Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yukardaki yanlış oldu.pardon:))))tekrar yazıyorum....geçmiş olsun arkadaşım.zor günler bunlar ama güzel olacak merak etme:)

selam hanımlar.
ben de tam bir hafta önce lazer lipoliz oldum.kısaca şöyle anlatayım benim meme revizyonu vardı onu yaptırmayı düşünüyordum narkoz almışkan bel ve karın bölgemden de lipoliz olmaya karar verdim.ve böylece 20 nisan günü ataşehirde özel bir hastanede ikisini birden yaklaşık 3 saatlik bir operasyonla allahın izni ile tamamladım.benim bel karın ve son an doktorumum torpili ile bacak içleri olmak üzere lipoliz oldum.ne kadar yağ çıktığını sormadım.kontrola gidince dr. soracağım.ameliyattan çıkınca çok fena bir üşüme hissettim.sonra biraz ağrı.ama ilk 3 gün baya zor geçti.bu ameliyat tahminimden daha zor imiş.çünkü öncesi meme amel. geçirmiştim ona nazaran baya zor bir ameliayat.oldu da bitti de kurtuldum diye bi şey yok.ilk 3 gün çok zor ve ağrılı,uyku zor oluyor ve de vucüdünüzu korse takılmış halde kendinize geliyorsunuz tuvalet olayı zor oluyor.hayata dönmeniz en az 1 haftayı buluyor.ama ben 4 gün sonra işe başlamak zorunda kaldım malesef( kimseye olduğumu söylemedim.geldiğimde kimsede bendeki değişikliği anlamadı.

bacaklarım kütük gibi şiş,belim de sanki kesilmişte dikilmiş gibi.hayata dönmeye çalışıyorum kısaca...
şimdilik ne pişmanım diyebilirim ne de memnunum..bakalım zaman gösterecek....inşallah çektiğim bu sıkıntıya değer diye düşünüyorum.

doktorum bitki karışımı çay verdi ödem için onu içiyorum.haa bu arada kesinlikle normal kilonuzun fazlasında oluyorsunuz ama moralinizi bozmayın zamanla iniliyormuş.ben nerde ise bazen 5 kilo hala fazlalık çıkıyo özellile akşam yorgun düştüğümde tartıda öyle oluyorum.
kısaca şimdilik böyle .daha sonra gelişmeleri yazacağım...

doktoruma gittim bana vücudumun çok güzel şekillendiğini söyledi.bana zaten ikl 6 ay bişey bekleme tam şeklinide 1 sene sonra görüceğimi söylemişti.ben şimdi ameliyattan sonra incelme olarak hemen sonucunu gördün sanırım ondan dolayı zayıflamayıda bi okadar çabuk olsun istiyorum .ama benim normalde zaten kilo vermem çok zor olduğu için ve tabi doktor bana diyetisyene gitmem gerektiğini söyledi fakat ben daha başlayamadığım için henüz veremediğimi düşünüyorum.ve tabi bu arada ödemlerimde yavaş yavaş iniyo.fark yok değil zaten eşimde çok fark var diyo ama o da veremediğimi görünce üzülüyo.ben yinede motivasyonumu kaybetmiyorum bu yola girdim öyle yada böyle bu kiloları vericem hele hele o ameliyat acısını çektikten sonra....eşimde yine kilo almamdan korkuyo haklı da bişey söyleyemiyorum.ama bende elimden geldiği kadar çabalıyorum.ayrıca hiç kilo vermedim değil ameliyattan 80 kiloyla çıkmıştım.2 kilo verdim eşim ha 80 ha 78 desede benim için 1kilo bile vermek çok önemliydi.çünkü ben senelerdir kilo veremeyen bi yapıya sahiptim.hafta içi diyetisyenede başlıcam.sonuçlarını paylaşırım tekrar.

ben bir kac kere yanindan gectim yanilmiyorsam.. dun gece mail yazdim.. daha cevap gelmedi..

Canim anladigim kadariyla cok kolay gecmis... peki ameliyati nerde oldun? klinikmi özel bir hastanemi?

merhabalar Ankara da operasyon yaptıranlar kaç lt yağ aldırdığınızı bir de ne kadar ücret ödediğinizi yazar mısınız öğrenciyim de bu benim için çok önemli

tüm bunları ne kadara yaptırdın canım

smartlipo laser ile yapılan vaser ultrason dalgaları ile yapılan bir işlem,ikiside sonuçta aynı, ben bana yapılan işlemden memnun kaldım ama laser yaptıran herkeste çok memnun,bu işin sırrı galiba doğru doktoru bulmakta,doktoruna güvendikten sonra sorun olacağını düşünmüyorum,evet kısa sürede işine dönebilirsin ama bu süre belki 2 günden fazla sürebilir, benim operasyondan sonra hiç ağrım sızım olmadı ama operasyona bağlı acıların olmuyor zaten fakat işlem yapılan yerlerinde ufak tefek gerilmeleri mutlaka hissediyorsun ,benim doktorum Seyfi akbay akmerkezin karşısında ,senin bölgelerin ve benimkiler değişik olduğu için sana fiyat konusunda yardımcı olamıycam ama fiyatı konuşup pazarlık yapmakta fayda var derim,

bendebasen bölgemden liposuction yadaona benzeri biş olmak istiyorum üstüm 36 altım 40 beden nerdeyse çok uyumsuz ist anadolu yakasında oturuyorum bukonuda doktor önerisi olan varmı

Merhabalar ben basenlerim den 2 kere ameliyat oldum ilki hatalı bir ameliyat idi liposakşın oldum,bacaklarımda çökme dalgalanma ve iç bacakta sarkma oldu,inanılmaz mutsuz oldum doktorum hatasını kabul etmedi,derimin yapısından böyle olduğunu söyledi....Ben meme ameliyatımı da ilk doktoruma yaptıracaktım tabi böyle olunca 6 ay sonra başka doktor aramaya başladım.İkinci ameliyatımda hem meme küçültme hemde lazer lipo oldum sonuçlarım bu sefer yüzümü güldürdü...hem dalgalanmalar geçti hemde derim sıklaştı.

Merhabalar ben basenlerim den 2 kere ameliyat oldum ilki hatalı bir ameliyat idi liposakşın oldum,bacaklarımda çökme dalgalanma ve iç bacakta sarkma oldu,inanılmaz mutsuz oldum doktorum hatasını kabul etmedi,derimin yapısından böyle olduğunu söyledi....Ben meme ameliyatımı da ilk doktoruma yaptıracaktım tabi böyle olunca 6 ay sonra başka doktor aramaya başladım.İkinci ameliyatımda hem meme küçültme hemde lazer lipo oldum sonuçlarım bu sefer yüzümü güldürdü...hem dalgalanmalar geçti hemde derim sıklaştı.

ben bir kac kere yanindan gectim yanilmiyorsam.. dun gece mail yazdim.. daha cevap gelmedi..

Canim anladigim kadariyla cok kolay gecmis... peki ameliyati nerde oldun? klinikmi özel bir hastanemi?

Kolay demeyelim de konforlu ve başarılı diyelim:) doktor için de zor hasta içinde zor bir ameliyat aslında.şimdi çok kolaydı laylaylom desem seni yanıltmış olurum.tabi ki ağrısı sızısı vardı ama dayanılamayacak kadar değil.bir de yaptırdığıma değdi demek önemli.ben daha şimdiden diyorum.tam teşekküllü, yoğun bakımı olan bir hastanede oldum.kopya vereyim akay caddesinde:))caddeyle aynı adı taşıyan hastane:))

bu arada mesaj sayım yeterli olmadığı için daha özel mesaj yazamıyorum.100 olması gerekiyormuş daha 60 da.bununla 61 oldu:)

Merhaba,bana odem giderici cayinizi yazrmisiniz cok memnun olurum.bende dizden asagi ve diz ic ve dislarimda dahil backlarimin heryerinden yag aldirdim 15gun oldu ayakta cok kalinca ozellikle bileklerim sisiyor.emboli corabi giyiyorum ve ayaktayken corabi. Genisledigini hissediyorum.bu sisliklr ne kadar surer sizce?yardimci olursaniz sevinirim.

merhaba.geçmiş olsun öncelikle.benim de bugün 13 gün doldu.ben de ağrılar yok.ağrı kesici ve ilaçları bıraktım.sadece ağrılar bastırıp dokunuca hissedilebiliyor.ben çorap değilde diz altımın aşağısından başlayıp karnımıda kaplayan korse giyiyorum.tayt gibi alt kısmı.
şişlikler ben de azaldı.kilom aynı ama çok farkedici bir incelme var.bu tayt gibi elbiseden korsenin üzerine bel için ayrıca beyaz kuşak gibi bir korse takmama rağmen etek ve pantolon belleri artık rahat olmaya başladı.
bu arada doktor kesin bu ayı spor ve diet ile takviye etmek gerektiğini söyledi.ödem çayım ise mısır püskürü,melisa yaprağı,kiraz sapı,bir bitki daha vardı ama adını şimdi hatırlayamadım onları kaynatıp içiyorum baya etkisini göreceksin.ayrıca morluklar için bir krem verdi o da etkili oldu.sana da tez zamanda iyileşmeler arkadaşım.
tekrar geçmiş olsun....

yaptıran arkadaslar fıyat ve dr adlarını yazın benım mıde ve göbek sadece 3ay oldu dogum yapalı suan yaparlarmı emzırme dönemımı etkılermı bılmıyorum bılen arkadaslar cvp yazsın lutfen

yaptıran arkadaslar fıyat ve dr adlarını yazın benım mıde ve göbek sadece 3ay oldu dogum yapalı suan yaparlarmı emzırme dönemımı etkılermı bılmıyorum bılen arkadaslar cvp yazsın lutfen

Merhaba ben yaptırdım memnunum sonuçlardan ağrılı bir işlem 4... 5... gün sürüyor... dayanılmayacak ağrı değil ama var bilginize. Benim fikrim şimdi hiç düşünmeyin minik bebeğinizle keyif yapın eylül den sonra çok daha doğru olur bene sevgiler...fiyat doktor kendi belirliyor, değişiyor bölgelere göre

ben de yaptırmak istiyorum ama hem fiyatlar pahalı hem de çok bişey farketmezse diye korkuyorum

Arkadaşlar bende 1.5 ay önce liposuction yaptırdım ve alınan yağları düz olan popoma eklettim.Karın,bel,baldır ve diz arkasından alınan toplam yağım 500 cc miş.120 cc bir tarafa,120 cc de popomun diğer tarafına koydular,sanırım 2 ay sonra filanda yani iyice şekil aldıktan sonra diğer yağlar popoya enjekte edilecek.Ben sadece popo için liposuction yaptırdım.Operasyon 2.5 saat sürdü.Yaklaşık 15 gün filan varis çorabı giydim.Bu arada inanılmaz morluklar vardı yağ alınan yerlerimdemorluklar ve ödem için arnica diye bir jel önerdi dr.um onu kullandım ve gerçekten kısa zamanda morluklar geçti.Ama yağ alınan yerlerden çok küçük kesiler açıldı ve onlar hala duruyor tabi sanırım da uzun zaman alacak geçmesi.Liposuction kim ne derse desin kolay bir işlem değil. 1 ay gibi bir zamanda ancak eski halinize dönebiliyorsunuz.Sonuca gelince şimdiden bile popom çok güzel oldu:)))dolgun duruyor ama tam istediğim gibi olması sakladığımız yağları koyduktan sonra olacak.Birde yağ alınan yerlerde özellikle benim göbeğimde hala tam olarak his yok kızlar.İlk günler hiç yoktu şimdi yavaş yavaş yerine geliyor diyebilirim.Liposuction ile yağ alınan yerde tekrar yağ olması imkansız gibi bir şey:)yani kilo alırsanız yağ farklı bölgelere gidiyor.Maliyetine gelince Türkiye'nin tanınmış ünlü bir kliniği olduğu halde ben çok uygun fiyata yaptırdım:))Maaşla çalışan biri olduğumu ve öyle çok paralar vermeyeceğimi anlatınca çok yardı oldular.Şu ana kadar duyduğum fiyatların yarısından bile az diyebilirim.Allah razı olsun dr.umdan.KK da yeni olduğum için fiyat ve dr.adı yazmamın bir sakıncası olur diye yazmıyorum.Çok iyi araştırın bunlar çok ciddi konular,dr.çok önemli.

Ayın 11 inde 3 ayım bitti.İlgilenenler ve takip edenler için son kontrolümü ve durumumu yazıyorum:) 3 ay önce iç dış bacak basen diz içi yaklaşık 2.5 kg yağ alındı.lazer lipolizle.kilo vermem devam ediyor.toplamda 7 kg vermişim:)))))) doktorum 3 ay daha incelme devam eder dedi.kıyafetlerimin hepsi bol geliyor ama ben bu sefer de üst kısmıma taktım kafayı.sanki alt çok incelmişte üstüm kalınmış gibi geliyor.aslında gibi gelmiyor aynen öyle.eskiden üst beden 40 alt beden 40-42 civarıydı.şimdi üst 40 kaldı alt 38 oldu.e daha da incelekse benim üstümü eritmem gerek bi şekilde.bu yüzden diyete devam ediyorum ve spora başladım.diz içlerimde biraz ödem var.hala batma ve hafif bölgesel bazen noktasal uyuşukluk hissediyorum.bir de bacak içlerimden alınan yağdan sonra bir gevşeme var.onun toparlanması 6-9 ayı alıyormuş.herşey gayet normal dedi doktorum:))bilgilerinize..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…