Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benden 2 gün boyunca hatta 3 gün inanılmaz bir sızıntı oldu.Öyleki yatağa hasta bezi koyduk.Yani şöyle diyeyim , kilolarca kanlı su geldi desem yeridir.Şimdi sen "bende olmadı " deyince ben şüpheye düştüm.Smarlipoda böyle sıvı akması omuyor mu ? Bana smartlipo yapılmadı mı ?? Okuduklarımdan olduğu yazıyordu ama bilemiyorum ya ......acaba bana liposakşınla kombine bir şey yapıldı da o yüzden mi bu kadar incelme oldu ?
Canım soruna gelince ben her zaman yememe içmeme her zaman dikkat ederim.Ama lipo sonrası elbette daha dikkat ediyorum.Hiç değilse 6 ay dolsun istiyorum.Örneğin ben chitossan kullanıyorum.Belki biliyorsundur bitkisel ve zararı olmayan bir ürün.Yiyeceklerdeki yağı absorbe ediyor.İlk 1 ay ödem atıcı lasix ve 4 litre su ile birlikte kullandım .Maalesef spor yapmıyorum , keşke yapsam ......Yani diyet yapmıyorum ama daha dikkatliyim.Ben de kilo kaybı çok az zaten.Ama incelme kayda değer oldu.Dediğim gibi her şey kusursuz mu ...elbette değil .Tek bacak içi daha fazla alınmış duruyor.İlk günde öyleydi hala öyle.Ama ancak çok dikkatli bir göz fark edebilir.Sırtın iki tarafı da biraz farklı.Tek taraf dümdüz diğer taraf öyle değil .Bel oyuntusu kusursuz .Ben bütün olarak değerlendiriyorum.Sizlerin yaşndayken en küçük şeylerin üzerinde dururdum , böyle olunca sürekli düzeltme yoluna gidildiği için ameliyat masasından kalkamıyorsun.Emin ol hiçbir zaman tam kusursuzluğu yakalıyamıyorsun .Ufak şeyleri dert etmemeye çalışıyorum.Ama sorun büyük olsaydı doktorun yakasına yapışırdım elbette :)) İyileşme 6 ay sürüyor diyorlar.Hiç değilse bu süre zarfında yemene içmene dikkat et, bana korse tak denmedi ama ben 2 ay gece gündüz kullandım .Bir takım ufak detaylara dikkat etki için rahat etsin hiç değilse "biz elimizden geleni yaptık " diyelim.

Son düzenleme:

Canım ya sende sızıntı gerçekten çok fazla olmuş. Bende hatta pamukla silinince bir daha sızıntı olmadı bile. Doktorum bu kadar olmasına bile şaşırdı Hiç kan sızıntı olmazdı demişti. Bende bu yorumundan lazerlipo'da kan sızıntı olmuyor diye düşünmüştüm Senin dediğin gibi senin yöntemin belki farklı olabilir ya da bünyeye göre değişiyor olabilir..Ayrıca yemene içmene bu kadar dikkat etmenden dolayı seni kutluyorum arkadaşım Harikasın.Acaba Chitosan'ın gerçekten bir faydası oluyormudur? Çünkü sonuçta sen beslenmene yeterince dikkat ediyormuşsun Zaten bu durumda kilo almazsın Doğal olarak piyasada bu anlamda çok sayıda ilaç olunca insan biraz şüphe ile yaklaşabiliyor. Ufak tefek şeyleri bende çok küçük bir an kafama taksam bile üzerinde pek durmuyorum Hatta bu konuda ilk sen benim içimi rahatlatmıştın Çok saol arkadaşım Haa bu arada yaşınıda merak etmiyor değilim Çünkü benimde çok genç olduğum söylenemez canımcım:)

Canım merhaba . bence bana sadece bacak içlerine smart yapıldı.Çünkü sızıntı oralardan nerdeyse hiç olmadı.Diğer yerlere Tumescent Liposuction yapılmıştır.Çünkü belirtiler çok uyuyor .Ama sorsam inkar edecekler elbette . Bu arada 52 yaşındayım:))) Chitosanın fydası oluyor.En azından kilo almanı engelliyor .Hele diyet yaparsan kesin kilo verdiriyor.Ben zayıflama ilaçlarına sıcak bakmam.Ama chitossan hiç zararı olmayan tam tersi bir çok hastalıkta kullanılan bir ilaç.Ben yıllardır kullanıyorum.Ama örneğin yağda eriyen A,D ,E gibi vitaminleri birlikte almayacaksın.Yoksa vitamin kaybı olabilir.Çünkü yağın bir kısmını absorbe ediyor.Ben sepe natural ürünlerini kullanıyorum.GNC de var ama hem fiyat pahalı hem de pek sevmedim.Kocaman öpüyor sevgilerimi yolluyorum:)

Berra neden liposuction oldun? Çünkü lazerlipo ,liposuction'dan çok daha fazla avantajları olan bir yöntem . Tercih etmenin bir sebebi varmıydı?

Ben o dönem aynı anda meme büyütme ve karın germe de oldum,basen olayını fazla araştırmadım,smartlipoyuda sizlerden öğrendim.Yeterince araştırmadığımdan Tresacım

Geçen hafta 17.11.11 de baldır ve ayak bileğimden inceltme ameliyatı oldum.Daha 1 hafta olduğu için bekleme aşamasındayım.Şuan için geçmesini beklediğim en önemli şey morluklarım.Kangren olmuş gibiyim.Bilek ve baldır bölgem mosmor ve şiş.Şimdi ne gerek vardı diyorum umarım zaman çabuk geçer ve iyiki yaptırmışım derim.Ağrım hiç yok değil var.Ama dayanılmayacak gibi değil.İlk günlerde ağrım daha azdı sanki.Korse kullanıyorum ama artık varis çorabı giymem gerekiyormuş.Liposuction sonrası nasıl birvaris çorabı almalıyım.Nereden almalıyım varis çorabını ve ne istemeliyim alırken.Varis çorabı kullanmak rahatsız ediyor mu?

ankarada smart yaptırıp memnun kallan varmı?? hangi doktorlar iyi??

ever-est var tunalı da ertuğ pasajının yanındaki ertuğ apartmanında uzman plastik cerrah işini çok iyi yapıyor ben burnumu yaptırdım ayrıca haftaya liposuction olucam yaptığı hastaları gördüm çok memnunlar

bir de bu ameliyattan sonra mutlaka ama mutlaka lpg yaptırmak gerekiyormuş girinti çıkıntılar orantısızlıklar varsa onları toparlıyormuş. ameliyatı olduktan sonra yazıcam.

cok geçmiş olsun canım bende basenlerden lipo olduğumdan bilirim o morlukları simsiyah olur ..ben varis corabı kullandım 1 ay cok gıcık bişey gece bile cıkarmadım.. zaten en cok o beni sinir etmişti cok sıkıyor adamı benim ameliyattan cıkınca hem korse hemde varis corabımı giydirmişlerdi..ben dışardan almadım doktorlar getirtiyor..agrın yoktur sadece ellediğinde biraz agrır o kadar 15 20 güne onlarda gecer morluklar

sakinecigim cok gecmis olsun. bende ayak ve kalca bolgesinde liposaction yontemiyle inceltme ameliyati oldum.Bayagi bir agrim olmustu ve,sol ayak bilegimde odem olustu. doktorum masajla gecer dedi ama hic gecmedi misket buyuklugunde ve bastirinca inanilmaz aciyor..cok dikat et derim insallah benim yasadigim sorunla karsilasmazsin ve incecik bileklere kavusursun.

Sen ameliyat olalı ne kadar oldu? Korktum şimdi.Çünkü benim ayak bileklerim acayip şiş.Ödem diyorum daha 10 gün oldu geçer diyorum ama böylekalırsa.Morluk oldu mu sende de çok.Ne kadar sürede geçti.Geçmiş olsun sanada

Sağol cnm.Morlukları fena taktım kafaya.sağ bileğim davul gibi.10 gün oldu hala ayakkabı rahat giyemiyorum.Umarım geçer.Hala korse takıyorum.Korse bilekte bittiği için ayaklarımı şişiriyor o nedenle varis çorabı alıcam.Ama o kadar çok aris çorabı çeşidi var ki hangisini alıım bilmiyorum.Sen hangisini kullandın.Hala kullanıyor musun? Külotlu çorap gibi ayak parmaklarını kapatıyor muydu?

canım 1 ay kullandım ben,benimkisi normal corap diz üstüne kadardı ama basenden yukarıya kadarda belime kadar korsem vardı. 1 ay ikisini kullandım cok sıkıntılı o varis corabı bilirim ama benimkisini doktor kendisi getirtmişti ameliyattan sonra gözümü açtığımda giydirmişlerdi nerden alındı bilmiyorum onlar kendileri almışlar bence doktoruna sor o sana bi marka ve nasıl alacağını söyleyecektir.10 günde geçmez şişlikler 1kaç ayı gecmesi lazım

Yüksek basıçlı al dedi doktormarka vermedi.Zaten varya ameliyat sonrasında doktorlara ulaşıp sou sormak dert.Hiç doğru düzgün cevap alamıyorum.Neyseki KK var.Dizüstü varis çorabı mı alayım kullanması rahat olur yoksa külotlu mu? Bi e senin morluklar kaç günde geçmişti.Sağolasın

canım canım kilotluda alabilirsin tümden sıkar daha iyi gibi cünki diz üstü kayıyor sinir oluyosun ..benim morluklar 15 20 günde geçtii tabi bünyeden bünyeye değişiyorda bu durum morluklar bi şekilde geciyor onlara fazla takılma önemli olan şişlerin ödem atırıcı ilaç yada çaylardan iç doktorun verdimi bilmiyorum ama ben ödem söktürücü çay içmiştim bitki çayı faydası oluyor.

arkadaşlar düşünenler için doktorlarınızın adını ve memnuniyetinizi söyleyebilir misiniz acaba:26:

Ameliyat olacak arkadaşlar,korselerinizi ameliyat öncesi kendiniz alın dışarıdan.Çünkü doktorlar sizin adınıza alırsa çok para alıyorlar.Hatta isterseniz bendeki belden ayak bileğine kadar isteyene temin edebilirim.

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Gelişmeler ne durumda ? Nanoo özellikle senden hiç haber alamıyoruz en son bahsettiğin sıkıntıların geçti mi?

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Gelişmeler ne durumda ? Nanoo özellikle senden hiç haber alamıyoruz en son bahsettiğin sıkıntıların geçti mi?

selam
benim aml.olalı 1 ay 1 hafta oldu...göbek ve simit biölgesinde gerçekten hep dediğim gibi çok fark var.Dokunduğumda o bölgelerde uyuşukluk devam ediyor ama eskisi kadar çok değil.Bir de ara ara böyle sanki içerde bişiler kopmuş gibi bir acı oluyor.Nasıl anlatılır bilemiyorum da böyle küçücük bir çimdikleme gibi sanki :)
göbek ve simit bölgeleri yanlız sıkı değil.Yumuşamak.Daha toparlanma tam olmamış belli.Dokunduğumda içeride yumrular var sert sert birkaç tane.
Fakat basenlerimle ilgili yorum yapamıcam çünkü fark yok gibi.Sanki popom falan da gevşedi.Ne bilim arkadaşım çok düşünmek de istemiyorum ama canım sıkılıyor.Daha dr kontrole gitmedim.Önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum.Bir de kilomda hiç değişiklik olmadı benim.2 Lt yağ alındı kilo da fark yok anlamadım

arkadaşlar bi konuya deyinmek istedim.liposaction bi zayıflama yönetimi değil ilk başta bunu bi anlamak lazım.cünki coğu yerde okudum ve gördüm insanları oramı buramı aldırdım hiç bişey olmadı aynıyım diyor olay liposactioda vicudunuzdaki fazlalıkların giderilmesi yani kilonuz tamdır ama yanlardan basenlerden ve göbekten fazlalıklarınız vardır bunları aldırırsınız ve vicüdünüz bi şekle girer..ama şuda var bunu aldırdıktan sonra spor yani yürüyüş bolbol su içmek gerekiyor cünki gevşemeler oluyor.bende basenlerimden aldırdım ilk zaman ödemlerden cok fazla bişey anlamıyosunuz zaman içinde ödem gittikce o alınan bölgelerde geveşemeler yumuşamalar oluyor.bunun olmamamsı için kızlar mutlaka aynı zamanda spor yapmak şartt öyle aldırdım tamm bitti olayı değil sıkılaşmak için bunlar şart yoksa sarkma olması cok normal sonuçta orası boşalıyor ve ete yapışması zaman alıyor..ben 2 ay sonra ödemler indidğinde hem evde otururken bu titreyen aletler varya bele felanda takılır tv görmüşsünüz ondan vardı hergün onu taktım ve aynı zamanda cok yürüdüm. şuanda 2 seneye yaklaştı olalı ne bir sarkma nede bi yumuşalık var ve tekrarda oralarımda yağlanma bişey olmadı..egerki bu ameliyatları oluyosak sonrasında yapılacaklarada dikkat etmek cok önemli oldum bitti değil olay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…