Listeli gelin

Çok mu safsınız ya da hiç kötülere denk gelmediniz mi bilmiyorum
Kredi kimin adınaysa borç onundur, hele de evlilik öncesi bir durum
Ayrıca genelde bu mal mülk sıralayanlar, sonradan altınları alıp tüyerler
Abiniz aptal aşıksa bile siz biraz ayık olun

Bilmem böyle bir sey sorma gereği duymadık O değilde burda yazılanları anneme okuttum hepsi ne akıllı maşallah diyo :) Varsa kız kardeşleri filan abine isteyelim diyo
Sağ olsun sizde de en zeki annen bence, herşeye inanıyosunuz inanmayın böylelerinden her çakallık beklenir
Ben evin en küçüğüyüm yani kardeşim yok ve ben evliyim muhaha

Ne zaman degistin adını ya. Biz seneye istiyoruz inşallah kayseriye. Eşim gitti yine kaldım bebelerle bir başıma. Senin türkistanlı napiyor yanaklar aynı mı
Yeni yaptim begendin mi
Hayirlisi sagsalim ins. O arsiz ya cani sıkılinca agliyo napsin is guc olmayinca. Sokuyorum banyoya sersemliyo yatirip kafami dinliyorum
Konu sahibi gelinimizsin diye rahat rahat konunu sabote ediyorum kusura bakma

Kiz abimle ayni okulda calisiyo dolandici degildir diye düşünüyorum. Yani umarm drgildir
Eşimin işyerinde bi çocuk evlendi
Böyle gırla altınlı maltınlı adetleri yerine getirerek
İkinci gün mü neydi altınları alıp kaçmış kadın, dava sürüyordu epey çingenelik ettiler
Kurtulalımda ne olursa olsun altında onun olsun dedi çocuk 2-3 yıldır psikolojisi epey kötüydü yeni toparlardı

Onlar demek ki alışık ne bileyim kaç damadı böyle kurban ettiler dedim içimden
Yoksa bizde kadınız hangimiz para için evlenir de ikinci gün tüyeriz ?
Bu işler tırnakçılık gibi, gaspçılık gibi, hortumculuk gibi birşey olmuş
Duyan duymayana anlatsın, abinde efsunlanmış mı nedir

Bana biri böyle liste verse 5 TL 'ye bile değmezmişsin derim
Gider danaya girerim kurtulduğuma da şükrederim küçükbaş paklamaz yani önemli bir iştir böylelerini önceden anlamak kıl payı paçayı kurtarmak

Töbe töbe
Dalgındım, kafa dağıtmaya geldim
Bu gelin adayı aldı nerelere götürdü beni, dudağımda uçuk çıkmaz umarım

Her şehrin her yörenin iyisi de vardır kötüsü de
Bunu bir örnek üzerinden o yörenin hepsine indirgemek asla doğru değil
İşyerinden 1 erkek arkadaşım var Antepli, severim. Tabiki adetlerini bilmem
Bir de sen varsın, görmesem tanımasam da bazen anlarsın. Birisi senin yüreğine dokunur. Sen benimkine dokunmuştun ( Anlamışsındır sen beni )

Bunun memleketle değil şeyle ilgisi var.. Şey işte 'niyet' ve 'insanlık' ...
Bahsi geçen mevzuda 'kötü niyet' ile 'insaniyetsizlik' var
Şöyle ki ağırlığımca altın der gibi olmuş, çeyiz yapmıyorum üstüne bir de 6.000 TL öde denmiş. Yok devenin bale pabucu derdim ben olsam. Abinin gözüne perde inmiş gibi..

Sağ olsun sizde de en zeki annen bence, herşeye inanıyosunuz inanmayın böylelerinden her çakallık beklenir
Ben evin en küçüğüyüm yani kardeşim yok ve ben evliyim muhaha
Hanimlar daha önce yazdim ama sanirim okuyamadiniz.Abim bugün kiz arkadasiyla konustu kendisine ailem yardim etmiycek herseyi biz yapcaz demiş. Altinlar icin krediyi ben cekerim evi kurmak icinde sen kredi cekersin birlikte oderiz drmis.hatta hafta ici gidip bankayla konusalim bi demis fakat kiz arkadasi aileme sormadan kredi cekemem demis tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde gerek kalmadi ailene sorma demiş ve ayrılmışlar. Abim eve gelip anneme ayrildiklarini soyledikten sonra arkadaslariyla disari cikti iyi görünüyordu.
Kız arkadaşı aksam üstü mesaj attı bana abin nasıl üzgün mü diye sordu.onu yalniz birakmayin banada haber ver surekli nasıl diye dedi.Kiz kendini bulunmaz hint kumasi saniyo burnu kaf daginda.Gereken cevabı verdim bende.Bundan sonra ne olur barisirlar mi bilmiyorum.

Okuya okuya geliyodum
27 sayfadayım oh ama direk sonucu görmem iyioldu
İçimin yağları eridi
Dedim dimi, kredi çek demek kolay yiyosa biraz da sen taşın altına elini koy denirse tırıs tırıs kaçarlar böyle
Ailesiyle birlikte yapıyorlar her naneyi, haberim yok kem küm yalandı
Ay şükür abinde akıllıca bi tepki gösterdi
Yooo deseydin abim eskiden daha düşünceliydi şimdi omuzlarındaki tır yükü gitmiş kuş gibi hafif dolaşıyo

Bunların dolandirici olduğunu düşünmüyorum! Çünkü kiz abimle ayni okulda öğretmen. Ama kesinlikle görgüsüz ve biraz paragözler

Bunların dolandirici olduğunu düşünmüyorum! Çünkü kiz abimle ayni okulda öğretmen. Ama kesinlikle görgüsüz ve biraz paragözler
Dolandırıcı değilse bile
Sevgi de yok
Ve kolay boşanabilir sevmeyen insan
Dini imanı para olan tiplerden diye de ilk giderken kapacağı şey çil çil altınlardır

Gayet keyifli ve huzurluydu dedim.Gelin hanim! Abimin bi kac arkadasini sevmiyodu sirf sinir olsun diye abim x ve y ile disari cikti biraz takilcaklarmis dedim. Bu mesajimdan sonra sustu bisey demedi

Gayet keyifli ve huzurluydu dedim.Gelin hanim! Abimin bi kac arkadasini sevmiyodu sirf sinir olsun diye abim x ve y ile disari cikti biraz takilcaklarmis dedim. Bu mesajimdan sonra sustu bisey demedi
Aferin böylesine görümcelik yapmak zorundasın inşallah eski görümce adayı diyelim biz ona
Kendini dünyanın 8.harikası sanıyordu demek

Inanamiyorum icime kötü görümce kacti resmen saka gibi

Ben abin resti size ceker diyodum
Ama kiza cekmis akilliymis helal olsun
Kararliligi devam eder umarim

GazianteplilerAnteplileri cok severim boylesini ilk defa gördüm
sözüm meclisten dışarı ama yengemiz antepli aşırı gösteriş meraklısı memlekete giderken sahte takı alır bi sepet dolusu onları takar gezer kocası memur mühendis diye tanıtmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…