Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsunn,çok cesur davranmışsın valla nerdeyse tüm vucüt elden geçmiş epey sıkıntı çekmişsin ama hepsibirden düzelecek çokkk güzel olacaktır eminim,hatta bugün kendini daha iyi hissediyorsundur mutlaka,bende 13 ünde hem göğüs büyütme yaptırdım hemde vaser liposuctıon yaptırdım karın mide ve arka yanlardaki çıkıntılarıma ,göğüsle ilgili çok problem kalmadı ama lıposuctıon bölgelerimde ödem gerginlik hala mevcut,ama bunların hepsi geçecek ve çok güzel bir yaz geçireğiz inşallah :))

:) ay canimm dugun benim degil, kuzenimin dugunu :) fakat misafir agirlama yemek cay seanslari cok olacak..

Bunu bildirmemisim.. artik yazarken aklim nerelerdeydi kim bilir :) vazer ile lazer lipo arasindaki fark ne peki tam olarak?

Ve sen nerde ameliyat oldun? ben ankarada olacagim insallah...

Benim icin onemli olan ameliyattan ciktigimda daha sisman gorunmemem.. yani odemler siskinlikler falan alinan yerlerde oluyor degilmi sadece?

canım merhaba aynı sıkıntı bendede var. 4 kilo fazla çıkıyorum tartıda. 5 ayı geride bıraktım bende

canım merhaba aynı sıkıntı bendede var. 4 kilo fazla çıkıyorum tartıda. 5 ayı geride bıraktım bende

Nasıl olur anlamış değilim.Bence acilen doktorunla görüş arkadaşım.yani ödemler indiyse böyle bir kilon olmaması gerek.bu işte mutlaka bir terslik var.ya diyetini tam yapmıyor aralarda belki birşeyler kaçırıyosundur farketmeden ya da hala ciddi ödemin olmalı.veya doktor bu işi beceremedi ki inşallah böyle değildir.çünkü sen de çok eziyet çektin.paylaştıklarını takip ediyordum biliyorsun.ben 15 gün sonra 3 ayı tamamlayacağım.alınan 4,5 litre ama yaklaşık 2,5 kilo yağ demekmiş.ameliyattan sonraki 3 hafta çok şiştim.neredeyse 9 kg ödem topladım ama sonra inmeye başladı.şimdi nerdeyse 7 kg vermişim.kilo çizelgem aşağıda zaten görünüyodur.hala dizlerimde ödem var ama ancak yarım kilo kadardır.kilonun ameliyat öncesine göre kesinlikle azalması gerekirdi.hem üzüldüm hem şaşırdım.lütfen doktorunla ciddi ciddi konuş.gerekirse ters yap biraz.açıklasın bu durumu bence.haberlerini bekliyorum canım.

cvp in icin tskler :)
lazer lipo yu arastiriyim ozaman ankarada.. peki son soru ödem, sadece o alinan yerlerdemi sislik oluyor, ödem oluyor.. yoksa vucuda oldugu gibi mi giriyor heryere ayaklara falan

lazer lipo da ankaradaki en iyi isim bence dr.Taner Bahar.sana da tavsiye ederim.istersen özelden mesajlaşırız benim adımı verirsiniz.kardeşim de doktor ve tam doğru ismi bulmuşuz.çok rahat bir operasyon geçirdim.hala kontrollerime gidiyorum.son derece ilgili,güler yüzlü ve canayakın.en önemlisi güven vermesi tabii.ödem meselesi ise alınan bölge ve etrafında oluyor.ama yerçekiminden dolayı ödem nerde olursa olsun ayaklarda şişiyor mutlaka.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

merhaba arkadaşlar...

alt baldır yani diz altından yağ aldıran var mı acaba benim için çok önemli.oramda kas değil yağ olduğunu varsayarak bilen birinden bilgi rica ediyorum.

Merhaba Sulzer

Ben ameliyat olalı yaklaşık 6 ay oldu. Basen ve karın bölgemden 2 lt yağ alındı. Ameliyata yanlış hatırlamıyorsam 62-63 kg ile girdim Şuan 56-57 kg arasındayım Yani düzenli olarak kilom azaldı Basen bölgem küçüldü. Şuanda 36-38 beden giyiyorum. Yeme içme konusuna gelince ise hiçbir kısıtlama yapmıyorum Hatta hayatımda ilk kez yediğim halde kilo almadığım bir dönemi yaşıyorum Tek yaptığım şey hergün düzenli olarak 6 km yürüyorum. Sonuç itibarıyla ben laserlipodan çok ama çok memnunum Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum

canım bir siteden bulduğum yazıyı aktarıyorum
Vaser, ultrasonik enerji teknolojisinden yararlanarak, ses dalgalarıyla, oluklu mil dizaynı ile yağ dokusunu parçalar ve özel kanal sistemiyle parçaladığı bu dokuyu emer. Bu işlem yapılırken, bağ dokuya, kan damarlarına ve sinirlere asla zarar verilmez. Özellikle acı vermemesi ve operasyon sonrası morarma yapmaması nedeniyle hastalar tarafından daha tercih edilen bir yöntemdir.Ameliyattan sonra morluk ve şişlik az olduğu için iyileşme süreci daha hızlı oluyor. Daha rafine bir işlem olduğu için kişiler ameliyattan sonra günlük yaşama daha kısa sürede dönüyor. Başka bir özelliği de 'ultraselektif', yani yağlı dokuyu çok iyi tanıyor olması. Bu özelliğinden dolayı daha yumuşak bir iyileşme sağlıyor.

Son derece güvenlidir. Bu operasyonun en önemli özelliği sinir, kan damarları ve bağ dokusundan oluşan çevre dokuya zarar vermemesi. Vücudun her bölgesine, hatta yüze bile uygulanabilen tıbbi komplikasyonu son derece nadir bir operasyondur. Lokal anestezi uygulandığından genel anesteziden doğabilecek riskler bulunmaz. Ultrason ile yağlar sıvılaştırıldığından homojen yağ alınması mümkün hale gelir. Çok ince kanüller ile çalışıldığı için dikiş gerektirmez, dolayısıyla dikiş izi olmaz. Ancak çalışılan bölgeye göre nokta büyüklüğünde bir iz kalabilir. Dokulara ve damarlara zarar vermeyen hassas kanüller ile çalışıldığında gelişim sonrası iyileşme hızlı ve zahmetsiz olur.

kısmen doğru,benim karın bölgemin heryerinden alında yağ mide tüm karın,hatta belimi biraz incelltti doktorum ve arka yanlarımdaki çıkıntıları aldı,sadece arkada morarma oldu, karın bölgemde toplam 5 yerde küçük deliğim var hiçbirinde morarma yok,operasyondan sonra arkadan sızıntı oldu galiba morluklarda o yüzden oldu,
ameliyattan sonra ben bayağı zayıf görünebilirsin belki ama,alınan yağlar yerini ödeme bırakacağı için hayalettiğin incelmeye kavuşurmusun bilmiyorum,beklentin ne kadar bunu iyi tahlil etmek lazım,bacaklarına da ödem iniyor mutlaka ve sen ayakta kalıp yoruldukçada ödemlerin artıyo ve geriliyorsun haberin olsun canım,ben istanbulda ameliyat oldum dünya iyisi ve süper başarılı dedikleri aynen çıkan bir doktorum var benim

uykum gelmiş galiba yazdıklarımı şimdi okudum ben bile nerdeyse anlayamadım kusura bakma canım daaha düzgün yazamadığım için ,hemen yatayım bariiii:):)

Oldun canim :) özelden fiyat bilgisi verebilirmisin? ve ayni gun eve gelebildinmi

COK sagol.. kesinlikle yardimci oldu bu yazi bana :) ben kesin lazer lipo yaptiracagim... allahin izniyle 8 hafta sonra ama kimde :) simdi bide supermen bir doktor bulayim ankara'da... bu arada lipo ile birlikte goguslerimide yaptiracagim insallah :)

peki fiyat olarak ne kadara patliyor lazer lipo? tahminen normal lipodan daha pahalidir

Ben de daha 2 gün önce lazer lipo yaptırdım. daha önce bir arkadaşım yaptırdı aynı doktora ve ben sadece fikir almak için gittim ve ikna oldum yaptırmaya. doktorum florance nightingale (kadıkoy)de yaptı. 177 boy 75 kiloyum. ama fazlalıklar boyuma rağmen beni oldukça iri gösteriyordu. basen bölgesi bacak iç kısmı bi de belin altındaki sırt bölgeme yaptırdım . Doktorum çizimleri yapınca ve resmimim çekince fark ettim. sağ basen soldan fazla, sol bel sağdan fazla ve orantısız. . tam 40 dk çizimle uğraştı ve bu işin % 80 'nin bu olduğunu söyledi.En önemlisi her kadının vucudunda bu orantısızlık oluyormus. ve lipo yaparken bunu dikkate almak ve ince çalışmak gerekiyor. ve bunun için de size tavsiyem vaka sayısı 300 üstünde olmalı yapan doktorun. çünkü bu işe yeni giren uygun fiyat veren hevesliler çok fazla, kobay olmamak lazım.. 6 bölge olmasına rağmen gece taburcu oldum. işlem 1.30 saat kadar sürdü. ama korseyle baktığımda eskiden gözüme çarpan girinti çıkıntılar daha hoş gelmeye başladı. tabi daha çok erken. 1 ay sonra net farkedersin dedi doktorum. ağrı mutlaka oluyor ama hareket ederken sağa sola dönerken sadece. o da geçecek tahminen ki ben ağrı kesici bile almıorum.. bunun yanında o bölgede kanlanma artışı olduğu için en büyük faydayı selülitler açısından görüyormuşsunuz ve belirgin azalma olacakmış. yani sonuçta şu an için memnunum. ve kendime yatırım yaptıgım icin mutluyum.

Selam , bende bir süredir lazer lipoizi araştırıyorum, Etilerde bir dr. ile görüştüğümde 1-2 saatte tamamlanan ve oprasyon sonrası 2 gun sonra iş hayayatına dönebleceğiniz kolaylıkta bir sistem dedi. Fakat bu smarlipo yada vazer lipo aynı şeymi? basen ve yan bölgelerimden yaptırmayı düşünüyorum bende , sizin tavsiye ettiğiniz dr.lar var ise tavsiyelerinizide dinlemek isterim benm araştırdığım dr Alper tuncel...

Geçmiş olsun , Bende aynı bölgeler için yaptırmayı düşünüyorum . Dr 'unun adını verirsen bende bir görüşme yapmak isterim fiyat da belrtebilir misin?

Geçmiş olsun , Bende aynı bölgeler için yaptırmayı düşünüyorum . Dr 'unun adını verirsen bende bir görüşme yapmak isterim fiyat da belrtebilir misin?

hakan öcsel doktorum. yeri trendplast, caddebostan da.. hersey korse fln dahil yaklaşık 4 bin lira.. kesinlikle tavsiye ediyorum, çok iyi ve beyfendi bir insan..

Oldun canim :) özelden fiyat bilgisi verebilirmisin? ve ayni gun eve gelebildinmi

ameliyat günü (perşembe)işten çıktım eve gidip duş aldım akşam 19:30 da başladı.yaklaşık 2 saat sürdü.geceyi hastanede geçirdim.cuma sabah 9 da taburcu oldum.yani aslında sabah olsam akşama çıkardım ama kardeşim yanımda olsun gündüz çalışıyor diye gece istedim.pazartesi sabah da işe geldim ama işim rahat.oturarak çalışıyorum.çok zorlanmadım.fiyatı özelden de verebilirim ama ortalama 5.000-7.000 TL arası.

Sanırım bu bilgileri vermemde bir sakınca yoktur.varsa şimdiden kusura bakmasın adminlerimiz.Ankara da yaptırmak isteyenler için doktorumun adı Op.Dr.Taner Bahar.internette adresi,telefonu ve sitesi var.tunalı caddesinde aynı katta muayenehanesi ve bir güzellik salonu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…