Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beden küçüldü evet bariz fark var.Ama sorun vücudun ağırlaşmış olması ve bu ağırlığın nerelerde oluştuğu belli değil.diyetisyene bile gitmeyi bıraktım çünkü gerçekten hiç bir kilo verme sonucu alamadım.hatta birkaş yüz gram almışım bile.doktorum normaldir ilerde verirsin diyor.

Benimde 5 ay oldu.senle konuşmuştuk sende 2 hafta falan önce oldum bende.bu süreci çok iyi değerlendirdim.rejim, diyetisyen , spor yürüyüş, bolca su vs.vs.ben 1.56 74 kilo girdim.80 kiloya çıktım fakat 2 kilo verdim ameliyat sonrası.Fakat ne yaptırsam ne ettiysem olmadı.şuan 78 kiloyum ve gram kilo veremiyorum 5 aydır.çevremdekiler çabama şaşırıyorlar.tamam alınan yağdan sebep vücudum baya şekillendi fakat vucuduma sonradan eklenen bu fazladan 7,8 kilo nerden geldi anlamadım.ödemlerimde kalmadı.okadar tahliller kontroller yapıldı ama doktorlar bir türlü sebebini bulamadılar.su bile içsen yapıyor diyorlar tamam.en sonki diyetisyenimi de bıraktım gitmeyi.çünkü gram sonuç alamıyorum.doktorum şaşırıyor ama düzelirsin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.ben 2.kez olacaktım karnım için.ama düzelmeden tövbe.demek bi daha olsak 90 kiloyu bulucam.ne yapacağımı bilmiyorum şaşırmış durumdayım.sizleri okudukçada biraz moralim bozulmuyor değil.doktorlar bile çaresini bulamıyorlarsa demekki bizimkisi umutsuz vaka:)))napalım bir kaç daha beklicez.sonra tekrar doktor doktor gezmeye devam.illa bu işi bilen birine denk geliriz.Umarım...

senin durumun gerçekten talihsizlik olmuş ama en azından incelme görülüyor diyorsun.
peki hiç böbrek fonksiyonlarına yada troid hormonlarına ve insülün direncine baktılar mI? bunlar hem ödem tutar hem kilo vermeyi zorlaştırır, başıma geldiği için biliyorum..
Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür.

Teşekkürler ilgine.Baktırttım ama tekrar baktırtmayı düşünüyorum.İyi bir doktor bulmam lazım anlaşılan.Ne yazıkki hepsi anlamıyor bu işden.

Selam forum kk uyeleri ,cogu zamandir okuyordum bu forumdaki yazilari ve uye oldum bugun,

Ben yurtdisindan katiliyorum turkiyde ameliyat olmak istiyorum birkac vucut bolgesinden lipo yaptirmak icin ,acaba kaliteli isini ciidiye alan bir doktor ve sirf yurtdisindan geliyoruz diye farkli fiyat soylemiyce bir doktor taniyormusunuz ? cevaplarsaniz sevinirim

Çok güzel gelişmeler yaşamışsın. Bence bu gidişle hedefine ulaşırsın. Acaba doktorun kim? Ne kadar ücret ödedin?

size şöyle söyliyim alt beden ile üst beden orantısızlığı sıkça görülen bir durum, fakat benimki inanılmazdı: üst beden 38, alt beden 46 şimdiye gelirsek üst yine 38 alt 40 oldu... aradaki uçurum kapandı Allah a şükür,,
3 gün önce son kontrolüme gittim doktorum biraz derinde bollaşma var dedi,, ama daha 5 ay olmuş 1 yıl içinde toparlanır dedi tabi ben bir taraftan da rejim yaptığım için dericiğim sıkılaşma konusunda hızıma yetişemiyor:) sonuç olarak doktorumdan memnunum 5 bin tl idi benimki, bursa da oldum istersen özelden yazarım ..

senin durumun gerçekten şaşırtıcı.. bugüne kadar benim bildiğim alınan kalori yakılan kaloriden azsa zayıflama gerçekleşir..tuhaf yani neyse bakalım ümidini kırma 1 yılını tamamla.. bende senin gibi 80 e çıkmıştım fakat görüntü olarak 10 kilo vermiş gibiydim.. ve önemli olan nasıl göründüğün..

bende teknik olarak öyle düşünüyorum.ama bende zayıflama ne yazıkki başlamadı.bakalım biraz daha zamana bırakıcam.ama aksine kilo almama rağmen herkes nasıl bir rejim yapıpda böyle inceldiğimi soruyor ve şaşırıyor.bu arada bende 5000 liraya oldum ameliyatımı ve 5 saat sürmüştü.

nerede ameliyat oldun?

ankara da Dr.Taner Bahar

yaptırdınız mı ? sonuç nasıl oldu ?

Arkadaşlar 1 ay oldum liposuction yaptıralı.Yanlar gayet iyi,bel oyuntum ortaya çıktı ama göbek bölgesi hala yağlı.Bu normal mi yoksa böyle kalır mı sizce?yaptıranların yorumları çok önemli benim için.Dr a kontrole gidicem.En azından bir ön bilgim olsun durumun normal olup olmadığı hakında.

walla ben nisanda yaptırdım.. aynı durum söz konusu 4. ayımdayım ama göbeğim hala yağlı çok mutlu değilim sonuçtan..1,5lt aldılar keşke 2 lt alsalardı..
haa şöyle bi durum var tabiki eskiye göre çok farklı çok çok daha az ama beklentim daha başarılı bir sonuçtu..

Arkadaslar memnuniyet ve memnuniyetsizliginizi yazarken sakincasi yoksa dr ismide yazarsaniz ben ve benim gibi operasyona girecek olanlara isik tutmus olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…