==> lk Bebeimiz BATUHANIM dodu <==

Tebrik ederim hera Allah mutlu saglikli buyutmeyi nasip etsin.
Ne zaman cikacak kuvezden belli mi? insallah kisa zamanda kavusursun. erken dogmasinin bi sebebi varmi merak ettim? saglikli olsunda erken olsun

canım gözün aydın inşallah bebişine en kısa zamanda kavuşursunuz bende şubat annesiyim ama erken doğum bekliyorum ocak annesi olcam galiba

heracım allah analı babalı büyütsün canım batuhanada tez zamanda kavuşursun canım :1hug:kilosu iyi hafatası üzme kendini sakın valla çok şaşırdım çokda duygulandım:çok üzgünüm:

tebrikler canım..sağlıklı,mutlu,huzurlu bir bebek olur inşallah! ilk etapta olucak bu tür işlemler,biraz sabret,moralini yüksek tut,bikaç gün sonra hiçbirisini hatırlamıcaksın bile..mutluluğunuz daim olsun

canım gözün aydın. bir an önce kavuşman dileğiyle yavruna. ay bir foto falan çekebilseydiniz yok mu hiç fotosu.

çok heycanlandım valla gözlerim doldu eşimi aradım şimdi başladı doğumlar ilk bebeğimiz geldi diye :)))

allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah canım.

kilosuda çok iyi aslında haftası da ama neden küveze gerek kaldı ki acaba...

allah sağlık sıhhatle evinede getirmeyi kucağınada almayı nasib etsin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah acil şifalar:Saruboceq:

gözün aydin canim allah anali babali büyütmeyi nasip etsin cabucak yavruna kavusursun ins.
ilk bebegimiz hosgeldii :)

ay ınanamıyorum ılk bebişimiz geldı demek allahım batuhana saglık versın ınsallah tez vakıtte kavusursun bebegıne tebrık ederım canım :)))

heracım Allah analı babalı büyüsün inşallah bir n önce kucağına alırsın evinize getirisiniz inşllah sağlıkla ...
darıı tüm ocak annelerini başına inşallah

Ocak annelerinden ilk kim doğuracak derken Batuhan bebek hepimize sürpriz yaptı:)Maşallah kilosu boyu çok güzel.İnşallah en kısa zamanda da yavrunu kucağına alır doya doya koklarsın.Allah hepimizin yavrularını anne babalarına bağışlasın.Senin için zor olmalı canım ama çok şükür kavuştun yavruna.Çok duygulandım...

Gözünüz aydın geçmiş olsun allah oğluna acil şifalar versin canım analı babalı büyüsün.

Heracımgözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün İnşallah bebeine en kısa zamanda kavuşursun ayy çok duygulandım gözyaşlarımı tutamıorum....

gözünaydın canım allah analı babalı büyütmayi nasip etsin,inş en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına:teselli::teselli:

heracım neden bilmiyorum içim çıktı ağlamaktan heyecan bastı heralde
canım benim bebeğin hayırlı olsun Rabbim şifa versin oğluşuna tez zamanda kucağına alırsın inşallah paşanı darısı bizlere heracım sende dualarını esirgeme bizden
maşallah 36 hafta olmasına rağmen kilosu boyu çok iyi maşallah

hera796 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam kızlar ilk kim doğurcak diye merak ederken ben doğurdum. bende plasenta previa olduğu için dün sabah şiddetli kanamam başladı ve acil epidural sezeryanla doğum yaptım. ben çok iyiyim Allaha şükür ama bebeğim şuan solunum problemi yüzünden küvözde eve kucağım boş geldim doğumum çok kolay sadece öncesi kötüydü kanamam olduğu için her yer battı. hiç korkmayın allah hepinizi kurtarsın benım oğluma da şifa versin dua edin teyzeleri.

fındık oğlum 16.12.08 de saat : 10:45 te, 36+0 haftalık kilosu :3200, boyu :50 cm

hepinizi öptüm
kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu okurken, gözümden yaşlar boşandı, kızlaar gerçekmiş herşey bana rüya gibi geliodu:CüvCüv: müthiş bişey olmalı, Allahım hepimize yaşatsın sağ salim bebişlerimize kavuşalım, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz oğluşunuza Allah uzun ömür mutlu günler nasip etsin güzel ailenize

hera,gözün aydın canım allah analaı babalı büyütsün inşallah , bebeişimizin boyuda kılosuda çok iyi maşallah,en kısa zamanda kucağına alacaksın allahın izniyle,haberını dışarda aldım,montesorı arayıp haber werdı saolsun,hemen smynrya gideyım die düşündüm senı zıyaret etmek için ama ewde olduğunu söledi filiz,hem şaşkınlık hem bı heyecan çok acayıp bir duygu,batuhan hangı hastanede şimdi,tekrar hayırlı olsun canım,allah yardımcınız olsun

a.s.a.s.tebrikler arkadasim ay cok heycanlandim simdiyaaaaaa ilk annesimiz sensin allah sneide oglunada nazarlardan korusunve bi an önce oglun sana kavussun kendine iyi bak cnaim oglunuda senide öperrrrimmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…