Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba'
Ben de lazer lıpoliz yaptırmak ıstıyorum ama cok kararsızım. Suanda nasılsınız sonuctan memnunmusunuz. Nerede taptırdıgınızla ilgili bilgi verebilir misiniz. Söyleyecekleriniz cok kıymetli cevap bekliyorum. Ben 53 kiloyum 1.63 boyundayım ama sporla bıle gıtmeyen ve beni rahatsız eden basenlerim var. Bcak icimden de bnezer sekilde incelebileceğini iletti doktor. Ama dedıgım gıbı doğru kişiyi seçiyormuyum sonuç istenilen gibi oluyor mu emin olamıyorum. Cevremde yaptıran hiç yok

Arkadasim yorumlarini okudum bende 1 ay 1 hafta oldu lazerlipo yapilali simit gobek basen bacak ici ne kadar inmis doktorum basenler ve simitte gozle gorunen bi incelme var ama gobek sanki ayni duruyr ve sert bi sekilde dr danistigimda en son gobek gider diyr seninde bu sekilde bi sıkıntın oldugunu okudum . Gelismeleri merak ediyrm bilgilendirirsen sevinirim

Merhaba İ.Okutan, Ladybird'den gelecek yorumu ben de merak ediyorum umarım kısa sürede cevap verir. Sizin gibi bende de ilk dönemler göbeğim sert ve aynı duruyor gibiydi ama hepsi geçecek. Maalesef iyileşme ve sonuç alma estetik operasyonlarda uzun vadede oluyor. Sizin şu anki durumunuz geçici emin olun.

slm arkadaşım bende düşünüyorum vücudumda şekil bozuklukları var ve çok zayıf olmama rağmen hiçbir giydiğim elbise yakışmıyo hangi yöntemi uygulattırıp nerrede kime gideceğimi tam olarak bilemedim senin yazdıklarına istinaden senden öneri istiyorum sen nereye yaptırdın hangi dr ve ne kadar ben özellikle basen bölgem için istiyorum ve uygulama sonucu bi sıkıntı oluyormu bilgilendirirsen sevinirim özelliklede resim uygulama öncesi ve sonrası resimlerinden paylaşırsan daha çok memnun olurum teşekkürler şimdiden

Peganum oncelikle bilgilendirdigin ve cevap verdigin icin tsk ederim .
Ewet gobegim cok ve bu beni korkutuyr umarim hersey dedigin gibi olur sonuc icin beklemeye hazirim sadece ya kalirsa diye korkularim var ve dr.um beni bu konuda yeterince rahatlatmyr ; (

Selam kizlar! oncelikle uzun suredir bu basligi uye olmadan takip ediyorum, bugun uye olup araniza katildim sonunda, gercektende cok guzel is cikarmissiniz birbirnize desteginiz mukemmel, cogu doktorun cevaplamadiklarini cevapliyorsunuz burda benimde bir kac sorum olacakti. Su an yurtdisindayim turkiyeye temelli donus yapmak istiyorum ve para biriktirmeye calisiyorum, hayatimda yeni bir sayfa acicam ve bu sayfada bacak bolgemi pek gormek istemiyorum :). o yuzden smart lipoyu dusunyorum ama arastirirken navigasyonlu lazer lipoya rastladim ve aralarinda bir fark varmi sormak istedim? ayrica 2011 de uyluk germe ameliyati oldum 100 kilodan 74 e dusmustum ve bacaklarim cok kotu idi, yalniz doktorum liposuction yapmadan bacagimi germis. bacaklarimdaki sarkiklar toparlandi ama bacaklarim cok kalin ve ben artik bundan gercek anlamda nefret etmeye basladim ust kismimda hicbirsey yok kollarim gozukyor kabugalarim belli ama bel ve alt kisim sanki baska bir insana ait gibi, uyluk germe ameliyatindan kalan izlerde cabasi, kendi doktorumu aradim ( ayrica dayimin cok yakin arkadasidir ayni merkezde calisiyorlar dayim hemsire olarak calisiyor) vucudumu bildigi icin fiyat sordum elinde resimlerimde vardi ve bana 7500 tl civari bir fiyat verdi yaptirdigim arastirma nedeniyle bu fiyat bana fazla geldi ki uyluk germe ameliyatimda yaptigi hatadan sonra cok sinirimi bozdu ( cunki bacakdan yag almadigi icin dikis yerlerimi fazla yaglar cekdi ve cok cirkin bir iz kaldi) o izi dusurebilecegini soyledi k ucuk operasyonlarla sonra istanbulda zekeriya kul isimli bir doktor ile gorustum ve kendisi bana 6000tl civari bir fiyat verdi gordugunde daha net bir fiyat verecegini soyledi ilk doktorumun yaptigininda buyuk hata oldugunu soyledi ayrica izleri duzeltmek icin para almayacagini zaten ameliyathaneye girildigini ve uyusturuldugum icin bunun doktor tarafindan yapilmasi gereken bir jest oldugunu soyledi. Turkiyeye geldigimde randevu alip gidecegim ama gercekten iyi bir doktor bulmak istiyorum eger ilk doktoruma guvenebilseydim sinirlari zorlayip 7500 odeyebilirdim ama guvenemedigim bir doktor icin cok buyuk bir rakam. zekeriya kul hakkindada buraya hicbirsey yazilmamis. bir kac isim daha gordum arastirdim ama gercekten iyi bir doktor ariyorum istanbul veya ankarada ve lutfen tavsiyelerinizi esirgemeyin. dayim 4000'e bir doktor arkadasina yaptirabilcegini soyledi ama okadar aci cekipp okadar emek veripde kotu bir sonucla karsilasmak cok sinir bozucu olur diye dusunuyorum. ayrica annem muharrem demirogullarina burun ve gogus ameliyati oldu ve adam cok iyi bir is cikardi yalniz lazer lipo yapip yapmadigina emin degilim bununla ilgili bilgisi olan varmi bana lutfen yardimci olurmusunuz? bu arada hepinize iyi sanslar yaptiranlarda umarim kendileri ile su an cok mutludurlar!

Son düzenleme:
Ben mart 27 de muharrem hocaya lazerlipo oldum her goren nekadar kilo vermissin diyor gerci benim kiko fazlaligim degilde bolgeselyaglnma sorunum vardi birazda ameliyat sonrasi yediklerime dikkat ediyrm 2.5 kg kayip ve kocaman yan simitlerim yok ve 1 beden incelmisim benimde sadece gobegim beni rahatsz ediyr hâlâ kocaman dr. Muharrem hoca cok iyi biri biyografisini ve neler yaptigini bende arastrdm ve oyle basvurdm kendisine isini iyi bilen tecrubeli ve en onemlisi paragoz biri degil ama tabiki bu islemler cook paralarla oluyor ama sonuc guzel olucksa deger diyorum dr.dan cok burdaki yorumlar ve arkadaslarin cevaplari beni rahatlatiyr onlarada cok tesekkur ederim

Ve umarim hersey istedigin gibi olur

Cevabin icin tsk ederim evet biyografisi benimde cok ilgimi cekti kendisiyle goruscen senin adina cok mutlu oldum umarim gobeginde gider ne kadar odedin eger sakincasi yoksa?peki arkadaslar zekeriya kul ile ilgili bilgiye sahip olan varmi?

canım mrb bende düşünüyorum basen bölgem için ama çok korkuyorum sonucu iyi olmaz diye bana rica etsem öncei ve sonraki resmini gönderrirmisin bide ne kadar nerde kime olduğunu yazarsan çok sevinirim teşekkürler

Cevabin icin tsk ederim evet biyografisi benimde cok ilgimi cekti kendisiyle goruscen senin adina cok mutlu oldum umarim gobeginde gider ne kadar odedin eger sakincasi yoksa?peki arkadaslar zekeriya kul ile ilgili bilgiye sahip olan varmi?

sizde oldunuzmu lipoo ben çok zayıfım ama bölgesel yağlanmalarım var çok istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü yaptıran bir tanıdığım ve güvenilir bir doktor arıyorum burdan arkadaşlardan da yardım istiyorum özellikle resim paylaşmaları için ve hangi dr yaptırdıklarını yazmaları için senin varmı elinde hiç gönderen arkadaşım resim

loposuction yaptıran arkadaşlarım lütfen önceki ve sonraki halinizi mesaj olarak gönderebilirmisiniz bende yaptıracağım size şuanki halini gönderebilirim basenlerimde problem var ve çok zayıf olmama rağmen elbise giyemiyorum rica etsem hangi dr nerede ve ne kadara yapıyo özelliklede resim göndermenizi rica ediyorum teşekkür ederimmm şimdiden

rica etsem bana resim gönderirmisiniz öncesi ve sonrası olarak bende yaptıracağım ama korkuyorum

canim bn henuz olmadim ama zuhtu demir - zekeriya kul - muharrem demiogullari ile telefonda gorustum muharrem hocaya bide zekeriya kul'u cok samimi buldum insallah haziran 2 sinde trde oluyorum her ikisi ilede gorusuup haziranin ikinci haftasinda ameliyat olmak istiyorum bakalim ozaman kadar yaptirmadiysan rezim yollarim ama forumda cok yeniyim kimssenin fotosunu gormedim henuz senin eline gecerse banada at:) ( ayrica kullanmayi bilmiyorum bu mereti cozmeye calisiyorum ) iyi sanslar korkma kendine yatirim yap hemde zayifsan bence fistik gibi olursun!

merhaba bayanlar,

bende yurtdisinda yasiyorum ve mayis ayinda 1 ayligina istanbulda olacagim. oncelikle buraya tecrubelerini yazan herkese cok tesekkur etmek istiyorum sayenizde bilgi birikimi oldu. genellikle
hep basen ve bacak bolgelerinden aldiranlar olmus. benim sorum peki gidi yani boyun bolgesinden lipo yaptiran varmi aramizda,ben bu bolgemden sikayetciyim ve konu ile bilgisi olan varsa simdiden cevap icin cok tesekkur ederim.

Merhaba, ben bir çok bölgeden lipo olmuştum ve bunların içinde gıdı da var. Yaptırdıktan sonra vücudumun diğer bölgelerinde gördüğüm değişim gıdı da olmadı. Ama kontrole gittiğimde doktor resim çekip gösterdiğinde boyun bölgesindede bayağı bir değişiklik olduğu görülüyordu. Beklentiniz nasıl bilemiyorum ama ben kendimde çene hattımın daha keskin olmasını istemiştim o istediğim gibi olmadı mesela, onun için boyun germe olmam gerekiyormuş ama gıdım gitmişti bunu fotoğrafta daha net görebildim.

Cingenepink ; ben 6bin odedim canim ama hâlâ gobek duruyr ve bazen korse giymek zorunda kaliyrm ve bu arada benden 2 kg yakin yag alinmis dr.bey öyle soyledi lipo olali da cikolata, tatli ,caydaki seker ve ekmek kestim ordanda1.5-2kg gitti yani bir beden inceldim... yuruyus de yapyrm haftada 2 kez umarim bu gobekte gidince birde dikkat edersem super olucak

azimin elinden kurtulmazmis hicbisey canim senin adina cok sevindim insallah o gobekde gidecek tsk ederim cevap verdigin icin, rakam da cok ucuk degil, bu arada cikolatasizligini taktir ettim:))

Reha yavuzer lipocontrolu trye getirenmis onun hakkinda burun ile ilgili cok sey yazili ama liposuction ile ilgili bilgisi olan varmi?

peki ayni anda kac bolgeden olabiliyorsun ve Istanbulda mi yaptirdin nekadar tuttu bilgi verebilirmisin ?

peki ayni anda kac bolgeden olabiliyorsun ve Istanbulda mi yaptirdin nekadar tuttu bilgi verebilirmisin ?

Ben gıdı, bel, yan simitler, göbek,iç bacak, basenlerden lipo oldum. En problemli bölgem göbek ve yanlardı, diğer yerlarden fazla bir şey alınmadı. Geçen yıl yaptırdım İstanbulda, 5000 tl ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…