Lise yıllarını bilirsiniz herkesin kendince bir aşk hikayesi vardır ama benimki biraz ilginçti . tabiki çocukluktan kaynaklanan şeylerden dolayı neyse olaya gelince,
Herkes herşeyin ilkini lise yıllarında yaşamıstır tabiki benim de öyle oldu . mezuniyet gecesiydi ve yıllardır hoslandıgım bir cocuk vardı ama sevgilisi oldugu için o zamana kadar hiç yakın olmamıstık onunla . ondan hoslandıgımı bile söyleyememiştim daha ona.
Mezuniyet gecesi olunca tabiki alkollü bir ortam oldu . Nasıl oldugunu anlamadıgım bir sekilde kendimi onunla dans ederken buldum ve benim de kafam cok güzeldi(neden o kadar içtim blmiyorum) daha sonra dans ederken samimi olmaya basladık.
Ben sevgilisi oldugu için ondan uzak durmaya çalıstım ve bana az önce kavga edip ayrıldıklarını ve kızın da oradan ayrıldıgını söyledi ben de kızı göremeyine inandım buna . o da bana hep benden hoslandıgını fakat sevgilisi oldugu içi söylemenin dogru olmayacağını söyledi
Daha sonra mezuniyet mekanından ayrılarak bir yürüyüşe cıktık etrafta harabe bir ev vardı heyecan ister misin hadi su eve girelim dedi .Ben de yanımda oldugu için güvendim ona ve onunla gittim
Orada daha da yakınlastık ve yasanmaması gereken seyler yasadık . Her ne kadar istemesem de onu sevdiğim için herşeye katlanmıstım . Fakat bu mutluluğum 1 gün sürdü .
Diğer gün sevgilisinin ailesi tarafından götürüldüğünü öğrendim sadece geç oldugu için . kavga filan etmemişlerdi . sadece bana sahip olmak istemiş o gün.
Ben de bunu kimseye anlatamadım o günden bu yana psikolojik sorunlarla boğusuyorum . ve bu olayı kimseye anlatamıyorum.
Umarım sizin biraz yardımınız dokunur kızlar .Ondan snra ne üniversiteye gidebildim ne de hayatımda olumlu bir değisiklik oldu .
yardımlarrınızı bekliyorum