Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese Merhaba,
Normal(klasik) liposuction yaptıran arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Operasyondan kaç gün sonra ayağa kalktınız ve ameliyat gecesini hastanede geçirmek zorunlu mu sizce, çok acı ya da komplikasyon yaşadınız mı? Ben yaptırmayı düşünüyorum, ilk geceyi ise evde geçirmek istiyorum, eşim dışında kimsenin bilmesini istemiyorum ve ameliyattan 5 gün sonra işe dönmek zorundayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Harikasin PEGANUM
Senin yazdiklarini okudukca cesaretleniyorum :) Tesekkürler canim

Karar verdim simdi lazer lipo yaptirmaya bel karin ve bacak :) ehh doktora gitmiskenen memeleride büyüttürürüm :)

Bir sorum daha olacak sen hangi doktorda amilyat oldun?? fiyat konusunda beni bilgilendirirmisin?? ya burdan ya özel mesajla :)

Biz 3 arkadas yurtdisindan istanbula gidecez ama doktor konusunda baya bi kararsisiz.. tabiki fiyatlarda biraz uygun olmasini istiyoruz :)

merhaba zuyildızı; lazer lipo ve klasik lipo yaptırmış biri olarak kesinlikle lazer lipoyu tavsiye ederim ben meme küçültme ameliyatıyla olmuştum lazer lipo ile 6.gün öncede karın germe ameliyatı oldum estetik alışkanlık yaptırdıkça yaptırıyorsun

bende en sonunda doctor ile konusma sansina eristim mayisin 13 icin randevumu aldim artik darisi basima diyelim :)

Bende 2 gün önce tüm bacağıma lazer lipo yaptırdım. dün taburcu olup eve geldim ağrılarım ve bulantım çok oldu fakat bugün biraz daha rahatım. Sizlerdede oturup kalkarken zorlanma oldumu? Benim özellikle diz kapaklarının arka kısmı çok acıyor. Bide sürekli sırt üstü yatmak rahatsız edici. Tüm bunlara rağmen bacaklarmda ödem olsada gözle görülür bir incelme vardı. İyiki olmuşum ama abi tam iyileşir sonucu görmek lazım

Peganum sen yaptıralı 1 sene olmuş. O kanüllerin girdiği deliklerin izleri ne kadar zamanda silikleşiyor ?
2 ay oldu çok belirginler ((
Çok üzülüyorum.

rosenoire aynı soruyu sanada sorayım cnm. Bende 2 ay oldu bel-simit-basen-iç bacak ve koldan lazer lipo oldum. Sonuçtan memnunum ama doktorum çalışırken bazı bölgelerde 1 cm lik izler oluşturmuş. 2 ay geçti izler çok belirgin. simetrik olduğu için kimsenin yanında üstümü değişemiyorum ve korkarım bu yaz denize giremeyeceğim. İzler ne kadar zamanda başkalarının farketmeyeceği boyuta geliyor cnm. bu arada ben beyaz tenliyim

Ben simitlerime yaptırdım çok memnunum. fiyat 3000tl ve değdi doğrusu (yıllarca zayıflamak için verdiğim paraları düşünürsek) Ankara tunalı hilmi ertug apt. 88/114 6.kat ever - est doktorum Oğuz Kılıç ve Doğan Tuncalı. Giden arkadaşlarımın hepsi memnun tavsiye ederim. Son derece ilgililer en azından görüşmek için bile gidebilirsiniz. (Boy 1.60 kilo 60)
daha önce basenlerim için gitmiştim memnun kalınca bir de göbeğimi yaptırayım dedim D çok da iyi ettim

izleri kafaya takma, daha çok yeni.Sonra elbette azalacak canım.Beyaz tende daha çok belli olur önmeli olan ameliyat sonucu ufak tefek şeyler elbeeet olacak önemli değil.

Peganum sen yaptıralı 1 sene olmuş. O kanüllerin girdiği deliklerin izleri ne kadar zamanda silikleşiyor ?
2 ay oldu çok belirginler ((
Çok üzülüyorum.

Merhabalar,

O izler hala mevcut bende ama bayağı silikleştiler bu sene rahat olacağım o konuda....Geçen sene ben de denize giderken o sıkıntıyı çektim, güneşlenirken o yerlere merhem sürmüş gibi yoğun güneş kremi sürüyordum sanki bir şey ısırmış gibi numara yapmaya çalışıyordum ama sonra boşverdim....Çok küçük bir iz olmasına rağmen haklısınız çok belli ediyor simetrik falan olması da işi bozuyor ama kafanıza fazla takmayın. 1 yılı buluyor maalesef geçmesi. Sırtımdaki ve göbeğimdeki izler kayboldu sadece bacakiçi kaldı ama onlar bayağı silikler. Yine de denizden mahrum olmayın derim sırf bu sebeple, keyfinize bakın.

Bende olacağım haziran başında, doktorum 9 lt dedi.Bakalım hayırlısı olsun.

9 litre mi?????

bu kesinlikle cok fazla...simdi okudum ve hemen cevap yazmak istedim...kesinlikle doktoruna tekrar danismalisin...5 litreden fazlasi cok büyük bir tehlike demek...

gerekirse baska bir doktora daha danis...tabikide yine senin bilecegin durum ama ben uyarmadan yapamadim....

merhabalar
ben de bel-göbek lipo yaptırdım çok memnunum.
ağrı eşiğim çok düşük olduğundan hastaneye gittiğimde pişman olmuştum, acaba yaptırmasam mı demiştim ama ameliyattan sonra pişmanlığım geçti
hele hele aradan bikaç ay geçtikten sonra memnuniyetim daha da arttı
toplamda 10 kilo verdim
sırada basen, bacak var.
doktorumun önceki hastalarının fotoğraflarını gördüm, gerçekten çok başarılı

selam benım dr. umda ertug pasajında nılls de muharrem hoca

slm antg göbek bölgende ıslem gördumu ve bende senın gıbı kollar harıc lazer lıpo oldum fakat göbek var 2 ay oldu gecmyr azaldı ama hala 3 aylık hamıle gıbıyım :) senın durumunu merak ettım tskler :)

Hayırlısı olsun....Gelişmelerdan haberdar edersiniz.

pegenum resımlerını gördum cok gzl olmusun ılk resmın sanırım ıslem öncesı dımı dıgerlerı ıle 10 yas var gıbı harıkasın masallah
bu arada benım 2 .5ayım doldu göbek konusunda hala gıdecegını dusunuyrmusun tesekkurler :)

Teşekkür ederim....Evet ilk resim işlem öncesi 2 resim var gençlik yıllarıma ait farketmişsinizdir sanırım diğerleri operasyon sonrası, bir kaç gün tutacağım resimleri, sonra kaldıracağım, listemdeki arkadaşlardan, yüz estetiği hakkında fikir edinmek isteyenler bakabilirler. Göbek konusunda kesinlikle 6 ayı beklemelisiniz, eğer revizyon gerekirse de bu süre tamamlanmadan yapmazlar aynı bölgeye. Değişim ben de 1 yıla kadar dahi sürdüğüne göre sizde de göbeğin gidecek olması yüksek ihtimal..

Size bir tavsiye vereyim. Mümkünse yurtdisindan geleceginizi söylemeden fiyat alin. Fiyatta anlastiktan sonra bunu konusun. Yani yurtdisindan gelecegiz ona göre tarih belirleyelim falan. Saka gibi ama fiyati yüksek söylüyorlar aksi takdirde.

Peganum tsk
Resimlerinize baknca daha oncede dedigim gibi bi 10 yas atmis gibisniz cok gzl olmus ...
Gobek konusunda umarim dediginiz gibi olur ,)cvpladiginiz icinde ayrica tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…