9 litre mi?????
bu kesinlikle cok fazla...simdi okudum ve hemen cevap yazmak istedim...kesinlikle doktoruna tekrar danismalisin...5 litreden fazlasi cok büyük bir tehlike demek...
gerekirse baska bir doktora daha danis...tabikide yine senin bilecegin durum ama ben uyarmadan yapamadim....
Arkadaşlar herkese iyi geceler
bursada oturuyorum,101 kilo ve 170 cm boyum var.şimdi ben lazer lipoliz yaptırsam sizce bir faydası olur mu.5 aydır diyet yapıyorum 117 den düştüm 101 e,ama armut tipliyim ya gitmiyor zıkkım bel altı bölgelerim.kocaman bir kalça çevresi,baldırlarda dahil iri bacaklar sinir geldi her yerden gidiyor oralardan milim milim gidiyor.neyse işte uzun lafın kısası kalça yanları+göbek+bacaklara yaptırsam kaça mal olur bi fikriniz var mı.tahmini bir rakamda yeter.eşimle aramızda sorunlu bir aydır yatağa kardeş gibi giriyoruz değişsem belki faydası olur bi umut işte.lütfen allah rızası için biri net bir cevap yazsın.
şimdiden teşekkür ederim,hoşçakalın
Ben gıdı, bel, yan simitler, göbek,iç bacak, basenlerden lipo oldum. En problemli bölgem göbek ve yanlardı, diğer yerlarden fazla bir şey alınmadı. Geçen yıl yaptırdım İstanbulda, 5000 tl ödedim.
Arkadaşlar geçmiş olsun , bende lazer lipo yaptırdım .1.5 yıl oldu .İlgili mesajlarımı okursanız srolarınıza cevap bulursunuz.Ayrıca sorulacak sorularınızı severek yanıtlarım .Lipo ile ilgili her konuyu dikkatlice okursanız , yaptıran çok arkadaş var.Fiyat ve her konuda dataylı bilgiler bulabilirsiniz.
forumda estetik estetik geziyorum. burundan sonra sıra geldi yağ aldırmaya bir iki sorum olacak yaptıran arkadaşlara
1- operasyon sonrası denize ya da havuza ne kadar süre sonrası girmeye başladınız
2- operasyon sonrası kalkıp işinize dönmeniz ne kadar süre aldı?
bende en sonunda doctor ile konusma sansina eristim mayisin 13 icin randevumu aldim artik darisi basima diyelim :)
Ameliyatı Nisan sonunda olmuştum geçen yıl, denize Temmuz başında girdim ama tatilim o tarihte olduğu için. Doktorum bana 1 ay güneşlenme demişti ondan sonra serbest. 4. gün işbaşı yaptım ama bu durum kişiden kişiye değişebiliyor, ben çabuk toparlanmıştım. Bu dediğim lazer lipo için geçerli, klasik lipo olursa iyileşme süreci çok daha uzun.
Bende senin gibiydim.2 cocuktan sonra 85 kilo. göbek kalca bacak gıdı ne ararsan vardı bende. önce diyete girdim.10 kilo falan verdim. vücudun verebileceği kiloyu verdikten sonra zaten araştırdığım yoktorlardan birine aklım yattı ve anlaştık. beni komple lıpo yaptı aslında. gıdım kollarım karnım bacaklarım kalcalarım. azar azar toplamda 5 kilo aldı. 5000 lira ödedim. ama şimdi ikinci ameliyat için 7000 istiyor. şimdide kalan göbeğim ve bacak altları için. ameliyat sonrası cok şiştim.çok sıkıntı çektim. ne yaptım ben derken aylar içinde inceldim tabi. rejime devam.
Neyse gelelim yatak durumuna. siz yine kardeş gibiymişsiniz. bizde oda yoktu ne yalan söyleyim. burda yazmak evet biraz abes kaçacak ama birde bu ameliyatın sonuçlarının evliliğime yansıyan yönlerinide yazmak istedim. eşim ameliyattan önce çekilen resimlerimi gördükçe şaşırıyor aradaki farki bariz görüyor ve çok hoşuna gidiyor. tabi şimdi baya inceldiğim ve giden yağlardan sebep daha rahat hareket edebildiğim için tabi bu ilişkimize çok olumlu yansıdı. maşaallah allah nazar değdirmesin hiç durmuyor benimki sürekli rahatsız ediyor beniEğer para durumunu ayarlayabilirsek eşim niyetli ikinci ameliyatıda olmamı istiyor.
Peganum, cok tesekkur ederim icimi cok rahatlattin gercekten. Ben Vaser Lipo oldum. Liposuction'in arastirdigim kadariyla cok cesidi var ben yetisemiyorum:) doktorum Vaser onerdigi icin onu oldum. Soylediklerinize inancim tam, zaten operasyondan beri yediklerime cok dikkat etmekteyim. İnsallah benimde aldigim sonuc sizinkisi gibi kesin ve olumlu olur. Tekrar tesekkur ederim :)
Bu arada ilk gunden itibaren take maydonoz yedim her Sabah uzerine limonata sikarak saplarini kaynatip ictim 3 bardak gunde. Mutlaka taze ananas yedim ogun oncesi ve en az 2 litre su iciyorum. 8. Gunum ve Ben hic AMA hic agri kesici kullanmadim...
Öncelikle geçmiş olsun .Ben de bu operasyonu geçirdim 2 seneye yakın oldu.Çok memnunum.Sonucu paylaşırsan sevinirim.Lütfen her gelişmeyi yaz. Burada olmak isteyenler bilgilensinler. Ayrıca çok çok güzel anlatmışsın .Detaylı anlatımın için çok teşekkür ediyorum .Sana sevgimi gönderiyorum. Umarım sonuç çok çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?