Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar güzel bence üst kısmını düşünme belliki verebilen bi yapın var biraz çalışınca oda gider.benim durumumuda söyleyim bende yavaş yavaş kilo vermeye başladım .incelme daha farklı tabi incelmem kilo vermeme göre çok iyi gidiyo.bende boş durmuyorum tabi.incelmem oldukca ben daha çok motive oluyorum.kiloya takılmıyorum çok fazla .tabikı çok kilo vermem gerekiyo ama tekrar hızlı kilo verme çabasında degilim.yavaş ve bidaha almayacağım şekilde vermek istiyorum açıkcası.zaman alıcak ama deger .şimdi hem diyetisyene hemde yüzmeye gidiyorum.bakalım şimdi daha çok sıktım kendimi.sonuçları tekrar paylaşıcam .

Sevgili Sulzer senin adına sevindim.Umarım bundan sonra hem incelme hem de kilo kaybı olur.Ben kolay kilo verenlerden değilim malesef.Aksine çok yavaş bir metabolizmam ve çoook dirençli bir vucudum var.Zayıflamak için Spor yapsam kalınlaşıyorum yani o derece.Kardeşim doktor olduğu için yıllarca bana diyet spor yaptırdı.ama baktı ki olmuyor sonunda o da kabul etti bu operasyonu.Hiç çok şişman olmadım ama hep normalin üzerinde kilolu oldum.lazer lipoliz aslında tetikliyor kilo vermeyi en azından motivasyon oluyor.Bakalım gelecek günler bize ne gösterecek.Sen daha gençsin benden ve iyi ki şimdiden yaptırdın.Mesela ömrümde mini giymedim ben bu bacakların yüzünden 40 ımdan sonra da içimden gelmiyor giymek.Ama normal bir kot giydiğimde bile mutlu oluyorum artık.Sağlık da önemli tabi ama bir kıyafeti giyince insan görüntüsünden memnun olmak istiyor.Mankenlikte gözüm yok yani:)) kendimle ve kıyafetlerimle barışık olayım,oramdan buramdan etler fırtmasın yeter.:)))Birazda beklentimi düşük tutmayı öğrendim artık sanırım.Seninde iyi haberlerini bekliyorum.

bende liposuction ameliyatı oldum bacak ve basen bölgem için, sonraki dönemde doktorun önerdiği diyet çok önemli. ben ilk sonuçtan memnun kaldım ve diyete devam etmediğim için biraz pişmanım

özellikle önceki yıllarda bu konuya cevap veren arkadaşlara bi sorum olacak. Liposuction yapıldığı zamanlarda çok memnun olduğunu yazanlar daha sonra hiç bir şey yazmamış acaba 1 ya da 2 yıl sonraki durumlarının nasıl olduğunu çok merak ediyorum

arkadaslar bende oldum ama pismanim resmen sezeryan acisiyla ayni seyleri hissediyorum su an olali 3 gun oldu resmen zorla kalkiyorum yerimden..belim hic yok su an korse olmasina ragmen bakalim sonuclari cok merak ediyorumm..bu kadar aciya ve verdigin onca oaraya degicekmi bakalim.

Merhaba bayanlar;
Benim göbek ve bel çevrem ile kalça ve basenlerimde fazlalıklar mevcut...

Göbek ve bel çevremi zaman zaman inceltebilsem de basenlerim yıllardır olduğu yerde. Hatta bu aralar sigarayı bıraktıgım için durmadan yiyorum ve yediklerim basenlerde yağ oluşturuyor.

Bir süredir araştırma yapıyorum. Liposhaping ile lipo lazer arasında ikilemde kaldım.
Bir iki gün içinde karar vermem ve uygun maliyetle iyi bir doktor ile bunu yaptırmam gerekiyor...

Öncelikle hangi yöntemi önerirsiniz ve İstanbulda önerebileceğiniz uygun maliyetli bir doktor ya da hastane var mı?

Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba,

Lazerlipoliz ile ilgili o kadar çok başlık ve yazı okudumki artık kimin ne yazdığını tam olarak hatırlayamıyorum. Mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj da atamıyorum. Daha önce belki çok kez sorulmuştur size ve cevaplamışsınızdır ama ameliyatı hangi doktora yaptırdığınızı yazabilir misiniz?

Semih Gök.benim doktorum ve çok memnun kaldım çok ilgili.

çok geçmiş olsun.bende çokokudumbu yazıları.hep şeyler.ve sonunda oldum.ama ameliyat sonrası öldüm.2 hafta yattım.benim baya zor oldu.4 ay bitti ve çok farkettim.tek sorunum ameliyat sonrası kilo aldım ve veremedim.veremiyorumda.diyetisyeni bile bıraktım artık.kimse çözümünü bulamıyor.ama inceldinmi dersen;görenler şok oluyor.bizede rejim formülünü ver diyorlar.halbuki 10kilo fazlamvar.

10 kilo fazlam var diyorsunuz... lazer lipodan sonra mı aldınız kiloları?

Semih Gök.benim doktorum ve çok memnun kaldım çok ilgili.

Sizinki liposuction dı ama galiba?

Bir de özellikle kalcasından, basenlerinden yada bacaklarından liposuction ya da lipoliz yapan arkadaslar selulit ve catlaklarında artma ya da azalma oldu mu bilgi verebilirler mi?

kizlar ben vaser liposuction olali bugun tam 8 gun hala agrilar devam..ama azalma var tabiki birde korse olayi cok kotu..etek giyiyorum durmadan.. farkvarmi derseniz belim hic kalmamis ama bacaklarim hala kalin benden 3 kilo yag alinmis ama sanki daha hantallastim..birde korseden dolayi kambur gibi geziyorum. bu arada este worldde oldum. bagaya pahali ama cok inandim ..bakalim hala pantolonlarim olmuyor ya

10 kilo fazlam var diyorsunuz... lazer lipodan sonra mı aldınız kiloları?

evet kesinlikle.74 ile girdim ameliyata 80 ile çıktım.şuan 78 üstündeyim ve hiçbir zayıflama belirtisi yok.birde benden 5 litre yani 3.5 kilo kadar yağ alındı.şişlerimde gitti evet inceldim.bu gözle bakarsan tamam.ama kilolar kaldı.

benim ameliyatımın üzerinden tam 4.5 ay gecti. bel ve basen iç bacak uyluk kısımlarından 3 lt yağ alınmıstı... en büyük sorunum basenim yaklaşık 12 cm inceldi..vücudum çok şekillendi ki benim vücudum o kadar biçimsizdi bana 28 yanımdan sonra aynalara bakıp bakıp mutlululktan uçuyorum resmen..
sürecimi şöyle anlatayım..2012 yılını kendime yatırım yılı ilan ettim öncelikle.. 1.67 boy ve 78.8 kg ile 1 ocakta başladım 21 ocak 75 kg idim ve bu kg ile ameliyata girdim..ameliyattan 2 hafta sonra tartıldığımda yine 75 kg idim..ve aşırı ödemliydim..şu an zaman akıp geçti ve ben şimdi 66,6 kg oldum..
dediğim gibi kendime 1 yıl süre vermiştim hedefim 58 kg olmak ve bunu da aralığa kadar başarıcağımı tahmin ediyorum.. Allah herkese nasip etsin.. ve Allah çözümsüz dert vermesin...

Ameliyatınızdan ne kadar süre geçti şu an hatırlayamadım ama doktorunuzla görüşün. Ben de lazerlipo düşünüyorum ama bunları duyunca inanın korkuyorum sonuçta incelmek için yapılan bir ameliyatta neden insanın 10 kilo fazlası çıkar ki? Belkide hala ödeminiz vardır. Bilemedim şimdi beden küçüldümü peki?

12 kilo çok güzel tebrik ederim. Ameliyattan sonra çatlaklarınızda ve selulitlerinizde azalma ya da artma oldu mu?

selam benım ozellikle bacaklarımın arka kısımlarında kotu portakal kabugu goruntusu var resmen ınıslı cıkıslı korkunc dıyebılırım spor yapıyorum ama bacaklarda ve gobekte hıcbır degısme yok alınan yerler sarkma yapmıyor mu ve korrse 24 ssat gıyılmek zorunda mı cok kılolu ınsanlarda sonuc nasıl resım yollaman mumkun mu ozelden cok tesekkurler acıl sıfalar

Çok güzel gelişmeler yaşamışsın. Bence bu gidişle hedefine ulaşırsın. Acaba doktorun kim? Ne kadar ücret ödedin?

bende lipo yaptırmak istiyorum.fiyatı nekadar

kizlar bugun tam 2. haftamdayim valla simdiki durumumdan bile memnunum yanlar hic yok yalniz bu sertlikler ne zaman gecer odem degilde sert sert etim bu nedendir ebrucum ben coklu lipoya 8000 verdim este world etiler de oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…