- Konu Sahibi tafi
-
- #1.581
Evet kesinlikle Lazer Lipo diyorum. Klasik lipoya göre avantajları, narkoz almadan bu işlemi yaptırabiliyorsunuz local anestezi + sedasyonla. İyileşme süreci çok daha kısa ben 4. gün işbaşı yapmıştım, klasik lipo olan bir arkadaşım ise 15 gün evden çıkamamıştı ve çok ta acı çekmişti. Korseyi maksimum 2 hafta giyersiniz, klasik lipo da bu 1 ay ya da daha fazla olabiliyor. Giriş yerleri çok küçük, klasik lipo da ise daha kalın kanüller kullanılıyor bu sebeple izler daha göze çarpıcı ve ciltte sarkma v.s olma riski fazla. Ben zaten lazer lipo yöntemi olmasaydı hayatta klasik lipo düşünmezdim. Sizinle aynı kilo ve boydayız, daha doğrusu ameliyat öncesi ben de 60-61 kg civarıydım ve beni 3 aylık hamile gibi gösteren bir göbeğim vardı. Cerrahi bir işlem düşünmediğim için bir önceki yıl kavitasyon falan yaptırmıştım , o dönem 53 kiloya kadar düşmeme rağmen göbeğim milim erimedi. Ne kadar yağ alınacağını en iyi dr belirler yine de , ben de kendim için aynısını düşünüyordum fazla alınmaz diye ama benden 5 ltr yağ alındı. Dr. İbrahim Aşkar'ı medyadan biliyorum sadece, yaptığı bir kaç yüz germe operasyonu vardı tv'de gösterilen sonuç çok başarılıydı....Gidin bir görüşün lazer lipo yapıyormu bilmiyorum bunu her doktor yapmıyor çünkü. Diğer doktoru ise duymadım, tanımıyorum.
Harikasin PEGANUM
Senin yazdiklarini okudukca cesaretleniyorum :) Tesekkürler canim
Karar verdim simdi lazer lipo yaptirmaya bel karin ve bacak :) ehh doktora gitmiskenen memeleride büyüttürürüm :)
Bir sorum daha olacak sen hangi doktorda amilyat oldun?? fiyat konusunda beni bilgilendirirmisin?? ya burdan ya özel mesajla :)
Biz 3 arkadas yurtdisindan istanbula gidecez ama doktor konusunda baya bi kararsisiz.. tabiki fiyatlarda biraz uygun olmasini istiyoruz :)
bende en sonunda doctor ile konusma sansina eristim mayisin 13 icin randevumu aldim artik darisi basima diyelim :)
Merhaba, İ.Okutan...Dr doğru söylemiş ben de de en son göbek gitmişti anladığım kadarıyla siz gün sayıyorsunuz ne zaman gidecek diye.....Bence 6 ayı tamamlayıncaya kadar göbeğinizi unutun, muhakkak ki vücutta incelme olmuştur ve günbe gün çok daha iyi olacaksınız. Ben 6 ayı tamamladığımda şişlikler gitmişti 36,5 bedendim şu an 1 seneye yakın oldu ameliyat olalı 36 beden bile biraz bol geliyor. Eğer siz de revizyon ihtiyacı doğacak olsa bile şu an için çok erken evre ve 6 ayı tamamlamadan hiç bir müdahalede bulunmaz doktor. Ayrıca sizde bir sorun çıkacağını da sanmıyorum, kaygılısınız anlıyorum ama biraz rahat olmaya çalışın.
Arkadaşlar geçmiş olsun , bende lazer lipo yaptırdım .1.5 yıl oldu .İlgili mesajlarımı okursanız srolarınıza cevap bulursunuz.Ayrıca sorulacak sorularınızı severek yanıtlarım .Lipo ile ilgili her konuyu dikkatlice okursanız , yaptıran çok arkadaş var.Fiyat ve her konuda dataylı bilgiler bulabilirsiniz.
merhaba, ne kadara yaptırdın acaba? benim sadece karın ve simit bölgemde sıkıntı kaldı. basen kalça problemm yok. bi fikir edinmek açısından sormak istedim.
PEGANUM'a da sormuştum ama sanırım gidip görüşme yapana dek herkese sorucam =)))
izleri kafaya takma, daha çok yeni.Sonra elbette azalacak canım.Beyaz tende daha çok belli olur önmeli olan ameliyat sonucu ufak tefek şeyler elbeeet olacak önemli değil.rosenoire aynı soruyu sanada sorayım cnm. Bende 2 ay oldu bel-simit-basen-iç bacak ve koldan lazer lipo oldum. Sonuçtan memnunum ama doktorum çalışırken bazı bölgelerde 1 cm lik izler oluşturmuş. 2 ay geçti izler çok belirgin. simetrik olduğu için kimsenin yanında üstümü değişemiyorum ve korkarım bu yaz denize giremeyeceğim. İzler ne kadar zamanda başkalarının farketmeyeceği boyuta geliyor cnm. bu arada ben beyaz tenliyim
Peganum sen yaptıralı 1 sene olmuş. O kanüllerin girdiği deliklerin izleri ne kadar zamanda silikleşiyor ?
2 ay oldu çok belirginler((
Çok üzülüyorum.
Bende olacağım haziran başında, doktorum 9 lt dedi.Bakalım hayırlısı olsun.
Ben simitlerime yaptırdım çok memnunum. fiyat 3000tl ve değdi doğrusu (yıllarca zayıflamak için verdiğim paraları düşünürsek) Ankara tunalı hilmi ertug apt. 88/114 6.kat ever - est doktorum Oğuz Kılıç ve Doğan Tuncalı. Giden arkadaşlarımın hepsi memnun tavsiye ederim. Son derece ilgililer en azından görüşmek için bile gidebilirsiniz. (Boy 1.60 kilo 60)
daha önce basenlerim için gitmiştim memnun kalınca bir de göbeğimi yaptırayım dedimD çok da iyi ettim
rosenoire aynı soruyu sanada sorayım cnm. Bende 2 ay oldu bel-simit-basen-iç bacak ve koldan lazer lipo oldum. Sonuçtan memnunum ama doktorum çalışırken bazı bölgelerde 1 cm lik izler oluşturmuş. 2 ay geçti izler çok belirgin. simetrik olduğu için kimsenin yanında üstümü değişemiyorum ve korkarım bu yaz denize giremeyeceğim. İzler ne kadar zamanda başkalarının farketmeyeceği boyuta geliyor cnm. bu arada ben beyaz tenliyim
Hayırlısı olsun....Gelişmelerdan haberdar edersiniz.
pegenum resımlerını gördum cok gzl olmusun ılk resmın sanırım ıslem öncesı dımı dıgerlerı ıle 10 yas var gıbı harıkasın masallah
bu arada benım 2 .5ayım doldu göbek konusunda hala gıdecegını dusunuyrmusun tesekkurler :)
Harikasin PEGANUM
Senin yazdiklarini okudukca cesaretleniyorum :) Tesekkürler canim
Karar verdim simdi lazer lipo yaptirmaya bel karin ve bacak :) ehh doktora gitmiskenen memeleride büyüttürürüm :)
Bir sorum daha olacak sen hangi doktorda amilyat oldun?? fiyat konusunda beni bilgilendirirmisin?? ya burdan ya özel mesajla :)
Biz 3 arkadas yurtdisindan istanbula gidecez ama doktor konusunda baya bi kararsisiz.. tabiki fiyatlarda biraz uygun olmasini istiyoruz :)
Teşekkür ederim....Evet ilk resim işlem öncesi 2 resim var gençlik yıllarıma ait farketmişsinizdir sanırım diğerleri operasyon sonrası, bir kaç gün tutacağım resimleri, sonra kaldıracağım, listemdeki arkadaşlardan, yüz estetiği hakkında fikir edinmek isteyenler bakabilirler. Göbek konusunda kesinlikle 6 ayı beklemelisiniz, eğer revizyon gerekirse de bu süre tamamlanmadan yapmazlar aynı bölgeye. Değişim ben de 1 yıla kadar dahi sürdüğüne göre sizde de göbeğin gidecek olması yüksek ihtimal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?