3 liseden arkadaş görüşmeye başladık liseden sonra. O iki kız samimiydi zaten. Ama biriyle ben önceden samimiydim. Diğer samimi olduğu arkadaşıyla benim aramda iş mevzusu geçti 3 yil once bizi bayram için işe alacaktı bi kac günlüğüne başvuru vs yaptık kıyafet katlamaya. Sonradan bende iş arıyordum tabi evde telefondan home ofis iş ilanları vardı. Bende diğer arkadaşa attım o da başvursun para kazansın diye sen git o kıza şöyle böyle böyle iş ilanı attı bana gelmeyecek herhalde halbuki gelicem sonra diğer kız bana bizim buraya başvurdun hemen iş arayışına çıktın demeye başladı. Halbuki üniden mezun olunca aramaya başladım iş gireceğimiz zaten bi kac gün gelmicem demedim ki o daha yakın olduğum arkadaş ortalığı karıştırdı. Sonra o bizi ise alan kız bana küfür etti tartıştık. Bi baktım beni hesabından çıkardı. Diğer kızda bi kav gün sonra çıkardı aradan 3 yıl geçti neyse dedim ortada bir şey yok istek atıyım o yakın arkadaşım onayladı diğer kızda isteği silmiş bi baktım bugün de diğer kız çıkarmış çok canım sıkıldı ortada bir sey yok halbuki hatta O kızlarda nişanlanmış tebrik bile etmiştim o bana yazmadı o kavga ettiğim kızda yeni nişanlandı hikaye vs attı diğer kız beğendim bende bugünde çıkarmış şaka gibi