz bir sızıntı oldu.Öyleki yatağa hasta bezi koyduk.Yani şöyle diyeyim , kilolarca kanlı su geldi desem yeridir.Şimdi sen "bende olmadı " deyince ben şüpheye düştüm.Smarlipoda böyle sıvı akması omuyor mu ? Bana smartlipo yapılmadı mı ?? Okuduklarımdan olduğu yazıyordu ama bilemiyorum ya ......acaba bana liposakşınla kombine bir şey yapıldı da o yüzden mi bu kadar incelme oldu ?
Canım soruna gelince ben her zaman yememe içmeme her zaman dikkat ederim.Ama lipo sonrası elbette daha dikkat ediyorum.Hiç değilse 6 ay dolsun istiyorum.Örneğin ben chitossan kullanıyorum.Belki biliyorsundur bitkisel ve zararı olmayan bir ürün.Yiyeceklerdeki yağı absorbe ediyor.İlk 1 ay ödem atıcı lasix ve 4 litre su ile birlikte kullandım .Maalesef spor yapmıyorum , keşke yapsam ......Yani diyet yapmıyorum ama daha dikkatliyim.Ben de kilo kaybı çok az zaten.Ama incelme kayda değer oldu.Dediğim gibi her şey kusursuz mu ...elbette değil .Tek bacak içi daha fazla alınmış duruyor.İlk günde öyleydi hala öyle.Ama ancak çok dikkatli bir göz fark edebilir.Sırtın iki tarafı da biraz farklı.Tek taraf dümdüz diğer taraf öyle değil .Bel oyuntusu kusursuz .Ben bütün olarak değerlendiriyorum.Sizlerin yaşndayken en küçük şeylerin üzerinde dururdum , böyle olunca sürekli düzeltme yoluna gidildiği için ameliyat masasından kalkamıyorsun.Emin ol hiçbir zaman tam kusursuzluğu yakalıyamıyorsun .Ufak şeyleri dert etmemeye çalışıyorum.Ama sorun büyük olsaydı doktorun yakasına yapışırdım elbette :)) İyileşme 6 ay sürüyor diyorlar.Hiç değilse bu süre zarfında yemene içmene dikkat et, bana korse tak denmedi ama ben 2 ay gece gündüz kullandım .Bir takım ufak detaylara dikkat etki için rahat etsin hiç değilse "biz elimizden geleni yaptık " diyelim.
Canım ya sende sızıntı gerçekten çok fazla olmuş. Bende hatta pamukla silinince bir daha sızıntı olmadı bile. Doktorum bu kadar olmasına bile şaşırdı Hiç kan sızıntı olmazdı demişti. Bende bu yorumundan lazerlipo'da kan sızıntı olmuyor diye düşünmüştüm Senin dediğin gibi senin yöntemin belki farklı olabilir ya da bünyeye göre değişiyor olabilir..Ayrıca yemene içmene bu kadar dikkat etmenden dolayı seni kutluyorum arkadaşım Harikasın.Acaba Chitosan'ın gerçekten bir faydası oluyormudur? Çünkü sonuçta sen beslenmene yeterince dikkat ediyormuşsun Zaten bu durumda kilo almazsın Doğal olarak piyasada bu anlamda çok sayıda ilaç olunca insan biraz şüphe ile yaklaşabiliyor. Ufak tefek şeyleri bende çok küçük bir an kafama taksam bile üzerinde pek durmuyorum Hatta bu konuda ilk sen benim içimi rahatlatmıştın Çok saol arkadaşım Haa bu arada yaşınıda merak etmiyor değilim Çünkü benimde çok genç olduğum söylenemez canımcım:)
Berra neden liposuction oldun? Çünkü lazerlipo ,liposuction'dan çok daha fazla avantajları olan bir yöntem . Tercih etmenin bir sebebi varmıydı?
ankarada smart yaptırıp memnun kallan varmı?? hangi doktorlar iyi??
Geçen hafta 17.11.11 de baldır ve ayak bileğimden inceltme ameliyatı oldum.Daha 1 hafta olduğu için bekleme aşamasındayım.Şuan için geçmesini beklediğim en önemli şey morluklarım.Kangren olmuş gibiyim.Bilek ve baldır bölgem mosmor ve şiş.Şimdi ne gerek vardı diyorum umarım zaman çabuk geçer ve iyiki yaptırmışım derim.Ağrım hiç yok değil var.Ama dayanılmayacak gibi değil.İlk günlerde ağrım daha azdı sanki.Korse kullanıyorum ama artık varis çorabı giymem gerekiyormuş.Liposuction sonrası nasıl birvaris çorabı almalıyım.Nereden almalıyım varis çorabını ve ne istemeliyim alırken.Varis çorabı kullanmak rahatsız ediyor mu?
Geçen hafta 17.11.11 de baldır ve ayak bileğimden inceltme ameliyatı oldum.Daha 1 hafta olduğu için bekleme aşamasındayım.Şuan için geçmesini beklediğim en önemli şey morluklarım.Kangren olmuş gibiyim.Bilek ve baldır bölgem mosmor ve şiş.Şimdi ne gerek vardı diyorum umarım zaman çabuk geçer ve iyiki yaptırmışım derim.Ağrım hiç yok değil var.Ama dayanılmayacak gibi değil.İlk günlerde ağrım daha azdı sanki.Korse kullanıyorum ama artık varis çorabı giymem gerekiyormuş.Liposuction sonrası nasıl birvaris çorabı almalıyım.Nereden almalıyım varis çorabını ve ne istemeliyim alırken.Varis çorabı kullanmak rahatsız ediyor mu?
sakinecigim cok gecmis olsun. bende ayak ve kalca bolgesinde liposaction yontemiyle inceltme ameliyati oldum.Bayagi bir agrim olmustu ve,sol ayak bilegimde odem olustu. doktorum masajla gecer dedi ama hic gecmedi misket buyuklugunde ve bastirinca inanilmaz aciyor..cok dikat et derim insallah benim yasadigim sorunla karsilasmazsin ve incecik bileklere kavusursun.
cok geçmiş olsun canım bende basenlerden lipo olduğumdan bilirim o morlukları simsiyah olur ..ben varis corabı kullandım 1 ay cok gıcık bişey gece bile cıkarmadım.. zaten en cok o beni sinir etmişti cok sıkıyor adamı benim ameliyattan cıkınca hem korse hemde varis corabımı giydirmişlerdi..ben dışardan almadım doktorlar getirtiyor..agrın yoktur sadece ellediğinde biraz agrır o kadar 15 20 güne onlarda gecer morluklar
Sağol cnm.Morlukları fena taktım kafaya.sağ bileğim davul gibi.10 gün oldu hala ayakkabı rahat giyemiyorum.Umarım geçer.Hala korse takıyorum.Korse bilekte bittiği için ayaklarımı şişiriyor o nedenle varis çorabı alıcam.Ama o kadar çok aris çorabı çeşidi var ki hangisini alıım bilmiyorum.Sen hangisini kullandın.Hala kullanıyor musun? Külotlu çorap gibi ayak parmaklarını kapatıyor muydu?
canım 1 ay kullandım ben,benimkisi normal corap diz üstüne kadardı ama basenden yukarıya kadarda belime kadar korsem vardı. 1 ay ikisini kullandım cok sıkıntılı o varis corabı bilirim ama benimkisini doktor kendisi getirtmişti ameliyattan sonra gözümü açtığımda giydirmişlerdi nerden alındı bilmiyorum onlar kendileri almışlar bence doktoruna sor o sana bi marka ve nasıl alacağını söyleyecektir.10 günde geçmez şişlikler 1kaç ayı gecmesi lazım
Yüksek basıçlı al dedi doktormarka vermedi.Zaten varya ameliyat sonrasında doktorlara ulaşıp sou sormak dert.Hiç doğru düzgün cevap alamıyorum.Neyseki KK var.Dizüstü varis çorabı mı alayım kullanması rahat olur yoksa külotlu mu? Bi e senin morluklar kaç günde geçmişti.Sağolasın
arkadaşlar düşünenler için doktorlarınızın adını ve memnuniyetinizi söyleyebilir misiniz acaba:26:
Arkadaşlar nerelerdesiniz? Gelişmeler ne durumda ? Nanoo özellikle senden hiç haber alamıyoruz en son bahsettiğin sıkıntıların geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?