Lisede arkadşşız kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanıyorlar ki lise arkadaşlığı kalıyor, hiçbiri kalmıyor arkadaşlar. Herkes dağılıyor hayat telaşesiyle iletişim bile kalmıyor ilerleyen yıllarda. Siz neden kuyruk gibi arkadaş peşinde koştunuz ki, okul okumak içindir, arkadaş ve ortam için değildir. Biz de lise kazandık kimse arkadaşıyla aynı okulda olacak diye nakil aldırmadı, puanımızla Anadolu Lisesi okuduk, kimse arkadaşı için aynı alanı seçmedi. Kimi dil seçti, kimi ea, kimi fen. Dokuzuncu sınıftaki en yakın arkadaşım gitti dil seçti, ben fen seçtim. Herkes dostluğunu sürdürdü, hatta yeni sınıflarındakilerle yeni dostluklar edindi.

Hangi bölümü istiyorsan öncelikle o okula git
Yani arkadaş ve aileden bağımsız olarak ne istiyorsan o yoldan devam et
Nakil nasıl alırsın onu biz bilemeyiz okulu ara sor

Arkadas meselesi de o yaştaki arkadaşların çoğu geçici zaten
Yeni yeni arkadaşlar bul
Çevre yap bir kişi ile olmaz

Haklısın bir daha böyle yapmayacağım hala sansım var nakil yaptırmalımıyım?
Şansın varsa hiç düşünme nakil yaptır.. ailen zor diyebilir. Herkes zor diyebilir. Ama yorulmak kötü birşey değil. Zorsa biraz daha fazla çalışırım diye düşüneceksin. Sen diğer yaşıtlarını kendine göre ergen bulup aslında onlardan 1 adım öne geçmişsin farkında mısın?

Sakın arkadaşların sevgilin vs için seçimlerini değiştirme 10 sene sonra adını bile hatırlamayacaksın varsa hakkın git sağlığa , güzellik nedir Allah için ne meslek vercek sana ?

Yaa işte bak arkadaşlar geçici.bu yaşlarda anlamiyorsunuz.bence çok geç kalmış sayilmazsin.istersen tekrar sağlığa nakil yaptırabilirsin.arkadas çok bulunur ama giden gelmez.icinden hangisini istiyorsan onu yap

Nakil yaptığım sağlık meslekte boş kontenjan varmı tekrar geri dönebilmek için.suan haftalık nakiller açık varsa geçebilirsin yoksada güzel bir Anadolu lisesine geçebilirsin lgs puanım iyi diyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…