bazi zrkadaslar uzun uzun yazmislar yok ulkemiz cahilde, cinselik tabu olmus da, cinsellikten uzak yetisiyormusuz da.
kimse kusura bakmasin ama ben hala cinselligin biraz utanilarak bahsedilen, oyle herkesle konusulamayan, ve de uluorta yasanmayan birsey olmasindan yanayim; bati ulkelerindeki gibi parklarda uzerine bi battaniye ceken sevisecekse, 15 yasinda hala bakire kalan alay konusu olacaksa, boylesi daha iyidir bence.
arkadasimiz korkularinda haklidir,
sonucta ilk defa yasanacak birsey var, basimiza ne gelecegini bilmiyoruz biraz tedirgin olmak normal.. zaten o da tedirginim diyor, korkuyorum demiyor; gerdek gecesi ciglik cigliga kacacak da degil, oyle ve ya boyle yasayacak bu isi... hem bakin ne guzel ki sorup ogrenmeye calisiyor..
bir de p.nis boyu ile ilgili elestirmissiniz kizi, cahil yerine koymussunuz; ama yani simdi nisanlisiyla biseyler yasamamissa , gormemisse napicak tahmin yurutmye calisacak, bunun icinde adamin boyundan posundan yola cikiyor hakli olarak.
gelelim canimcim sana;
korkma, kendini sikma ve artik dugununuze az kalmis nisanlinla korkularini paylas.
o da ona gore kendini hazirlasin.
ben esimle korkularimi paylasmistim; sagolsun dugunden once ilk geceyi internetten bile arastirmis, ilk gece icin en uygun pozisyon vs. bakmis , kayganlastirici jel almis (isimizi cok kolaylastirdi gercekten ) o gece de bana romantik suprizler hazirlamisti; cok nazikti ve beni hic korkutmadi sagolsun.
soyle soyleyim bizim is 15 dk.da tamamdi.:kedi:
ama ilk baslarda ben yinede kasmistim kendimi, esimi itip duruyordum hem kollarimla hem bacaklarimla.. sonra dedi ki cnm beni itiyorsun; o zaman dedim ki kendi kendime bir disimi sikayim ve bu is bitsin; ellerimi cektim; bi arkadasimizin yazdigi gibi derin derin nefes alip vermeye basladim ve o arada oldu. biraz acidi tabi ama o kada rolur, hic mi parmagin biyerin kesilmedi hayatta..
sevgilerrr