Lisedekş travmalarım

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
357
Puanlar
323
Bipolar hastasıyım Liseye ilk başladığımda kimseyle konuşamazdım kendimi ifade edemezdim ve dilsiz gibiydim benim farklı olduğumu anlayan yaşıtlarımın akran zorbalığına uğrardım bana psikolojimin iyi olmadığını ve kafa doktoruna gitmem gerektiği söylendi sorunlu bir kız olarak tanındım lisede zorbalıktan rahatsız olup başka liseye geçtim ama burda da olmadı çünkü insan ilişkilerime dikkat etmedim kendimi kullandırttıp burda da ismim lekelendi öğretmenler falan herkes üzerime geldi hep biliyordu yine lise değiştirmem gerekti ama ben aileme söyleyemedim kimseyle konuşamadım korkudan aile ihmali vardı bir abim şizofren annem babam onlarla uğtaşırrken ben yanlış arkadaş edinip yanlış olaylara bulaştım 17 yaşında kuran kursu öğreticisi ile tanışıp hayatıma çekidüzen verdim bir lise3te okula pembe saç rengiyle gidip müdür beni okula almayınca müdürle ters düştüm insanlara en mahrem konuları anlatırdım insanlara çok güvenirdim bunların sebebi bipoların dönemiyle ilgiliymiş rastgele cinselliğe girip cinsellik yaşadığımı arkadaşlarıma anlatırdım adım çıkmasına rağmen 1.5 yıl okul değiştirmedim bu kafayla iyileşip son sene nasıl ilköğretim matematik öğretmenliğini bitirdim bilmiyorum şuan büro personeliyim bir bakanlıkta çok saçma şey yaşadım bunları yaşadığıma inanamıyorum lisenin ilk 3 yılını hafızamdan atamıyorum şuan bir bakanlıkta büro personeliyim 32 yaşında ve evliyim geçmişimden utanıyorum aklım yok gibiydi.

Son düzenleme:
Psikiyatri desteği ile ilaçlara devam , yapmanız gereken tek şey ilaçlarınızı bırakmadan devam etmek. Psikiyatriste söylersiniz psikolog desteği için yönlendirebilir de…

Bipolar hastasıyım Liseye ilk başladığımda kimseyle konuşamazdım kendimi ifade edemezdim ve dilsiz gibiydim benim farklı olduğumu anlayan yaşıtlarımın akran zorbalığına uğrardım bana psikolojimin iyi olmadığını ve kafa doktoruna gitmem gerektiği söylendi sorunlu bir kız olarak tanındım lisede zorbalıktan rahatsız olup başka liseye geçtim ama burda da olmadı çünkü insan ilişkilerime dikkat etmedim kendimi kullandırttıp burda da ismim lekelendi öğretmenler falan herkes üzerime geldi hep biliyordu yine lise değiştirmem gerekti ama ben aileme söyleyemedim kimseyle konuşamadım korkudan aile ihmali vardı bir abim şizofren annem babam onlarla uğtaşırrken ben yanlış arkadaş edinip yanlış olaylara bulaştım 17 yaşında kuran kursu öğreticisi ile tanışıp hayatıma çekidüzen verdim bir lise3te okula pembe saç rengiyle gidip müdür beni okula almayınca müdürle ters düştüm insanlara en mahrem konuları anlatırdım insanlara çok güvenirdim bunların sebebi bipoların dönemiyle ilgiliymiş rastgele cinselliğe girip cinsellik yaşadığımı arkadaşlarıma anlatırdım adım çıkmasına rağmen 1.5 yıl okul değiştirmedim bu kafayla iyileşip son sene nasıl ilköğretim matematik öğretmenliğini bitirdim bilmiyorum şuan büro personeliyim bir bakanlıkta çok saçma şey yaşadım bunları yaşadığıma inanamıyorum lisenin ilk 3 yılını hafızamdan atamıyorum şuan bir bakanlıkta büro personeliyim 32 yaşında ve evliyim
Tek yapman gereken tedavi olmak devam etmek. Geçmişten karşılaştığın kimseyle muhatap olmamak ve bunu da hiç kimseye anlatmamak

Zorbalık öyle e tamam yaşamışsın bitmiş gitmiş denilecek bir durum değil maalesef. Psikolojik destek alacaksınız

Back
X