Canım geçmiş olsun.Ben lazerlipoliz yaptıralı nerdeyse 3 ay olacak .Bende incelmeyi hemen 2. gün farkettim.Asimetri konusuna gelirsek valla bende 3, gün baca içlerimde farklılık görmüştüm.Sağ bacak içi sola göre daha inceydi.Solda ödem var diye düşündüm ama bugüne kadar pek gelişme olmadı.Yani ilk gün nasıl gördüysem şu anda aynı.Ama netice bana göre çok güzel olduğu için ufak tefek detaylar üzerinde durmuyorum.Neticede fabrikasyon bir olay değil.Genel olarak memnunsan kfaya takma derim.Ayrıca kaç kilo yağ çekildi , kilonda fark var mı ? Detay yazarsan memnun olurum.
Evet dedigin gibi sabirli olup beklememiz gerekiyor. Benim kilo fazlam yoktu. Gobek bolgemde ve yanlarda bolgesel yaglanma vardi ve beni cok rahatsiz ediyodu. Doktor ile on gorusmeye gittigimde basen bolgemde operasyona dahil olursa cok daha guzel sonuclanicagini soyledi bende olmusken bi arada ciksin dedim. Doktorlar fazla kilolardan kurtulmus hastalarini liposuction yapmayi oneriyorlar. Daha net ve kesin sonuc icin. Sana tavsiyem acelen yoksa fazla kilolarindan kurtul sonra operasyon ol. Sonuc gozune cok daha guzel gelecektir.:)
Arkadasim yorumlarini okudum bende 1 ay 1 hafta oldu lazerlipo yapilali simit gobek basen bacak ici ne kadar inmis doktorum basenler ve simitte gozle gorunen bi incelme var ama gobek sanki ayni duruyr ve sert bi sekilde dr danistigimda en son gobek gider diyr seninde bu sekilde bi sıkıntın oldugunu okudum . Gelismeleri merak ediyrm bilgilendirirsen sevinirim
benim ameliyatımın üzerinden tam 4.5 ay gecti. bel ve basen iç bacak uyluk kısımlarından 3 lt yağ alınmıstı... en büyük sorunum basenim yaklaşık 12 cm inceldi..vücudum çok şekillendi ki benim vücudum o kadar biçimsizdi bana 28 yanımdan sonra aynalara bakıp bakıp mutlululktan uçuyorum resmen..
sürecimi şöyle anlatayım..2012 yılını kendime yatırım yılı ilan ettim öncelikle.. 1.67 boy ve 78.8 kg ile 1 ocakta başladım 21 ocak 75 kg idim ve bu kg ile ameliyata girdim..ameliyattan 2 hafta sonra tartıldığımda yine 75 kg idim..ve aşırı ödemliydim..şu an zaman akıp geçti ve ben şimdi 66,6 kg oldum..
dediğim gibi kendime 1 yıl süre vermiştim hedefim 58 kg olmak ve bunu da aralığa kadar başarıcağımı tahmin ediyorum.. Allah herkese nasip etsin.. ve Allah çözümsüz dert vermesin...
Merhaba İ.Okutan, Ladybird'den gelecek yorumu ben de merak ediyorum umarım kısa sürede cevap verir. Sizin gibi bende de ilk dönemler göbeğim sert ve aynı duruyor gibiydi ama hepsi geçecek. Maalesef iyileşme ve sonuç alma estetik operasyonlarda uzun vadede oluyor. Sizin şu anki durumunuz geçici emin olun.
Cevabin icin tsk ederim evet biyografisi benimde cok ilgimi cekti kendisiyle goruscen senin adina cok mutlu oldum umarim gobeginde gider ne kadar odedin eger sakincasi yoksa?peki arkadaslar zekeriya kul ile ilgili bilgiye sahip olan varmi?Ben mart 27 de muharrem hocaya lazerlipo oldum her goren nekadar kilo vermissin diyor gerci benim kiko fazlaligim degilde bolgeselyaglnma sorunum vardi birazda ameliyat sonrasi yediklerime dikkat ediyrm 2.5 kg kayip ve kocaman yan simitlerim yokve 1 beden incelmisim benimde sadece gobegim beni rahatsz ediyr hâlâ kocaman dr. Muharrem hoca cok iyi biri biyografisini ve neler yaptigini bende arastrdm ve oyle basvurdm kendisine isini iyi bilen tecrubeli ve en onemlisi paragoz biri degil ama tabiki bu islemler cook paralarla oluyor ama sonuc guzel olucksa deger diyorum dr.dan cok burdaki yorumlar ve arkadaslarin cevaplari beni rahatlatiyr onlarada cok tesekkur ederim
Ve umarim hersey istedigin gibi olur
kizlar ben vaser liposuction olali bugun tam 8 gun hala agrilar devam..ama azalma var tabiki birde korse olayi cok kotu..etek giyiyorum durmadan.. farkvarmi derseniz belim hic kalmamis ama bacaklarim hala kalin benden 3 kilo yag alinmis ama sanki daha hantallastim..birde korseden dolayi kambur gibi geziyorum. bu arada este worldde oldum. bagaya pahali ama cok inandim ..bakalim hala pantolonlarim olmuyor ya
Cevabin icin tsk ederim evet biyografisi benimde cok ilgimi cekti kendisiyle goruscen senin adina cok mutlu oldum umarim gobeginde gider ne kadar odedin eger sakincasi yoksa?peki arkadaslar zekeriya kul ile ilgili bilgiye sahip olan varmi?
Ben mart 27 de muharrem hocaya lazerlipo oldum her goren nekadar kilo vermissin diyor gerci benim kiko fazlaligim degilde bolgeselyaglnma sorunum vardi birazda ameliyat sonrasi yediklerime dikkat ediyrm 2.5 kg kayip ve kocaman yan simitlerim yokve 1 beden incelmisim benimde sadece gobegim beni rahatsz ediyr hâlâ kocaman dr. Muharrem hoca cok iyi biri biyografisini ve neler yaptigini bende arastrdm ve oyle basvurdm kendisine isini iyi bilen tecrubeli ve en onemlisi paragoz biri degil ama tabiki bu islemler cook paralarla oluyor ama sonuc guzel olucksa deger diyorum dr.dan cok burdaki yorumlar ve arkadaslarin cevaplari beni rahatlatiyr onlarada cok tesekkur ederim
Ve umarim hersey istedigin gibi olur
rica etsem bana resim gönderirmisiniz öncesi ve sonrası olarak bende yaptıracağım .
Resimlerim dr. Beyde var ben size sadece basarili oldugunu gozle gorulur bi fark oldugunu söyleyebilirim. Sadece gobegim suan problem oda burdaki ark. Yorumlarndada dedigi gibi dr. Da gecicek diyr bu c.tesi kontrolum var istersrniz dr.beyin numarasini verebilirim
sizde oldunuzmu lipoo ben çok zayıfım ama bölgesel yağlanmalarım var çok istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü yaptıran bir tanıdığım ve güvenilir bir doktor arıyorum burdan arkadaşlardan da yardım istiyorum özellikle resim paylaşmaları için ve hangi dr yaptırdıklarını yazmaları için senin varmı elinde hiç gönderen arkadaşım resim
merhaba bayanlar,
bende yurtdisinda yasiyorum ve mayis ayinda 1 ayligina istanbulda olacagim. oncelikle buraya tecrubelerini yazan herkese cok tesekkur etmek istiyorum sayenizde bilgi birikimi oldu. genellikle
hep basen ve bacak bolgelerinden aldiranlar olmus. benim sorum peki gidi yani boyun bolgesinden lipo yaptiran varmi aramizda,ben bu bolgemden sikayetciyim ve konu ile bilgisi olan varsa simdiden cevap icin cok tesekkur ederim.
Cevabin icin tsk ederim evet biyografisi benimde cok ilgimi cekti kendisiyle goruscen senin adina cok mutlu oldum umarim gobeginde gider ne kadar odedin eger sakincasi yoksa?peki arkadaslar zekeriya kul ile ilgili bilgiye sahip olan varmi?
Cingenepink ; ben 6bin odedim canim ama hâlâ gobek duruyr ve bazen korse giymek zorunda kaliyrm ve bu arada benden 2 kg yakin yag alinmis dr.bey öyle soyledi lipo olali da cikolata, tatli ,caydaki seker ve ekmek kestim ordanda1.5-2kg gitti yani bir beden inceldim... yuruyus de yapyrm haftada 2 kez umarim bu gobekte gidince birde dikkat edersem super olucak
Merhaba, ben bir çok bölgeden lipo olmuştum ve bunların içinde gıdı da var. Yaptırdıktan sonra vücudumun diğer bölgelerinde gördüğüm değişim gıdı da olmadı. Ama kontrole gittiğimde doktor resim çekip gösterdiğinde boyun bölgesindede bayağı bir değişiklik olduğu görülüyordu. Beklentiniz nasıl bilemiyorum ama ben kendimde çene hattımın daha keskin olmasını istemiştim o istediğim gibi olmadı mesela, onun için boyun germe olmam gerekiyormuş ama gıdım gitmişti bunu fotoğrafta daha net görebildim.
peki ayni anda kac bolgeden olabiliyorsun ve Istanbulda mi yaptirdin nekadar tuttu bilgi verebilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?