• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lisans mezunu olarak kpss-b kadroya hazırlananlar

laleenver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
164
0
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

4 yıllık lisans mezunuyum, normal memurluk için hazırlanıcam bu sene, biraz araştırdıktan sonra Murat Kpss kursuna kayıt yaptırdım, dersler bir ay sonra başlayacak, benim gibi hazırlanacak arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar,

4 yıllık lisans mezunuyum, normal memurluk için hazırlanıcam bu sene, biraz araştırdıktan sonra Murat Kpss kursuna kayıt yaptırdım, dersler bir ay sonra başlayacak, benim gibi hazırlanacak arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum :)

canım bende kpss b ye hazırlanacağım ama kursa gidemiyorum malesef:(o konuda sen benden daha şanslısın.evde hergün bi azimle kalkıyorum ya misafir geliyor ya hasta oluyorum yine çalışmaya başlayamadım.yaklaşık 1 aydır çalışmaya çalışıyorum:)kursa gitmenin faydası da bu açıdan oldukça fazla,disiplinli güzelce çalışırsın.hadi sana başarılar:)

Merhaba arkadaşlar,

Allah hepimizizn yardımcısı oolsun.
zihin açıklığı versin inşallah.
normal memurluk için en az 90 alman gerektiğini biliyosun değilmi tatlım..
ben 86 puanla hala beklemedeyim..
malesef...
kolay gelsin sana.
ben elimden gelen yardımı yaparım size.
soru falanda paylaşabiliriz burda.
çözemediklerimizi mesela...
iyi olur.
hepimiz öğrenmiş oluruz..

malesef...
kolay gelsin sana.
iyi olur.

merhabalar kızlar
öncelikle lale enver hangı subeye kayıt oldun bende muratta baslıyorum kasım 19 da Allah hepımızın yardımcısı olsun ben işletme mezunuyum ya siz
bu arada arkadasım hangı bolum mezunusunuz 86 ıle beklemedesın

canım bende kpss b ye hazırlanacağım ama kursa gidemiyorum malesef:(o konuda sen benden daha şanslısın.evde hergün bi azimle kalkıyorum ya misafir geliyor ya hasta oluyorum yine çalışmaya başlayamadım.yaklaşık 1 aydır çalışmaya çalışıyorum:)kursa gitmenin faydası da bu açıdan oldukça fazla,disiplinli güzelce çalışırsın.hadi sana başarılar:)

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz inşallah hepimiz başarılı oluruz cnm, şahsen iş hayatım olmasaydı bende kursa gitmeyip evde kendim hazırlanırdım..

malesef...
kolay gelsin sana.
iyi olur.

Doğrusu 85 yeterli diye biliyorum cnm bölümün ne acaba? :(

merhabalar kızlar
öncelikle lale enver hangı subeye kayıt oldun bende muratta baslıyorum kasım 19 da Allah hepımızın yardımcısı olsun ben işletme mezunuyum ya siz
bu arada arkadasım hangı bolum mezunusunuz 86 ıle beklemedesın

Beşiktaş a kayıt yaptırdım cnm sen hangi şubedesin? Birde ne kadara yazıldın acaba??

slmmm bende 4 yıllık tarh bolumu mezunuyum.lısans mezunu olrak bende kpss b ye mı grmem gerekıyo normal memur olarak atanma sansımız varmı kızlar

slmmm bende 4 yıllık tarh bolumu mezunuyum.lısans mezunu olrak bende kpss b ye mı grmem gerekıyo normal memur olarak atanma sansımız varmı kızlar
canm formasyonun yoksa b ye gıreceksın ama kac puan yetıyor bılmıyorum bende tarıhcıyım formasyonum var ama b dende sansımı denemek ıstyorum.bılen varsa yardımcı olacaktr ama sanrm bı 90 sart:(((

kızlar ihtiyaç yayınlarının tüm adaylar için olanını almış eşim bana işl. lisans mezunuyum napıyım değiştirelim mi

Back
X