Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki nerede yaptırdın , yoğun bakımı olan bir yer miydi? , tekrar çok geçmiş olsun

teşekkürler canım kayseri acı bademde oldum Ahmet Tuna bey yaptı çok ilgili ve kaliteli bir doktor ve kaliteli bir hastanede daha iki hafta oldu 5cm inceldi basenim 5 kilo verdim sonuçlarını hala sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel bir duygu istediğin kıyafetleri giyebilmek senelerce zayıf olmama rağmen pantolon üstleri giydim her kıyafetlerimi basenime göre aldım şimdi gardolabımı yeniliyorum özgür olmak çok güzel bölgesel rahatsızlığı olanlar hiç düşünmesin bile

bende bu konuya dahil olmak istiyorum.benim boyum 156cm bendende 5 litre yağ alındı.doktorum ameliyata girmeden en fazla 4 litre alabilirim diyodu fakat ameliyata girince çok rahat alabildik dedi.ama benim hem çok ödemim hemde 15 gün süren ağrım oldu bacaklarımı kullanamıyodum oturup kalkamıyodum resmen gözyaşı döküyodum bacağımı yatağa kaldırmaya çalışırken.ama hiç umutsuz olmadım.çünkü doktorum benimle sürekli ilgilendi ve herşeyin normal olduğunu anlattı.şimdi daha yeni yeni kilo vermeye başladım.ameliyat olalı 1ayı geçti.yani bu işi yaptırdıysanız sabırlı olun.zaman geçtikçe çok fark ediyo.bana gelen arkadaşlarımız ne kadar güzelleştiğimi söyledikce çok mutlu oluyorum.sende görüceksin ve gözlerine inanamayacaksın.tabi rejime devam....

öncelikle gecmis olsun iyi sonuc almaniz sevindirici...acaba doktorunuz kimdi.fotograflariniz görmek isterim,nerde amaliyat oldugunuzu da yazarsaniz ve tabi fiyati cok mutlu olurum,simdiden tessekkürler

Ben de çok ağrılı oldum ama şimdi iyiyim.tabi seni okudukça daha iyi oluyorum.Rejim demişken sevdili sulzer ne yapıyosun.bizimle paylaşır mısın rejimini.ben de yapmak istiyorum.Bu sabah 1 kg daha inmişim.biraz biraz yapıyorum ama ödemden mi gidiyor kilodan mı anlamadığım için biraz boşluktayım:)

merhaba mabishe öncelikle cok gecmis olsun...iki beden incelmissin!! bu benim icin ne kadar umut verici anlatamam..bende mayis ta oluyorum VASER Lipo.
Münkünse fotolarini görebilirmiyim? birde doktorun kim bizimle paylasirsan cok sevinirim...

artık ağrı dönemi geçti.emin ol bizde eşimle sizleri okudukca rahatlıyoruz.kendimi öyle değerlendirebiliyorum.şu an bence ödemler gidiyo sadece ben çok yavaş kilo verebiliyorum.henüz diyetisyene gidemedim evde kendim çok dikkat ediyorum.bikere yağı tamamen azalttım yemeklerimde.onun dışında bol salata ve çorbalarla geçiriyorum günümü.ekmeği zaten beyaz hiç yemiyodum .diğerlerinide akşam yememeye çalışıyorum.ben sadece bol su içiyorum başka sıvı almıyorum.onuda ılık sıcağa yakın içiyorum.oldukca azimliyim hele çevremdekiler olumlu konuşdukca daha çok hırslanıyorum.evde kızım var spora vs gidemiyorum bide biraz daha hareket edebilsem.merdiven cıkıyorum gün içinde.evde sürekli hoplayıp zıplıyorum .umarım bidaha kendime bunu yapmam.gerçekten çok azim gerektiriyo.herkese allah yardım etsin.yine paylaşıcam yaşadıklarımı.sende yaz merakla bekliyorum bende gelişmeleri.umarım hep güzel şeyler paylaşırız bundan sonra........

Çok teşekkürler Sulzer.Ben de sadece dikkat ediyorum yediklerime.Bu arada gerçekten ağrılarım bitti.ödemlerim yok denecek kadar az.biraz diz içimde kaldı.ameliyat kilomun 2kg altına indim:)) basenlerim resmen ufaldı.yanlarım hiç yok.kendimi ince hissediyorum.allahım ne güzel bir his ince olmak.159 cm ve 64 kg ince olamaz ama benimki his işte:))Bacaklarımın dışı çabucak iyileşti de içinde biraz var.onlar için de 1-2 hafta sonra umutluyum.çooook mutluyum....darısı tüm isteyenlerin başına olsun.boşuna korkmuşum yıllardır.kısmet 40'mda yaptırmakmış:))))

merhaba arkadaşlar
ben, dün saat 2 de lazer lipo oldum.. bel, karın, diz içi ve yukarısı,basenlerimin yanlarından.. bugün çok fena ağrım var, oturup kalkamıyorum ve işin kötüsü küçük bebeğim var mahfoldum ben bu nekadar sürer arkadaşlar bişeyler söyleyin bana

Öncelikle geçmiş olsun.dediğin yerlere göre baya uzun sürmüş.bende aynı yerlerden oldum ve 10 gün oturup kalkamadım.annemde kaldım mecburen.biraz zor olacak ne yazıkki.

Benimde kısmetim 2 çocukdan sonra 25'imde yaptırmakmış:)))Senin kilo durumun yine iyi.ben ameliyata girerken 74 kiloydum.5 litre alındığı halde 80 kiloyla ameliyattan çıktım.Benimde 1.5 ayım bitti.çok yavaşda olsa inceliyorum.dün tartım 75 gösterdi.yani bu zmana kadar 5 kilo verdim ama hala daha ameliyat öncesi kilomda değilim.daha 1 kilo vericemde ondan sonra dahada altına düşücem.bakalım daha incelme sürer inşallah.sen 159cm 64 e ince olamaz demişsin.ben senin gibi olsam heralde sevinçden kafayı yerim.geçen hafta kilo verememiştim ama bu hafta 2 kilo birden verdim.bakalım hayırlısı.bolca su içmeye devam tabi.ağrılarda bitti gibi.

Ne güzel...daha çok gençsin.çok yerinde bir kararla tam zamanında yaptırmışsın.Bak 6 ay sonra fıstık gibi olacaksın.Bence 2 çocukla dinlenemediğin için hala şiş olabilirsin.Ben tam iyiyim ödemler gidiyo derken kardeşim doğum yaptı.haftasonunu hastanede ayakta geçirince yine ödem oldum.yorgunluk hiç iyi gelmiyor tabi.birde kesintisiz 45 dak.ayakları havaya kaldırmak gerek her akşam.2 akşam yapmadım.hemen 1 kg ödem tuttum.Ödemlerin gittikten sonra 69 kg olman garanti:)eee bi 4-5 kg da sen verirsin inşallah.yaza kadar incecik olursun.Benim doktorumun tavsiyesini seninle paylaşmak istiyorum Sevgili Sulzer.Çok su içmek böbrekleri yorduğu için ödem atmayı geciktirebilirmiş.Sabah uyanınca aç karnına yarım litre ılık su içilecek gün içinde de 1 litre en fazla 1 buçuk litre içilecek.yani toplamda 2 buçuk litreyi geçme dedi.Birde çok masum bir ödem attırıcı içiyorum ben 25 mg'lık aldacton.iki günde bir tane almaya başladım.beni çok rahatlattı.istersen doktoruna bi danış sen de kullan.umarım faydasını görürsün.Bir de bana tavuk yemeyi kesinlikle yasakladı.kızına da yedirme dedi.tavukları kadınlık hormonu ile 2 günde büyütüyolarmış.kız çocukarında erken tüylenme ve erken adet,kadınlarda kilo ve tüylenme yapıyormuş.ben de 1 haftadır tavuk almıyorum eve.bu bilgiyi de paylaştıktan sonra biraz çalışayım bari:)))guzel haberlerini bekliyorum.

çok çoook geçmiş olsun.ilk günler biraz zor geçiyor tabi.ama ilk haftadan sonra biraz rahatlarsın.yine de bebek için bi yardım alman gerekebilir.anane babaanne varsa iyi olurdu aslında.gece yataktan kalkması yatması zordur çünkü.ince olacağın günleri ve giyebileceğin kıyafetleri düşünürsen acın biraz azalabilir:))tekrar geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar,

ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Dr. Tunç Tiryakiye ameliyatı yaptıran varmı?

Teşekkürler

Merhaba suffle nasılsın? umarım bebekle fazla zorlanmadın? .... Ben de tunç beye lazer lipo yaptırmak istiyorum. Ama senin tavsiyelerin ve yaşadıkların da önemli. İnşallah kendini yakın zamanda iyi hissedersin:)

Merhaba suffle nasılsın? umarım bebekle fazla zorlanmadın? .... Ben de tunç beye lazer lipo yaptırmak istiyorum. Ama senin tavsiyelerin ve yaşadıkların da önemli. İnşallah kendini yakın zamanda iyi hissedersin:)

merhaba
ilk iki gün biraz zor oldu ama eşim ve annemin sayesinde bu zorluk biraz azaldı. 2 günden sonra ağrılar hafifleyerek devam ediyor.bugün 9 günü geride bıraktım. ilk günlere nazaran çok daha iyiyim, ağrım tabiki oturup kalkaren var, ödem devam ediyor, bende çok fazla morarma oldu onun içinse krem kullanıyorum 3 gündür, etkisini gördüm azalmaya başladılar..

Tek sorun henüz çok bi fark göremiyorum vücudumda, bunuda ödeme bağlıyorum ve sabırla bekliyorum ödemlerin geçmesini.asla karamsarlık yapmıyorum fakat bukadar sıkıntı çektikten sonra sonuç görmek istiyorum tabiki.geçen hafta muayeneye gittim, bu hafta tekrar gideceğim.ödemden dolayı normal olduğunu, 1 ay sonra değişiklikler olacağını söylüyor umarım dediği gibi olur..

Ufak bi operasyon değil bu, ben bukadar acı çektim, sabrediyorum, eşimde çok fedakarlık gösterdi ve şuda varki bu operasyonlar öyle minimal paralara yapılmıyor ben 4.000 euro yani tl olarak muayene vs 10.000 tl ödedim.

Tercihin Tunç beyse kesinlikle tavsiye ederim. son derece pozitif ve oldukça beyefendi biri. piyasanın üstünde bir fiyat verdi bana, buna rağmen onu tercih ettim, tamamen iç sesimi dinleyerek, yeterki en iyisi olsun sorun yaşamak istemiyorum diye..buraya kadar herşey güzel fakat şu dk dan sonra asıl ÖNEMLİ OLAN KONU SONUÇ.. büyük harflerle yazdım çünkü henüz neticeyi görmedim bunun için bişey söyleyemiyeceğim, çünkü o zamanın dolması lazım birşey söylemem için.Ben Tunç beyi tam olarak ozaman değerlendirebilirim ancak.umarım iyi olur.

Sevgilerimle:))

Öncelikle yeni lazer lipo olan arkadaşıma tekrar geçmiş olsun ve sabır sabır diyorum.daha çok erken dönemdesin......Eveeeeet benim tam 40 gün oldu.cumartesi doktoruma gittim.ödemlerim biraz daha benimle kalacak gibi görünüyor.zaten normalde de ödemliyimdir.ama pantolon bedenlerim farketti.eteklerim elbiselerim gerçekten bol geliyor:) çok garip bir duygu.sevinmekle inanamamak arası bi şey:) diz içi hala şiş ve biraz da ağrısı var ama o da sanırım 1-2 haftaya geçecek.hala 64 kg.civarındayım.morluklarım tamamen geçti.ameliyat deliklerim belirgin halde duruyor.birdaha ki kontrolüm 3 hafta sonra.bu arada lpg masajı yaptırıyorum.3 seans oldu ve çok iyi geldi bana.bacaklarım hafifledi resmen.Bu gün işe gelirken haftalardır ilk defa ince çorap,eskiden belime oturan dar (şimdi bol)siyah bir elbise ve topuklu çizme giydim.korse çorap, düz ayakkabı ve pantolon artık psikolojimi bozmuştu vallahi.dünya varmış,aslıma döndüm:))benden haberler bu kadar...herkese sevgileeeer

İyi olduğuna sevindim:) Eşin ve annen de yardımcı olmuşlar. İyi, sesin çıkmayınca, nasıl geçiriyorsun diye merak attim doğrusu. Ama unutma en az 3 aya ihtiyacın var deniliyo veya enazından yaptıran arkadaşlar paylaşımlarında öyle yazmışlar. Eminim çok güzel olacak. Ücret gerçekten de fazlaymış ama sonunda güzel olacak ve buna değecektir. Sana tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. Gelişmeleri yazarsın artık :))

arkadaşlar dün tam 4 ayı geride bıraktım. sonuç mu? 2 kilo fazlam var, evet bel bölgem eskiye göre daha şekilli ama çok fazla incelme yok. yediklerime dikkat ediyorum eskiye oranla ama buna rağmen sonuç istediğim gibi değil. umarım siz umduğunuzu bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…