Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

Ne diyeyim gerçekten insanlık bitmiş herkes susarsa kim konuşacak, böyle böyle çığrından çıkıyor olaylar.

Orda çalışmak sizi rahatsız etmiyor mu peki?
Ediyor tabi elimden bişey de gelmiyor barı burdan sesleneyim dedim

konu öyle bir sapmış orası halka açık bir işletme ve her işletmede olduğu gibi kamera ile izleniyor ama gençler uluorta sevişiyor konu sahibi gişeci kız gizli kamera ile milletşn özelini izleyen bundan memnun olan biri gibi eleştiriliyor altı üstü gişede bilet satan biri kamera görüntüleride açıktır görmüştür

ben bakamadım bile gerçekten çok üzdü bu konu beni ya insan tüm gençleri korumak kollamak eğitmek istiyor ama elden gelmiyor

Şu adı geçen siteye baktım gerçekten fazlasıyla iğrenç. Ayrıca resmen paranoya yaptım

isterse engel olunabilir. sadece para meselesi değil bence altında başka işler var.
ama vicdanın rahatsa ne denebilir?
ben olsam çoktan ihbar etmiştim göz yumuyor diye.

Kabine , wc ye girerken bile çok.bakıyorum sağa sola kamera var mi diye .

Evlatlarımız için korkuyorum çok.

Az önce hata edip adı geçen siteye baktım da neler varmış neler...

isterse engel olunabilir. sadece para meselesi değil bence altında başka işler var.
ama vicdanın rahatsa ne denebilir?
ben olsam çoktan ihbar etmiştim göz yumuyor diye.
Anlat nasıl engelleyecen ?

Anlat nasıl engelleyecen ?
az önce yazdım. patronun göz yummasını savunmak yerine duyarlı her insanın yapması gerektiği gibi "banane" demek yerine ihbar etmek gerektiğini savunuyorum. o zaman belki engellemek için gereken yol çözüm bulunur.

Kabine , wc ye girerken bile çok.bakıyorum sağa sola kamera var mi diye .

Evlatlarımız için korkuyorum çok.

Çocuk??
Kendim için paranoya yaptım tabii ki.

Fena ya. Hayır olmaz ama yani insan endişeleniyor görüntüleri görünce.
Bende kabinler tuvaletler olayına takıldım şimdi bak.. ama yok ya. olamaz di mi öyle bi şey.

Yani çok tahrik edici bir şey değil tabii tuvaletini yapan kadın görüntüsü Ama bar tuvaletlerini amacı dışında kullananlar da var tabii.
eşimizle giderken de kalitesiz otellere gitmemeye çalışalım bari. Gerçi şu dakkadan sonra her oteli didik didik ararım ben isterse 5 yıldız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…