- Konu Sahibi tafi
-
- #1.161
Ben de daha 2 gün önce lazer lipo yaptırdım. daha önce bir arkadaşım yaptırdı aynı doktora ve ben sadece fikir almak için gittim ve ikna oldum yaptırmaya. doktorum florance nightingale (kadıkoy)de yaptı. 177 boy 75 kiloyum. ama fazlalıklar boyuma rağmen beni oldukça iri gösteriyordu. basen bölgesi bacak iç kısmı bi de belin altındaki sırt bölgeme yaptırdım . Doktorum çizimleri yapınca ve resmimim çekince fark ettim. sağ basen soldan fazla, sol bel sağdan fazla ve orantısız. . tam 40 dk çizimle uğraştı ve bu işin % 80 'nin bu olduğunu söyledi.En önemlisi her kadının vucudunda bu orantısızlık oluyormus. ve lipo yaparken bunu dikkate almak ve ince çalışmak gerekiyor. ve bunun için de size tavsiyem vaka sayısı 300 üstünde olmalı yapan doktorun. çünkü bu işe yeni giren uygun fiyat veren hevesliler çok fazla, kobay olmamak lazım.. 6 bölge olmasına rağmen gece taburcu oldum. işlem 1.30 saat kadar sürdü. ama korseyle baktığımda eskiden gözüme çarpan girinti çıkıntılar daha hoş gelmeye başladı. tabi daha çok erken. 1 ay sonra net farkedersin dedi doktorum. ağrı mutlaka oluyor ama hareket ederken sağa sola dönerken sadece. o da geçecek tahminen ki ben ağrı kesici bile almıorum.. bunun yanında o bölgede kanlanma artışı olduğu için en büyük faydayı selülitler açısından görüyormuşsunuz ve belirgin azalma olacakmış. yani sonuçta şu an için memnunum. ve kendime yatırım yaptıgım icin mutluyum.
Nasıl olur anlamış değilim.Bence acilen doktorunla görüş arkadaşım.yani ödemler indiyse böyle bir kilon olmaması gerek.bu işte mutlaka bir terslik var.ya diyetini tam yapmıyor aralarda belki birşeyler kaçırıyosundur farketmeden ya da hala ciddi ödemin olmalı.veya doktor bu işi beceremedi ki inşallah böyle değildir.çünkü sen de çok eziyet çektin.paylaştıklarını takip ediyordum biliyorsun.ben 15 gün sonra 3 ayı tamamlayacağım.alınan 4,5 litre ama yaklaşık 2,5 kilo yağ demekmiş.ameliyattan sonraki 3 hafta çok şiştim.neredeyse 9 kg ödem topladım ama sonra inmeye başladı.şimdi nerdeyse 7 kg vermişim.kilo çizelgem aşağıda zaten görünüyodur.hala dizlerimde ödem var ama ancak yarım kilo kadardır.kilonun ameliyat öncesine göre kesinlikle azalması gerekirdi.hem üzüldüm hem şaşırdım.lütfen doktorunla ciddi ciddi konuş.gerekirse ters yap biraz.açıklasın bu durumu bence.haberlerini bekliyorum canım.
Sanırım bu bilgileri vermemde bir sakınca yoktur.varsa şimdiden kusura bakmasın adminlerimiz.Ankara da yaptırmak isteyenler için doktorumun adı Op.Dr.Taner Bahar.internette adresi,telefonu ve sitesi var.tunalı caddesinde aynı katta muayenehanesi ve bir güzellik salonu var.
selam hanımlar.
ben de tam bir hafta önce lazer lipoliz oldum.kısaca şöyle anlatayım benim meme revizyonu vardı onu yaptırmayı düşünüyordum narkoz almışkan bel ve karın bölgemden de lipoliz olmaya karar verdim.ve böylece 20 nisan günü ataşehirde özel bir hastanede ikisini birden yaklaşık 3 saatlik bir operasyonla allahın izni ile tamamladım.benim bel karın ve son an doktorumum torpili ile bacak içleri olmak üzere lipoliz oldum.ne kadar yağ çıktığını sormadım.kontrola gidince dr. soracağım.ameliyattan çıkınca çok fena bir üşüme hissettim.sonra biraz ağrı.ama ilk 3 gün baya zor geçti.bu ameliyat tahminimden daha zor imiş.çünkü öncesi meme amel. geçirmiştim ona nazaran baya zor bir ameliayat.oldu da bitti de kurtuldum diye bi şey yok.ilk 3 gün çok zor ve ağrılı,uyku zor oluyor ve de vucüdünüzu korse takılmış halde kendinize geliyorsunuz tuvalet olayı zor oluyor.hayata dönmeniz en az 1 haftayı buluyor.ama ben 4 gün sonra işe başlamak zorunda kaldım malesef( kimseye olduğumu söylemedim.geldiğimde kimsede bendeki değişikliği anlamadı.
bacaklarım kütük gibi şiş,belim de sanki kesilmişte dikilmiş gibi.hayata dönmeye çalışıyorum kısaca...
şimdilik ne pişmanım diyebilirim ne de memnunum..bakalım zaman gösterecek....inşallah çektiğim bu sıkıntıya değer diye düşünüyorum.
doktorum bitki karışımı çay verdi ödem için onu içiyorum.haa bu arada kesinlikle normal kilonuzun fazlasında oluyorsunuz ama moralinizi bozmayın zamanla iniliyormuş.ben nerde ise bazen 5 kilo hala fazlalık çıkıyo özellile akşam yorgun düştüğümde tartıda öyle oluyorum.
kısaca şimdilik böyle .daha sonra gelişmeleri yazacağım...
Selam , bende bir süredir lazer lipoizi araştırıyorum, Etilerde bir dr. ile görüştüğümde 1-2 saatte tamamlanan ve oprasyon sonrası 2 gun sonra iş hayayatına dönebleceğiniz kolaylıkta bir sistem dedi. Fakat bu smarlipo yada vazer lipo aynı şeymi? basen ve yan bölgelerimden yaptırmayı düşünüyorum bende , sizin tavsiye ettiğiniz dr.lar var ise tavsiyelerinizide dinlemek isterim benm araştırdığım dr Alper tuncel...
ben bir kac kere yanindan gectim yanilmiyorsam.. dun gece mail yazdim.. daha cevap gelmedi..
Canim anladigim kadariyla cok kolay gecmis... peki ameliyati nerde oldun? klinikmi özel bir hastanemi?
tüm bunları ne kadara yaptırdın canım
Merhaba,bana odem giderici cayinizi yazrmisiniz cok memnun olurum.bende dizden asagi ve diz ic ve dislarimda dahil backlarimin heryerinden yag aldirdim 15gun oldu ayakta cok kalinca ozellikle bileklerim sisiyor.emboli corabi giyiyorum ve ayaktayken corabi. Genisledigini hissediyorum.bu sisliklr ne kadar surer sizce?yardimci olursaniz sevinirim.
yaptıran arkadaslar fıyat ve dr adlarını yazın benım mıde ve göbek sadece 3ay oldu dogum yapalı suan yaparlarmı emzırme dönemımı etkılermı bılmıyorum bılen arkadaslar cvp yazsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?