Lise ve üniversite yıllarında nasıl bir genç kızdınız

Okul hayatım boyunca hiçbir zaman ders çalışmayan, ödevlerini yapmayan ama dersi iyi dinleyen bir öğrenciydim.
100 üzerinden 95 aldığımda üzülecek kadar cinstim.
Bütün okullarımı birincilikle bitirip, üniversiteye birincilikle girdim.
Erkek arkadaşım veya sosyal bir hayatım da yoktu ama niye ders çalışmıyordum bilmem. kafamçokkarıştı

Lise yıllarında çok başarılıydım, öğretmenlerimin gözbebeği en sevdikleri öğrencilerinden biri, ama bir o kadar da haşarı, ele avuca sığmaz, çapkın ama zararsız, neşeli, dolu arkadaşı olan, herkesin sevdiği fırlama bişeydim,
üniversite yıllarım durgundu ama en azından daha aklı başındaydım, iki gün okula gidiyorsa üç gün gitmeyen, gayrifaal nevrotik bir tiptimm..

hasarı ne demek yha fırlamalıkta erkekler gerimden gelirdi zaten genelde erkeklerle iydi aram:dance::dance: sabah okula girerken kesin cekilirdim sıradan.. gunluk rutin kawgalarım,kucuk sınıflardaki weliahtlarım wardı bide okulu ascaım gun yardım fonu para toplatırdım onlara sınıfındansırnaşık şey:roflol: ayy gercekten cok fenadım bide goruntumle uyusmuoo yaptıklarım cok tatlı cici dedi goren ama....:jeyyar: piercinglerim giyimim sacım makyajım yusunden as ugrasılmadımsenağlama:dance: hakettim hepsini ama inanılmas eglendim simdi uni bayık gelio bana:icecream::teytey::enbuyukkk:

lisede içine kapanık,silik bi tiptim kimseyle konuşmazdım sabit 1 arkadaşım vardı sadece başkada kimse yoktu. 4 yıl boyunca sınıfımdaki, herkesten nefret ettim.
üniversite 2 yıllıktı zaten. nerde gırgır şamata orda ben.. çok eğlendim . o zamanda sınıfımdaki kızlarla hiç anlaşamazdım haliyle çevrem hep erkekti hepsi çok iyi arkadaşlardı...

ah ah geride kaldı o günler

ne uçarı nede derslerine çok bağlı biriydim, herşeyin yerini ve zamanını ayarlmasını bilirdim. hayatım boyunca sadece birkez zayıf geldi karneme oda birinci dönem ikinci dönem fazlasıyla yüksek geldi zayıflarım.
çok konuşurdum bıcır bıcır. ve sabah millet selam diye sınıfa girerdim, herkes sabah sabah nerden buluyorsun bu enerjiyi derdi, şimdi düşünüyorum nerden bulurmuşum acaba.
bide sürekli gülerdim demekki hiç derdim yokmuş o zaman.
espri yapardım boyna, öğretmenlerim çok severdi beni ağzımda sakızla karşısında konuştuğumu biliyorum hiç ses etmezdi şikayet edene de ben görüp ses çıkarmıyorum sana ne oluyor derdi biri.
cep telefonum hep gömleğimin cebindeydi.
birazda hırçındım okulda bi kaç vukuatim var. lisede birini fena dövmüştüm uyarı aldım hatta okuldan ayılmam bile konuşulmuştu. ama genel davranışlarım göz önünde tutularak affedilmiştim... arkadaşlarımı çok severdim, canımı isteseler verirdim, ama şimdi hiçbiri yanımda değil.

özledim beee :delphin:

lisede,kabartma tozu gibi bir kızdım,girdiğim ortama hareket getirirdim
derslerim çok iyiydi,bu yüzden öğretmenlerimde beni mazur görürdü...
şeytan tüyü olayı......:jeyyar:

lise yillarim hayatimin en güzel yillariydi
derslere girmedigimde olurdu okulu kirdigimda sigara ictigimde =)

iki arkadasimla birlikte yapmadigimiz sey yoktu herkes tanirdi bizi, cokda sevilirdik, tabi sevmeyenlerde olurdu =) derslerim iyiydi ama, biraz daha calissaydim keske..

üniversite 1. sınıfın sonuna kadar kuduruktum. ne derslere girerdim ne bişeyi önemserdim. lisede tuvaletlerde sigara içerdim. dersaneye gider çıkışta saat 10 a kadar gezer anneme babama ders uzadı otobüs çok bekledim derdim. hocalarla kavga ederdim sürekli. ama üniversitede 1 de sınıfta kalınca herşey bi anda dank etti ve duruldum aksi değilim artık. yine geziyorum tozuyorum ama derslerime düzenli devam ediyorum. ah kafam ah lisede çalışıp devlet okulu kazansaydım şimdi aynı kuduruklukla devam ediyo olurdum sırnaşık şey

Lise ve üniversite yıllarında nasıl bir genç kızdınız .Uçarı mı ,derslerine çok bağlı biri mi , yoksa ortalama bir öğrenci mi? :kahve:

hiçbir zaman uçarı öğrenci olmadım.
arkadaş arasında eğlenceli, öğretmenler gözünde zeki,hanım hanım bir öğrenciydim.
arkadaşlarımla çok vakit geçirirdim.
pek ders çalışmazdım ama derslerim çok iyi idi lisede.
ünv de aynı başarıyı gösteremedim ama. çok zor bir bölümde okumamın ve işe girmemin etkisi büyük. ünv 2den beri hep işte çalıştım. okulu 2.plana ittim. birçok dersimden çift dikişte geçtim :utangac:

Ahhhh ahhh genclik yillarim...:delphin:
Lisede basarili, havali, gezip tozan ayni zamanda dersleri ihmal etmeyen bi tiptim...
Unv de de basariliydim aslinda cok guzel bi ortam vardi cok gezerdik,
derslerde de iyidim ama vize ve finallerden once duzenli ders calismazdim, hep 1-2 hafta
oncesinden baslardim...:utangac:
Cok guzeldi ya ozledim o yillarimi:asigim:

butun eglence pınık vs..aktıvıtelere katılırdım
arkadaslar eglencelı ve de edprılı bırı oldugumu soylerlerdı
keşke dönebilsem o günlere dolu dolu yaşadım hiç ukte kalmadı içimde ,
öğrencilik dönemlerine ait..

çok uçarı bir kızdım
ders mers umurumda değildi gezip tozmaya bakıyodum ben
hiç örnek alınacak bir öğrenci değildim
şimdi kızımın benim gibi bir öğrenci olmasından korkuyorum

havai değil normal bir kızdım işte hem lisede hem üniversitede...4'üm bile olmamıştır hiç hep 5 ti derslerim üniversiteye kadar...

çok zekiydim, hala da öyleyim

insan ilişkileri konusunda da hep etliye sütlüye karışmayan, kimseyle kavga etmeyen bir tiptim

öğrencilik hayatımda hiçbi zaman çok çalışkan bi öğrenci olmadım...hırslı da değildim, normal notlar alıyodum ama etliye sütlüye karışmayan sakin bi tip olduğum için kanaatim hep yüksek gelirdi:lepi: yalnız acaip esprili komik bi tiptim gerçi hala öyleyim...
üniversite nasıl bitti anlamadım valla 2 yıllıktı çünkü:roflol:

lisede orta dereceli bir ogrencıydım birazcık ucarıydım oda babamla aynı okulda bulunmaktan kaynaklanan bir durumdu tamamıyle hocalara çok rahat kafa tutabılıyordum herseferınde disiplinden son dakkada kurtulan biriydim ,hatta bidefasında okul muduruyle kavga etmıstık tum oklun onunde (ama suankı aklım olsa yapmazdım cunku muduru küçük dusurmus babamıda utandırmıstım ) beni tek zapdeden hocam Fatma Sülümer ozaman çok kızıyordum ama suan iykide yapmıssınız diyorum .. okuldakı kavgaları ayırır asayıs benden sorulurdu (halbukisi bananeyse yisin millet birbirini :D ) benım yuzumden 5tane milli guvenlık hocası deişmişti + tarıh hocasını aglatmstım .derslerde tek F.Sülümer hocamın dersındn 100 alırdım oda korkumdan :))) gerı kalan dersler orta şeker :))))

ünivde yine lise hallerim devam etti hatta yaz okuluna kaldım :(((( suan son sınıf ama 6.yılım bitecek insallah :) EEE bi TIP okumus kadar oldum :p:DDD

okul yıllarımın hiçbirinde ''keske'' demedim.. çok guzel gunlerdi beee ...

deli dolu biriydim derslerimide takmıyordum aslında zekiydim ama işime gelmiyordu.sengözlerimebaksanab
üniv. ise deli doluluk devam etti ama dersler konusunda yusuf yusuf yapmaya başlayınca
çalışıyordum:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Back
X