Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben gıdı, bel, yan simitler, göbek,iç bacak, basenlerden lipo oldum. En problemli bölgem göbek ve yanlardı, diğer yerlarden fazla bir şey alınmadı. Geçen yıl yaptırdım İstanbulda, 5000 tl ödedim.

Cnm ya fiyat supermis, ben sadece gidi ve gobek istiyorum o gittigin yerin telefonu veya doktorun adini sorsam soylermisin. Ben mayista Turkiyede olacagim Istanbulda 25 gunum olacak yani pek arastirma sansim olmayacak. Eger yardim edebilirsen gercekten cok sevinirim. Mutlaka gorusmek istiyorum hatta simdiden randevu almakta fayda var.

ARKADAŞLAR MERHABA,

daha yeni üye oldum siteye, ilk mesajım . ben de 3 sene evvel operasyon gecırdım ancak, suan vucudum berbat durumda kilo da almadım aslında ama yer yer çöküntüler var, özellikle dizlerim berbat oldu, hiç kısa birşey giyemiyorum malesef benım durumumda olan var mı acaba, ne yapmam lazım nasıl kurtulacam bundan..spor ve dıet yapıcam baslıcam ama daha cok sarkar mı dıye korkuyorum

bende 3 çocuk annesiyim göbek kısmından liposuction olmak istiyorum hangi doktura gittin ve ne kadar para tutu ltfn yazarmısın..........

Ben Magic Plast, Dr. Güner Uysal'da oldum ameliyatı. Google'da yazarsanız karşınıza çıkar, bütün iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fiyat genelde kişiye özel belirleniyor. Alınacak yağ miktarı, yapılacak bölgeye v.s. göre değişiyor. Size fikir olması için ödediğim fiyatı söyledim. Umarım her şey gönünüzce olur. Şimdiden geçmiş olsun.

Cok tesekkur ederim :)

Arkadaslar Merhaba:). Aranıza yeni katıldım ve Acilen acılen yardiminiza ihtiyacim var. Ben bacak ici, bacak disi, baldir ve bileklerime lazer liposuction yaptirmayi istiyorum. Doktor olarak da, ankarada oturdugum icin arastirmalarim ankarada oldu. Bircok doktoru arastirdiktan sonra en son Taner Bahar kendimi en yakin hissettigim en guvendigim doktor oldu.
Bu bölgelerden ve/veya taner bahar a ameliyat olan arkadaslar sonuclardan memnun kaldiniz mi? Ameliyat bolgenizde herhangi bir cokme, goruntu bozuklugu veya baska bir sıkıntı oldu mu? Istedıgınız sonuclara ulaştınız mı?
Rıca etsem benımle oncesı ve sonrası fotoğraflarınızı paylaşabılır mısınız?
Karar veremiyorum lütfen lütfen yardımcı olun bana, şimdiden teşekkür ederım:)

Internetten baktim web sitelerine ve e-mail yolladim en kisa zamanda fotograflarimi kendilerine e-mail ile ulastirinca bana fiyat verecekler. bakalim simdi belki hafta sonu oldu diye pazartesi de geri donebilirler . Bu 2 gun gecmez simdi bana :)) Cok heyecan yaptim umarim fiyatta anlasiriz ve bende istemedigim yaglarimdan kurtulabilirim:)))) cok ama cok tesekkur ederim PEGANUM

Rica ederim.....Muhtemelen en kısa sürede dönüş yaparlar size. Her şey dilediğiniz gibi olsun.

Rica ederim.....Muhtemelen en kısa sürede dönüş yaparlar size. Her şey dilediğiniz gibi olsun.

Sevgili PEGANUM ben de çok düşünüyorum lazerlipoliz .Bacak karın vs.Yazdıklaınızın hemn hemen tümünü okuyorum.Sağolun .Ah bir cesaret edebilsem.

Ben de bende.Karar aşamasındayım.

Arkadaslar bende liposuction yaptirmayi düsünüyorum karin bel ve bacak kismina. ama dalgalanma cöküntü oluyor diye okudum simdide korkmaya basladim .

Yapsammi yapmasammi simdi bilemedim

Arkadaslar bende liposuction yaptirmayi düsünüyorum karin bel ve bacak kismina. ama dalgalanma cöküntü oluyor diye okudum simdide korkmaya basladim .

Yapsammi yapmasammi simdi bilemedim

Sizin yaptırmayı düşündüğünüz yerlerden kazer lipo oldum...İlk aylarda göbeğimde dalgalanmalar oldu, iç bacakta da giriş yerlerinde büzüşme gibi bir şeyler oldu ama bunların hepsi geçti...Nekahat döneminde geçici olarak katlanılacak olumsuzluklar...Lazer lipo yaptırmanızı öneririm çünkü korktuğunuz olumsuzluklar daha çok klasik lipusuctionda yaşanıyor.

Merhaba PEGANUM

öncelikle bana cevap verdigin icin tesekkürler :)
Lazer lipo daha iyi diyorsun öylemi??
Benden fazla yag alincagini sanmiyorum cünkü fazla kilolu degilim.

Boyum 161cm kilom 60 ama amilyat olmadan kesin 57 kgla düsecem :) biraz disariya firliyan bi göbesim var iste :)
Senden ne kadar yag alindi??

Ayrica Dr. ibrahim Askar ile Galip Agaoglunu düsünüyorum

peganum bu konuda yeterınce tebrubelı oldugunuzu dusunuyorum 1 ay 3 hafta oldu lazer lıpo olalı göbegım duruyor bazen dr. göbegı unuttumu dıye dusunuyorum:))
bana soylenen sıvı verıyrz en son göbek ınıyr dedıklerı bu yeterınce bı acıklamada yapılmyr malesef sizce ınermı göbek:))

ben yaptıralı 3 hafta oldu. karın bölgemden. pek ağrım olmadı sonuçtan memnunum :) nazmi bayçın'a oldum

merhaba,

2 gun once smart lipo yaptirdim. Zayifim ama bacak icim kalitsal oldugu icin yillardir beni rahatsiz ediyordu, o yuzden sadece bacak icine yaptirdim. Sadece yagin yakilmasi ve yagin vucuttan zaman icerisinde bol su icerek atilmasi ise yaramiyor. Smart lipo'yu liposuction ile yaptirmak etkili. Doktorum hastane ortaminda uyutarak yapti. Doktorum ve hastane ortami cok rahatlaticiydi. Biraz sizlamam var tabii, hafif morluk ve odem. Hem bandajlarim var hala, hem de 3 hafta boyunca giyecegim korsem. Fark olacagina eminim ama odemden dolayi beklemedeyim. Bu konuda mutlaka guvenebileceginiz bir doktora danismanizi oneririm. Yag toplanmasi, dalgalanma gibi sikayetler duyuyorum hala cevremden. Bu tamamen doktorun elinde bir beceri. Doc. Dr. Gursel Turgut'a oldum.

Evet kesinlikle Lazer Lipo diyorum. Klasik lipoya göre avantajları, narkoz almadan bu işlemi yaptırabiliyorsunuz local anestezi + sedasyonla. İyileşme süreci çok daha kısa ben 4. gün işbaşı yapmıştım, klasik lipo olan bir arkadaşım ise 15 gün evden çıkamamıştı ve çok ta acı çekmişti. Korseyi maksimum 2 hafta giyersiniz, klasik lipo da bu 1 ay ya da daha fazla olabiliyor. Giriş yerleri çok küçük, klasik lipo da ise daha kalın kanüller kullanılıyor bu sebeple izler daha göze çarpıcı ve ciltte sarkma v.s olma riski fazla. Ben zaten lazer lipo yöntemi olmasaydı hayatta klasik lipo düşünmezdim. Sizinle aynı kilo ve boydayız, daha doğrusu ameliyat öncesi ben de 60-61 kg civarıydım ve beni 3 aylık hamile gibi gösteren bir göbeğim vardı. Cerrahi bir işlem düşünmediğim için bir önceki yıl kavitasyon falan yaptırmıştım , o dönem 53 kiloya kadar düşmeme rağmen göbeğim milim erimedi. Ne kadar yağ alınacağını en iyi dr belirler yine de , ben de kendim için aynısını düşünüyordum fazla alınmaz diye ama benden 5 ltr yağ alındı. Dr. İbrahim Aşkar'ı medyadan biliyorum sadece, yaptığı bir kaç yüz germe operasyonu vardı tv'de gösterilen sonuç çok başarılıydı....Gidin bir görüşün lazer lipo yapıyormu bilmiyorum bunu her doktor yapmıyor çünkü. Diğer doktoru ise duymadım, tanımıyorum.

Merhaba, İ.Okutan...Dr doğru söylemiş ben de de en son göbek gitmişti anladığım kadarıyla siz gün sayıyorsunuz ne zaman gidecek diye.....Bence 6 ayı tamamlayıncaya kadar göbeğinizi unutun, muhakkak ki vücutta incelme olmuştur ve günbe gün çok daha iyi olacaksınız. Ben 6 ayı tamamladığımda şişlikler gitmişti 36,5 bedendim şu an 1 seneye yakın oldu ameliyat olalı 36 beden bile biraz bol geliyor. Eğer siz de revizyon ihtiyacı doğacak olsa bile şu an için çok erken evre ve 6 ayı tamamlamadan hiç bir müdahalede bulunmaz doktor. Ayrıca sizde bir sorun çıkacağını da sanmıyorum, kaygılısınız anlıyorum ama biraz rahat olmaya çalışın.

Beni en cok sizin yorumlariniz rahatlatyr sanirim biraz aceleci davraniyrm umarim hersey dediginiz gibi olur Sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…