Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARKADAŞLARRRR MERHABA !!! AZ ÖNCE ÜYE OLDUM BURAYA..NEDENİ DE BİR AN ÖNCE lazer LİPOLİZ AMELİYATIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ! İNANIN BANA ŞU AN O KADAR MUTLUYUM Kİ..SABAH 9 DA AMELİYATA GİRDİM ( GENEL anestezi) 2 SAAT SONRA UYANDIM..DAHA ŞİMDİDEN YANİ ÖDEMLER OLMASINA RAĞMEN BACAK İÇLERİ VE DIŞLARIM GİTMİŞ.. YEMİN EDERİM BU İNANLMAZ BİRŞEY..TANER BAHAR SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. 2 BÜYÜK KAVANOZ DOLUSU YAĞI DA ODAMA GÖNDERDİ :)
ARKADAŞLAR RAMAZANN İLK GÜNÜ BUGÜN VE BEN İNANÇLI BİR İNSANIM ..TANER BAHARI TANIMIYORDUM..İNTERNETTE BİRAZ ARAŞTRMA YAPTM VE ASLINDA Bİ NEVİ ALLAHIMA DUALAR EDEREK KENDİMİ ÖNCE ONA SONRA DA CANIM DOKTORUM TANER BAHARA EMANET ETTİM..YHA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA !..EN UFAK BİR AĞRM DA YOK..BU DA İNANILMAZ..AMELİYATTAN SONRA EŞİMLE AYN GÜN BİRKAÇ SAAT SONRA SEĞMENLER PARKINDA DOLAŞTK VE ÇAY İÇTİK..O DA ÇOK MUTLUYDU BU ARADA :)
KORKMAYN DOĞRU KARAR TANER BAHAR :)

Canım ilginç olan bende neredeyse hiç şişlik olmadı ya da ben hissetmedim. Ameliyattan hemen sonra kilom bile daha azdı .Ama burada okuduklarımdan çoğu kişide ödem çok oluyor . Şişlikler ne fazla bir ay sonra iner sonucu zaten hemen görmen gerekir ama sonuç derken tam sonuç değil. Yani bir kaç günde ameliyat öncesine öncesine göre daha farklı görünürsün 4 ay sonra tam sonucu alırsın .Sana şöyle diyeyim .Benim 1.5 ay sonra belim 10 cm incelmişti.6 ay sonunda 14 cm inceldi. Kilom 58 di.Şimdi 49 kiloyum .Ameliyatın ertesi günü banyoda korsemi indirip kendimi gördüğümde tanıyamamıştım .Ama bu seni yanıltmasın.Ben sonucu çabuk aldım sen daha geç alabilirsin ve çok da memnun kalırsın.Yani bünye meselesi.Ödem atmak için doktor bana Lasiks vermişti .Her gün olmasada haftada bir kaç gün alabilirisin .Ama çok bol su iç. soracakların olursa severek yanıtlarım.Bu arada ben Lazer lposakşın oldum .

Son düzenleme:

merhaba 10 gün sonra da ben düşünüyorum. ne durumdasınız?

Merhaba msnrana,oncelikle tsk sorun icin. canim bugun 15. Gunum hic morlugum kalmadi, hareket ederken bacak aralarim agriyordu oda gecti. AMA Halen dikis yerlerimde sislikler var hatta bastigim zaman topak topak dikis yerleri fakat bu cok normalmis doktoruma sordum. Bu arada lipo oncesi kilom 78.5 idi lipo nun ertesi gunu 77.5 idim o kadar sislige ramen bugun 75.9 ciktim.ama yediklerime cok diktat ediyorum. Benden top lam 2. 300gr yag alinmisti.

Merhaba rosenoire oncelikle ilgin icin ve cevap verdigin icin cok tsk ederim. Anlattiginiz kadariyla cok guzel ve fit olmussunuz sizin adiniza cok sevindim inanin. Darisi bizlerin basina insallah...

ben de düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz

Merhaba canim, tabi ki yardimci olmaya calisirim fakat hangi yontemle olmayi dusunuyorsunuz? Ben vaser lipo yontemiyle yag aldirdim.detaylarini bir onceki sayfadan ogrenebilirsin. Diger yontemleri birebir yasamadigim bilemiyorum AMA herturlu manevi yardimci olmayi calisirim....

merhaba 10 gün sonra da ben düşünüyorum. ne durumdasınız?

ben de vaser düşünüyorum. kanuller çok ince demişlerdi dikiş mi atıldı. izler küçük mü. bir de bakan biri izleri anlar mı? en korktuğum ise dalgalı görüntü var mı?

ben de vaser düşünüyorum. kanuller çok ince demişlerdi dikiş mi atıldı. izler küçük mü. bir de bakan biri izleri anlar mı? en korktuğum ise dalgalı görüntü var mı?

Evet kullanilan aletler cok ince toplam 11 yerimde dikis vardi iki yerde de dikis atmadan birakmis(bacakarkalari) ki sivi bosalsin diye dikislerim alindi hepsi birer dikis ve estetik oldugu icin cok kucukler doktorum 1seneye kadar belli belirsiz olur dedi korkmana gerek yok cogu ic camasinin altinda zaten bir tek dizlerim gozukecek o da zaman la gecicek biliyorum...sormak istedigin aklina takilan Birsey olursa cekinme cevaplamaya calisirim

Dalgalanma konusunda henuz cok erken Birsey demek icin AMA vaser lipo yontemiyle dalgalanma kesinlikle olmuyor dedi doktorum AMA Halen sisliklerim var bu yontem liposuction yontemleri arasinda en guvenilir yontem dedi fakat sonuc olarak en uzun sislikler bu yontemle oluyormus sebebi ise yag alimindan once vucuda cok biktarda sivi veriliyor bu sivi utrasound sistemiyle yagin erimesini sagliyor her ne kadar yag alimi sirasinda sivi da bosaltilsada vucutta kaliyormus bu sivi nin tamamen vucuttan alilmasi kisiye gore 3 ila 6 ay arasinda degisiyormus...

Merhaba arkadaslar bugun vaser lipomun 19.gunu. Cok sukur vucudum yavas yavas sekillenmeye basladi karnim dumduz( dikis yerlerimde ki sisliklerimi saymassak) bacak iclerim de duzeliyor AMA Halen sislikler var, simitlerimde de sislikler var AMA aynada baktigimda gordugun sey dumduz bir karin ve simitsiz bir vucud harika bir his. Basta anlattigim karnimin dalga dalga goruntusu gidiyor artik eminim ki 3 aya kadar o goruntuden eser kalmayacak.gelelim Benim icin en onemli yere vaser lipo yaptirmamin tek neden I olan diz iclerimdeki yaglara... Evet arkadaslar o carpik gozuken etek yada tayt giymeme engel bacaklarim gitti inanabiliyor musunuz sadece yaglarin alinmasi alt bacaklarim la ust bacaklarim in ayni hizzada gozukmesini sagladi demiyorumki dumduz oldu AMA Yemin ederim ona yaklasti ve Halen sis olmasina ragmen cok mutluyum hayatim I zindan eden carpik bacaklar yok artik. Operasyon oncesi 78.5 olan agirligim dun itibariyle 74.3 idi tabi ki yediklerime cok dikkat ediyorum 2 bucuk haftada 4 kilo gitti. Doktorumun dedigine gore bu kilo yu kendi vucud agirligimdan kendi Cabamla vermisim yani operasyon da alinan 2.300gr daha tartida gozukmuyormus 3 aya kadar butun sisliklerin iner alinan yag miktari o zaman tartiya yansir dedi. Allahim su Mubarak gunlerde beni mutlu etti insallah hepinize de boyle mutlu olmayi nasip eder. Bugunluk benden bu kadar....

doktorun adı neydi?

herkes ayrı bişey söylüyor, kafam karışık. liposuction ile bölgesel fazlalıklarımdan kurtulmak istedim çünkü zayıflasamda gitmiyor basenler. okadar doktor gezdim, araştırdım da. şimdi seda sayanın programında bi doktor görmüştüm. ondan bi randevu alıp gittim geçen hafta. böyle animasyonlarla falan gösterdi normal liposuctionla vaser liposuctionın farkını. dokuya zarar vermiyor, dalgalanma, sertlik vs yapmıyor diyor. sonra tekrar kilo alırsam oralar da şişiyormuş yine. kalıcı bir hasar vermiyormuş, sıkılaşma da sağlıyormuş. fiyatları da gezdiğim diğer o bildiğimiz liposuction yapanlarla aynı. makul denilebilinir
yaz geldi hani güneş filan dokunur mu dedim, hayır dedi. korse giyiliyormuş bir süre, ödem de çok kısa sürede atılıyor, görünücek yerlerden de girmiyorum hem bu vaserın ucu daha ince, çok daha küçük bir nokta bırakıyor dedi. hastalarından örnekler filan gösterdi, vaserla kas görüntüsü yapıyorlarmış yağı alırken.
ben şeyi merak ediyorum, yaptırıcam karar verdim gibi de, bu doktora daha önce giden varmı? hani memnunlar mı, iyi mi gerçekten? gülay boztosun adı. daha önce bu doktora yaptıran var mı?

Merhaba, Ben vaser lipo yaptirdim ayrintilarini 2 sayfa oncesi de bulabilirsin.bu yontemi yaptiran biri olarak sunu soyleyebilirim doktoru nun dedigi gibi odemi vucudtan hemen yada kisa sure de attamiyorsun kesinlikle yalan bugun 22. Gunum halen odemlerim cok AMA gecicek biliyorum en az 3 ay en fazla 6 ayda gider dedi doktorum.

merhaba vaser için ne kadar fiyat verdi. ve nereleri yapacak.

mrhb öncelikle geçmiş olsun ve sonuç umarım arzu ettiğinizden çok çok daha güzel olsun..benim size bir sorum olucaktı.diz içlerinizdeki yağları aldırdığınızı yazmışsınız peki alt bacaklarınızın dış yanlarınada vaser lipo yapıldımı.malesef benimde bacaklarım problemli ,ama sadece diz içinden alınması kurtarmaz durumumu sanırım.dış yanlarada uygulanıyormu merak ediyorum.şimdiden teşekkür ediyorum .

Merhaba,oncelikle guzel temennileriniz icin cok tsk ederim.sorunuza gelince Ben sadece diz iclerimden ve birazda diz ustunden aldirdim. AMA sunu belirteyim benimde bacaklarim cok sikintili diz altinda calf denilen bolge yani diz alti futbolcularin bacaklari gibi disa dogruydu.yemin ederim vaser den sonra goruntusunu gorseniz inanamazsiniz demiyorumki sutun gibi AMA taytimi giyip gogusumu gere gere gezecek kadar duzeldi.gecen gun spordayken bir arkadasimi gordum ya senin bacaklarin a ne olmus harika gozukuyor dedi tabi ki vaser oldugumu kimse bilmiyor o nedenle sok oldu spor bacaklarinimi duzeltti hangi hareketleri yapiyor sun dedi lutfen banada goster dedi.su an icin diyemilirimki verdigim en iyi kararlardan birisi diz iclerimden vaser olmak. Karnim icin henuz cok erken bu soylemek icin cunku Halen siskinlikler cok...insallah cevabim tatmin edici olmustur...sevgiler bu arada doktorum 3 ayligina amerikaya gitti.geldiginde fotolarimi alip ozel den atarim karari ondan sonra verirsiniz...

yanıtınız için çok çok tşk ederim.sizin adınıza çok mutlu oldum.aslında tam olarak benim sıkıntımı dile getirdiniz,benimde bacaklarım dış yanları çıkık,ve iç taraf boş yani parentezlik var.benim görüştüğüm dr diz içlerine liposuction (klasik yağ alma)yaparız demişti.acaba aynı sonucu verirmi.ama ben bacak içlerime yağ enjeksiyonuda düşünüyorum.çünkü içleri boş boş.tşk ederim tekrar grşmk üzere.

Son düzenleme:

merhaba birce

öncelikle kaç yaşında olduğunu ve derinin sıkı veya gevşek olup olmadığını merak ediyorum. operasyondan kaç gün sonra ayağa kalkabildin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…