Ayın 11 inde 3 ayım bitti.İlgilenenler ve takip edenler için son kontrolümü ve durumumu yazıyorum:) 3 ay önce iç dış bacak basen diz içi yaklaşık 2.5 kg yağ alındı.lazer lipolizle.kilo vermem devam ediyor.toplamda 7 kg vermişim:)))))) doktorum 3 ay daha incelme devam eder dedi.kıyafetlerimin hepsi bol geliyor ama ben bu sefer de üst kısmıma taktım kafayı.sanki alt çok incelmişte üstüm kalınmış gibi geliyor.aslında gibi gelmiyor aynen öyle.eskiden üst beden 40 alt beden 40-42 civarıydı.şimdi üst 40 kaldı alt 38 oldu.e daha da incelekse benim üstümü eritmem gerek bi şekilde.bu yüzden diyete devam ediyorum ve spora başladım.diz içlerimde biraz ödem var.hala batma ve hafif bölgesel bazen noktasal uyuşukluk hissediyorum.bir de bacak içlerimden alınan yağdan sonra bir gevşeme var.onun toparlanması 6-9 ayı alıyormuş.herşey gayet normal dedi doktorum:))bilgilerinize..
Sevgili Sulzer senin adına sevindim.Umarım bundan sonra hem incelme hem de kilo kaybı olur.Ben kolay kilo verenlerden değilim malesef.Aksine çok yavaş bir metabolizmam ve çoook dirençli bir vucudum var.Zayıflamak için Spor yapsam kalınlaşıyorum yani o derece.Kardeşim doktor olduğu için yıllarca bana diyet spor yaptırdı.ama baktı ki olmuyor sonunda o da kabul etti bu operasyonu.Hiç çok şişman olmadım ama hep normalin üzerinde kilolu oldum.lazer lipoliz aslında tetikliyor kilo vermeyi en azından motivasyon oluyor.Bakalım gelecek günler bize ne gösterecek.Sen daha gençsin benden ve iyi ki şimdiden yaptırdın.Mesela ömrümde mini giymedim ben bu bacakların yüzünden 40 ımdan sonra da içimden gelmiyor giymek.Ama normal bir kot giydiğimde bile mutlu oluyorum artık.Sağlık da önemli tabi ama bir kıyafeti giyince insan görüntüsünden memnun olmak istiyor.Mankenlikte gözüm yok yani:)) kendimle ve kıyafetlerimle barışık olayım,oramdan buramdan etler fırtmasın yeter.:)))Birazda beklentimi düşük tutmayı öğrendim artık sanırım.Seninde iyi haberlerini bekliyorum.
Merhaba,
Lazerlipoliz ile ilgili o kadar çok başlık ve yazı okudumki artık kimin ne yazdığını tam olarak hatırlayamıyorum. Mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj da atamıyorum. Daha önce belki çok kez sorulmuştur size ve cevaplamışsınızdır ama ameliyatı hangi doktora yaptırdığınızı yazabilir misiniz?
arkadaslar bende oldum ama pismanim resmen sezeryan acisiyla ayni seyleri hissediyorum su an olali 3 gun oldu resmen zorla kalkiyorum yerimden..belim hic yok su an korse olmasina ragmen bakalim sonuclari cok merak ediyorumm..bu kadar aciya ve verdigin onca oaraya degicekmi bakalim.
çok geçmiş olsun.bende çokokudumbu yazıları.hep şeyler.ve sonunda oldum.ama ameliyat sonrası öldüm.2 hafta yattım.benim baya zor oldu.4 ay bitti ve çok farkettim.tek sorunum ameliyat sonrası kilo aldım ve veremedim.veremiyorumda.diyetisyeni bile bıraktım artık.kimse çözümünü bulamıyor.ama inceldinmi dersen;görenler şok oluyor.bizede rejim formülünü ver diyorlar.halbuki 10kilo fazlamvar.
Semih Gök.benim doktorum ve çok memnun kaldım çok ilgili.
10 kilo fazlam var diyorsunuz... lazer lipodan sonra mı aldınız kiloları?
evet kesinlikle.74 ile girdim ameliyata 80 ile çıktım.şuan 78 üstündeyim ve hiçbir zayıflama belirtisi yok.birde benden 5 litre yani 3.5 kilo kadar yağ alındı.şişlerimde gitti evet inceldim.bu gözle bakarsan tamam.ama kilolar kaldı.
benim ameliyatımın üzerinden tam 4.5 ay gecti. bel ve basen iç bacak uyluk kısımlarından 3 lt yağ alınmıstı... en büyük sorunum basenim yaklaşık 12 cm inceldi..vücudum çok şekillendi ki benim vücudum o kadar biçimsizdi bana 28 yanımdan sonra aynalara bakıp bakıp mutlululktan uçuyorum resmen..
sürecimi şöyle anlatayım..2012 yılını kendime yatırım yılı ilan ettim öncelikle.. 1.67 boy ve 78.8 kg ile 1 ocakta başladım 21 ocak 75 kg idim ve bu kg ile ameliyata girdim..ameliyattan 2 hafta sonra tartıldığımda yine 75 kg idim..ve aşırı ödemliydim..şu an zaman akıp geçti ve ben şimdi 66,6 kg oldum..
dediğim gibi kendime 1 yıl süre vermiştim hedefim 58 kg olmak ve bunu da aralığa kadar başarıcağımı tahmin ediyorum.. Allah herkese nasip etsin.. ve Allah çözümsüz dert vermesin...
Ben 4 ay önce yaptırdım, neden burada bu kadar kötü yazıldığını bilmiyorum. Sonuç mükemmel, selülitlerim bile azaldı. Zannederim doktorla alakalı bir durum. Ağrım hiç olmadı, 2 gün sonra işe gidebildim. İlk 1 ay şişliklerim oldu. Şu anda tam 4. aydayım 2 beden küçüldüm diyebilirim. Eski bütün kıyafetlerim bol geliyor. Çok mutluyum. Liposuction'un eski yapılan yöntemini değil ama bu lazerle yapılanını kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi yerleri tercih edin derim, sonucu isteyenlere fotoğraf atabilirim :)
benim ameliyatımın üzerinden tam 4.5 ay gecti. bel ve basen iç bacak uyluk kısımlarından 3 lt yağ alınmıstı... en büyük sorunum basenim yaklaşık 12 cm inceldi..vücudum çok şekillendi ki benim vücudum o kadar biçimsizdi bana 28 yanımdan sonra aynalara bakıp bakıp mutlululktan uçuyorum resmen..
sürecimi şöyle anlatayım..2012 yılını kendime yatırım yılı ilan ettim öncelikle.. 1.67 boy ve 78.8 kg ile 1 ocakta başladım 21 ocak 75 kg idim ve bu kg ile ameliyata girdim..ameliyattan 2 hafta sonra tartıldığımda yine 75 kg idim..ve aşırı ödemliydim..şu an zaman akıp geçti ve ben şimdi 66,6 kg oldum..
dediğim gibi kendime 1 yıl süre vermiştim hedefim 58 kg olmak ve bunu da aralığa kadar başarıcağımı tahmin ediyorum.. Allah herkese nasip etsin.. ve Allah çözümsüz dert vermesin...
bende lipo yaptırmak istiyorum.fiyatı nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?