Listeli gelin

Ay dayanamadım giriş yaptım konuyu okuyunca.Bundan yıllar önce ablamda antepli biriyle nişanlandı,nişanda kocaman bir liste verdiler elimize şok olduk. koltuk takımı,beyaz eşyalar,damatlık vs uzun bir listeydi nişanlısı tipsiz,kısa durumu iyi olmayan biri. ma aile ablamı az kalsın imha edeceklerdi nişanı attı tabi.
Hersey karşılıklı olmalı eşimle eşyaları birlikte aldık, damatlığı,kına kıyafetini kendim aldım annem 6 bilezik eşim 6 bilezik taktı.görgüsüzlük bu işler böyle insanla zaten ömür boyu mutlu olamaz hep varlıkta yanında olur abinin aklı varsa arkasına bakmadan kaçsın birde sadaka versin kurtulduğu için.

Boş beleş evlendim bir de daha babam düğünümde o kadar masraf ettiydi
Acaba gerizekalı filan mıyım ya yeter ki kızımı alsınlar mı dediydi acaba adam

Hayırlısı olsun ,iyi olmuş bence de ayrıldıkları. Bunların düğünde böyleyse istekleri sonrasını düşünemiyorum

Böyle insanlara prim vermeyin asla. Direk yolu ayirin her türlü.

Bunları Cidde'n alacak Mısınız ? Ne şanslı gelin miş

öyledir bacım, hiçbişeyimiz olmasın, biz kendimiz herşeyimizi yaparız, yeter ki eşimle evleneyim, mutluluğum huzurum olsun diyen kadınlar değil de, nedense paragöz görgüsüz kadınlar baştacı olur. kader...

Valla millwtin kizi degerli baksana :) Ben yeni evliyim kiz tarafi yükü cekti annem o kadar cok sey aldi ki evlendik hala eli ustumuzde eşimin ailesi yine gec olsun dugun istefi o kadar sey istesek birakir kacarlardi kesin ustelik evlendik kurum av.olarak hemen atandim şükür( Anneme ve kendime uzuldum simdi

Cocugumun evliligi icin milyon dolarlar harcamaya niyetlenmis olsam bile elime böyle liste veren, altin isteyen, pazarlik yapan cahil (egitimsizlik degil burdan kastim, kendi degerini maddiyatla bicen, utanmadan boyle taleplerini dile getiren bir kadin doktora yapmış da olsa cahildir) ve gorgusuz bir gelin adayina kurus koklatmam.

Müstakbel gelin hanım da çalışıyorsa abinle gitsinler bankaya 150 bin lira kredi çeksinler.düğünlerini yapaınlar altınlarını da alsınlar.sonuçta çöpe atacak değiller yatırım olur:)15 yıl boyunca birlikte ödesinler 40 bin lira faizle:)

Gelisme var mi konu sahibi? Abini kandirmamistir umarim.
Abimin kız arkadaşı bugün beni aradı agzimdan laf almaya calisti abimi sordu böyle olsun istemezdim bizim sonumuz böyle olmamalı filan dedi.Acik acik soylemesede aralarini yapmami istedi anladigim kadariyla ama ben karışmam dedim.
Annem de abimle konustu bugün.Abim iliskisini bize anlatmaz lafi cimbizla agzindan aliriz bisey sormayin bitti ben böyle biriyle evlenmek filan istemiyorum sana gelin olmaya bana eş olmaya layik değil dedi anneme.Durum böyle.

Yaptiklari cok ayip bisey ama ayrilmalarina nedense üzüldüm. Inanin kötü tek bir söz soylemedim abime kiz arkadasiyla ilgili ama nedense vicdan azabi cekiyorum.Annemi sakinlestirsem belki orta bi yol bulunur diye düşünüp duruyorum.Biliyorum mantiksizca düşünüyorum ama elimde değil işte

Boşver ya
O aile kızlarını satacak, kız da kendini kakalayacak bir enayi bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…