- Konu Sahibi tafi
-
- #1.221
Arkadaşlar bende 1.5 ay önce liposuction yaptırdım ve alınan yağları düz olan popoma eklettim.Karın,bel,baldır ve diz arkasından alınan toplam yağım 500 cc miş.120 cc bir tarafa,120 cc de popomun diğer tarafına koydular,sanırım 2 ay sonra filanda yani iyice şekil aldıktan sonra diğer yağlar popoya enjekte edilecek.Ben sadece popo için liposuction yaptırdım.Operasyon 2.5 saat sürdü.Yaklaşık 15 gün filan varis çorabı giydim.Bu arada inanılmaz morluklar vardı yağ alınan yerlerimdemorluklar ve ödem için arnica diye bir jel önerdi dr.um onu kullandım ve gerçekten kısa zamanda morluklar geçti.Ama yağ alınan yerlerden çok küçük kesiler açıldı ve onlar hala duruyor tabi sanırım da uzun zaman alacak geçmesi.Liposuction kim ne derse desin kolay bir işlem değil. 1 ay gibi bir zamanda ancak eski halinize dönebiliyorsunuz.Sonuca gelince şimdiden bile popom çok güzel oldu:)))dolgun duruyor ama tam istediğim gibi olması sakladığımız yağları koyduktan sonra olacak.Birde yağ alınan yerlerde özellikle benim göbeğimde hala tam olarak his yok kızlar.İlk günler hiç yoktu şimdi yavaş yavaş yerine geliyor diyebilirim.Liposuction ile yağ alınan yerde tekrar yağ olması imkansız gibi bir şey:)yani kilo alırsanız yağ farklı bölgelere gidiyor.Maliyetine gelince Türkiye'nin tanınmış ünlü bir kliniği olduğu halde ben çok uygun fiyata yaptırdım:))Maaşla çalışan biri olduğumu ve öyle çok paralar vermeyeceğimi anlatınca çok yardı oldular.Şu ana kadar duyduğum fiyatların yarısından bile az diyebilirim.Allah razı olsun dr.umdan.KK da yeni olduğum için fiyat ve dr.adı yazmamın bir sakıncası olur diye yazmıyorum.Çok iyi araştırın bunlar çok ciddi konular,dr.çok önemli.
walla ben nisanda yaptırdım.. aynı durum söz konusu 4. ayımdayım ama göbeğim hala yağlı çok mutlu değilim sonuçtan..1,5lt aldılar keşke 2 lt alsalardı..
haa şöyle bi durum var tabiki eskiye göre çok farklı çok çok daha az ama beklentim daha başarılı bir sonuçtu..
Arkadaşlar 1 ay oldum liposuction yaptıralı.Yanlar gayet iyi,bel oyuntum ortaya çıktı ama göbek bölgesi hala yağlı.Bu normal mi yoksa böyle kalır mı sizce?yaptıranların yorumları çok önemli benim için.Dr a kontrole gidicem.En azından bir ön bilgim olsun durumun normal olup olmadığı hakında.
Sulzer kafamı şişirmedin tabi ki.Tecrubelerini paylaştığın için teşekkür ederim bilakis.Ben çok kilolu değildim ama bel ve göbeğimde kilomla hakikaten çok orantısısz yağ birikmesi vardı,genetik yapımdan dolayı.Ameliyata girdiğim kilodayım şu an.Ne almış ne vermişim.Toplam 2 lt yağ alındığını söyledi dr.Yanlarda hiç yağ bırakmadım demişti operasyondan önce.Ancak korseyi çıkarma zamanım geldi ve ben şimdi orta bölgede hala eskisinden az olmakla beraber kalın bir yağ tabakası olduğunu görüyorum.Pantalonlarımda göbeğim yine az da olsa çıkıyor.Beklentim bu değildi açıkçası.Tamam 60 cm olmasın belim ama en azından 5-10 cm arası değişme umud ediyordum.Bel çevremi ölçtüm,görüntü düzelmesine ragmen şaşırtıcı bir şekilde ameliyat öncesiyle aynı çıktı sonuç.Şaşkınım açıkçası
Şimdi nnasıl oldun varmı fark.Bu arada bende 1 kilo daha almışım hepden moralim bozuldu.Ameliyata girdiğim kilodan bile 3 kilo fazlayım ve 3 kilodan fazla alınmıştı.
Sulzer kafamı şişirmedin tabi ki.Tecrubelerini paylaştığın için teşekkür ederim bilakis.Ben çok kilolu değildim ama bel ve göbeğimde kilomla hakikaten çok orantısısz yağ birikmesi vardı,genetik yapımdan dolayı.Ameliyata girdiğim kilodayım şu an.Ne almış ne vermişim.Toplam 2 lt yağ alındığını söyledi dr.Yanlarda hiç yağ bırakmadım demişti operasyondan önce.Ancak korseyi çıkarma zamanım geldi ve ben şimdi orta bölgede hala eskisinden az olmakla beraber kalın bir yağ tabakası olduğunu görüyorum.Pantalonlarımda göbeğim yine az da olsa çıkıyor.Beklentim bu değildi açıkçası.Tamam 60 cm olmasın belim ama en azından 5-10 cm arası değişme umud ediyordum.Bel çevremi ölçtüm,görüntü düzelmesine ragmen şaşırtıcı bir şekilde ameliyat öncesiyle aynı çıktı sonuç.Şaşkınım açıkçası.
Canım benim merhaba :) kaşıntı çok çok normal tabiki olacak. lazerlipoliz içerdeki dokuyu yaktığı için yaralar iyileşiyor ve kaşıntı oluyor.Merak etme geçecek.4 ay sonra tam sonucu göreceksin .kaşıntı yakında geçer.merhaba rosenoire. sana bşr sorum olacak... lazer lipoliz olduktan sonra ödem olan bölgelerinde senin de kaşıntın oldu mu?? benim tam bir buçuk ay oldu... hemen hemen 3 haftadır falan deli gibi kaşınıyorum....
2.ayımın dolmasına birkaç gün kaldı ve benim göbeğim olduğu gibi duruyor.Ameliyat öncesine göre tek farkım yanlarımın daha az olması.Dr a kontole gittiğimde hala ödem olduğunu söyledi ama neden yanlarda ödem nedeniyle şişlik yok o zaman?bariz yağ tabakası duruyor.Gittiğim merkeze durumumdan memnun olmadığımı söyleyeceğim.Bakalım bana yardımcı olacaklar mı? Eğer olmazlarsa maalesef isimlerini burdan paylaşacağım ve kimseye oraya gitmemelerini tavsiye edeceğim.Az para da değil arkadaşlar 5000 lira ödedim ve sonuç bu olmamalıydı.Çok üzgünüm
bu arada 2 kilo kadar da vermişim 2 ayda. büyük ihtimalle aynı yerde yaptırmış olabiliriz. sen lazer lipoliz mi yaptırmıştın liposuction mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?