Lgsden iyi bir puan alarak sağlık lisesi kazandım ama çok zordu. En yakın arkadaşım da güzelliği tutturmuştu ve aynı okula gidelim diye güzellik kız lisesi alanına geçiş yaptım. Güzellik alanına ilgimde vardı. Liseye ilk gectiğimde cok mutluydum yeni arkadaşlar edineceğimi sanıyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Herkes gruplaşmıştı. Yakın bir arkadaşımla aynı okulu tutturmuştuk her tenefüste beraberdik ama ayrı sınıflara düşünce tenefüste bile konusmayı kestik. Yakın arkadaşım dediğim gerçekten en yakın arkadaşım ve onunda tek en yakın arkadaşı benim. Sınıfa ilk girdiğimde herkes çok ergendi elbette bende ergenim ama bazıları o kadar ergendi ki iğreniyordum. Bir kaç kisiyle konuşmaya çalıştım ama yüz vermediler lise hayatım berbat gidiyordu derslerim iyi ama arkadas ortamım olmadıktan sonra okul kötü geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Okulda kendimi kötü hissediyorum. Arkadaşıma onun sınıfına gececeğimi söyledim ama o bu okulu beğenmediğini baska okula gideceğini söyledi. Ben sırf onun için sağlığı bırakıp güzelliğe geldim ama o gidiyordu. Arkadaslığını sorgulamaya basladım. Ne yapacağım bilmiyorum. Sınıfta dışlanan kisilerdenim ve bu beni çok üzüyor. Ne yapacağım bilmiyorum nasıl arkadas edinebilirim yoksa sağlığa nakil mi yaptırsam ve şunu da söyleyim okul berbat ortamıda berbat sırf alanı için gelmiştim okulun ortalamasıda çok kötü zaten lütfen acil taktik verin