Ben gıdı, bel, yan simitler, göbek,iç bacak, basenlerden lipo oldum. En problemli bölgem göbek ve yanlardı, diğer yerlarden fazla bir şey alınmadı. Geçen yıl yaptırdım İstanbulda, 5000 tl ödedim.
bende üc hafta önce karin bölgesinden liposuction oldum.hic agrim olmadi,sonuctan memnun kalacagima eminim.suan belim tamamen inceldi göbek kismimda hafif sislik ve sertlikler var.dr um tam sonucu iki ay sonrasinda görebilecegimi söyledi ve hergün masaj yapiyorum.korkulacak bi ameliyat degil inanin :icecream:
Cnm ya fiyat supermis, ben sadece gidi ve gobek istiyorum o gittigin yerin telefonu veya doktorun adini sorsam soylermisin. Ben mayista Turkiyede olacagim Istanbulda 25 gunum olacak yani pek arastirma sansim olmayacak. Eger yardim edebilirsen gercekten cok sevinirim. Mutlaka gorusmek istiyorum hatta simdiden randevu almakta fayda var.
Ben Magic Plast, Dr. Güner Uysal'da oldum ameliyatı. Google'da yazarsanız karşınıza çıkar, bütün iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fiyat genelde kişiye özel belirleniyor. Alınacak yağ miktarı, yapılacak bölgeye v.s. göre değişiyor. Size fikir olması için ödediğim fiyatı söyledim. Umarım her şey gönünüzce olur. Şimdiden geçmiş olsun.
Ben Magic Plast, Dr. Güner Uysal'da oldum ameliyatı. Google'da yazarsanız karşınıza çıkar, bütün iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fiyat genelde kişiye özel belirleniyor. Alınacak yağ miktarı, yapılacak bölgeye v.s. göre değişiyor. Size fikir olması için ödediğim fiyatı söyledim. Umarım her şey gönünüzce olur. Şimdiden geçmiş olsun.
Rica ederim.....Muhtemelen en kısa sürede dönüş yaparlar size. Her şey dilediğiniz gibi olsun.
Arkadaslar Merhaba:). Aranıza yeni katıldım ve Acilen acılen yardiminiza ihtiyacim var. Ben bacak ici, bacak disi, baldir ve bileklerime lazer liposuction yaptirmayi istiyorum. Doktor olarak da, ankarada oturdugum icin arastirmalarim ankarada oldu. Bircok doktoru arastirdiktan sonra en son Taner Bahar kendimi en yakin hissettigim en guvendigim doktor oldu.
Bu bölgelerden ve/veya taner bahar a ameliyat olan arkadaslar sonuclardan memnun kaldiniz mi? Ameliyat bolgenizde herhangi bir cokme, goruntu bozuklugu veya baska bir sıkıntı oldu mu? Istedıgınız sonuclara ulaştınız mı?
Rıca etsem benımle oncesı ve sonrası fotoğraflarınızı paylaşabılır mısınız?
Karar veremiyorum lütfen lütfen yardımcı olun bana, şimdiden teşekkür ederım:)
Sevgili PEGANUM ben de çok düşünüyorum lazerlipoliz .Bacak karın vs.Yazdıklaınızın hemn hemen tümünü okuyorum.Sağolun .Ah bir cesaret edebilsem.
Arkadaslar bende liposuction yaptirmayi düsünüyorum karin bel ve bacak kismina. ama dalgalanma cöküntü oluyor diye okudum simdide korkmaya basladim .
Yapsammi yapmasammi simdi bilemedim
Sizin yaptırmayı düşündüğünüz yerlerden kazer lipo oldum...İlk aylarda göbeğimde dalgalanmalar oldu, iç bacakta da giriş yerlerinde büzüşme gibi bir şeyler oldu ama bunların hepsi geçti...Nekahat döneminde geçici olarak katlanılacak olumsuzluklar...Lazer lipo yaptırmanızı öneririm çünkü korktuğunuz olumsuzluklar daha çok klasik lipusuctionda yaşanıyor.
Sizin yaptırmayı düşündüğünüz yerlerden kazer lipo oldum...İlk aylarda göbeğimde dalgalanmalar oldu, iç bacakta da giriş yerlerinde büzüşme gibi bir şeyler oldu ama bunların hepsi geçti...Nekahat döneminde geçici olarak katlanılacak olumsuzluklar...Lazer lipo yaptırmanızı öneririm çünkü korktuğunuz olumsuzluklar daha çok klasik lipusuctionda yaşanıyor.
Merhaba PEGANUM
öncelikle bana cevap verdigin icin tesekkürler :)
Lazer lipo daha iyi diyorsun öylemi??
Benden fazla yag alincagini sanmiyorum cünkü fazla kilolu degilim.
Boyum 161cm kilom 60 ama amilyat olmadan kesin 57 kgla düsecem :) biraz disariya firliyan bi göbesim var iste :)
Senden ne kadar yag alindi??
Ayrica Dr. ibrahim Askar ile Galip Agaoglunu düsünüyorum
peganum bu konuda yeterınce tebrubelı oldugunuzu dusunuyorum 1 ay 3 hafta oldu lazer lıpo olalı göbegım duruyor bazen dr. göbegı unuttumu dıye dusunuyorum:))
bana soylenen sıvı verıyrz en son göbek ınıyr dedıklerı bu yeterınce bı acıklamada yapılmyr malesef sizce ınermı göbek:))
Merhaba, İ.Okutan...Dr doğru söylemiş ben de de en son göbek gitmişti anladığım kadarıyla siz gün sayıyorsunuz ne zaman gidecek diye.....Bence 6 ayı tamamlayıncaya kadar göbeğinizi unutun, muhakkak ki vücutta incelme olmuştur ve günbe gün çok daha iyi olacaksınız. Ben 6 ayı tamamladığımda şişlikler gitmişti 36,5 bedendim şu an 1 seneye yakın oldu ameliyat olalı 36 beden bile biraz bol geliyor. Eğer siz de revizyon ihtiyacı doğacak olsa bile şu an için çok erken evre ve 6 ayı tamamlamadan hiç bir müdahalede bulunmaz doktor. Ayrıca sizde bir sorun çıkacağını da sanmıyorum, kaygılısınız anlıyorum ama biraz rahat olmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?